Jedino objasnjenje racionalno. No isto bi mu Rakun jednu vaspitnu po retrovizoru, cisto da nauci uz liniju da parkira![]()
Mozda je to napisano prije.
TAKUMI
Jedino objasnjenje racionalno. No isto bi mu Rakun jednu vaspitnu po retrovizoru, cisto da nauci uz liniju da parkira![]()
Kako su nam uska ta parking mjesta, i dodje neki degenerik i opali te vratima, u tom slucaju Rakunova "edukativna" mjera bi trebala doci u obzir!
Sam je to napisao ka poruku drugim vozacima. Da ne mora da vice iz auta
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
TAKUMI
Ide li ovo ovdje?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
^^^^Sad će da ga brane... bila je isprekidana pa će opet kasnije za 100 metara...
Ali ipak mu je ođe mjesto, moga je da se strpi.
Neka ga ne mari....
Moga, ali je milicajac pa ne mora
Sent from my iPhone using Tapatalk
Stao i upalio 4. AN tablice.
Renault
Ako je to taj Scenic od juce iza kog sam vozio, jedno 3-4 puta je dobro zadimio od Alliance-a do grada....Mislim da nesto nije bilo u redu.
Mislis da je tu ispustio dusu?
TAKUMI
pa cim je zadimio iz Alliance-a .....gotov je !
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Sinoc oko 9:30
Renault
Moze bit da je tu umreo.
A jao. A cujem da je htio na roćkaš kod Anastasije.
TAKUMI
Kapitalac ili ne, pitanje je sad?
TAKUMI
kako ovo majku mu
Ne vjerujem da je od kruznog isao u kontra pravcu, jer sigurno je moga provalit u te 300m da je kiksa. Jedino sto mi pada na pamet je da je svratio kod Crnogorca pa kad je htio nazad put PG da se malo "zanio"![]()
Skrenuo lijevo iz Markovica, umjesto da ide desno put kruznog. Zakon mu nista ne moze btw.
TAKUMI
Stigla mu poruka od Anastasije pa se obrnuo što prije da stigne, da mu ko ne zauzme mjesto u prizemlje![]()
Vjerovatno mu daleko bilo da ide do kruznog pa da se vraca na zeljeno skretanje....
Mene zanima iz kojeg je auta slikano? Tabla ka iz kinder jajeta
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks