A nemoj njega molim te, lik koji se danima ne kupa , vazda neuredan. Dovoljno je to da kazem, da ne ulazim u detalje.
Mozes ljepse kacit o tivtu![]()
Vidjela sam po komentarima ispod, ali rekoh sebi - možda ima i druga strana medalje.
Tivat baš slabo poznajem, ali mi je zanimljiv s vremena na vrijeme dosta.
Zato kačim, da građani tog grada se iskažu![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
A nemoj njega molim te, lik koji se danima ne kupa , vazda neuredan. Dovoljno je to da kazem, da ne ulazim u detalje.
Mozes ljepse kacit o tivtu![]()
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Aj ti kači, odatle si![]()
Vo Makedonija svakakvih čuda...
'' Državna izborna komisija Makedonije utvrdila je da je vladajuća VMRO DPMNE Nikole Gruevskog jedina stranka koja će učestvovati na parlamentarnim izborima u junu''
http://www.b92.net/info/vesti/index....nav_id=1131731
Shit has hit the fan !
Je li to onaj Petkovic sto je nekad bio u gradjansku partiju? Kakva je ono dalabuuuu...za medalju!
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Za koliko godina ce izgraditi ovaj autoput ? Moze li se ocekivati kakvi ekonomski krah Crne Gore sa porastom javnog duga ? Je li nam kredit u dolare ? (Dolar se drzi dobro).
Ako je sudeci po ovome kako renoviraju ove dva, tri kilometar puta put budve, nece ni za 50 godina zavrsit. Ako ne ovi kinezi ne izvade, gotovi smo.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Rašooo... nađoh..
Sveštenici SPC prijetili ekipi "Blica" zbog fotografisanja voznog parka
Među voznim parkom vladika mogli su se vidjeti i "Mercedes ML", "Škoda Superb", "Škoda Oktavija", "Fiat Frimont"...
http://www.vijesti.me/svijet/svesten...g-parka-888408"Ko vam je dao odobrenje da slikate? Opasno je to što radite, opasno je po vas", reklo je ovo svešteno lice iz mercedesa "E" klase, prenosi "Blic".
BG Mecka ladno ima i bliceve![]()
![]()
![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
dok god im pučina avetna ostavlja pare i neka ima, i treba da ih gaze
She is only here to annoy herself!
Pa oduvijek je bilo ako zelis moc, bavi se politikom, a ako hoces moc i novac bavi se religijom. Niti je ovo nesto iskljucivo za njih, niti ce ikada biti. Vjerovatno u opstem ekonomskom momentu vise bode oci, ali je ovako otkako je prvi "spiritualni vodja" rekao da moze da ponudi "duhovno" rjesenje svih problema
Ovce su za šišanje
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...oraju-zavrsiti
Eto Parača kaze da oni izvode radove za cetri mjeseca, sto se u drugim zemljama radi po godinu i kusur....
"Zbog toga što izvodimo ogromne radove tamo koji se u normalnim prilikama izvode godinu i nešto dana, a mi ih izvodimo za četiri mjeseca", jasan je Parača..Ni vremenske prilike im, kaže on, ovih dana nijesu išle na ruku.
"Onda smo imali kišu ovih dana, nijesmo mogli asfaltirati na kiši. Nedjelju smo izgubili zbog kiše. Te radove moramo da privodimo pri kraju,jer nam je država rekla da oko 1. juna moraju biti završeni radovi. A onda imamo neka miniranja-ne možete pod minama pustiti ljude i saobraćaj. Poslije praznika za 10 dana moramo sve to da završimo. Izvinite se građanima, ali jednostavno moramo završavati puteve. Učinjeli smo sve što je do nas. Ono što se, realno, radi godinu dana, mi radimo za 4,5 mjeseca", kazao je CdM-u Parača.
E kad ovo kaze lopovcina i splacina, onda je to sigurno tako. Ovo se u normalne zemlje zavrsi za dva mjeseca, obzirom da nema vise od tri kilometra puta koji se renovira. A pravo da vi recem, ne vidim sto su to znacajno uradili na dosta mjesta, osim sto digose asfalt i stavise novi.
Last edited by mexiko; 18-05-16 at 11:20.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
bez majke ovo je sramno znaci na 90%dionice su makli asfalt i stavili drugo, kako kaze mexico, i oni to razvlace pola godine. pa care pala je kisa 10dana, sta da radimo sad?
savo paraca... ljudi ce da rade u petak, kad ce svi da idu kuci za praznike.
f6
Znate onu narodnu: Dje Savo Parača prodje tu trava ne niče.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Put Budva-Cetinje-Podgorica je sirok 3+3 metra, dok je jadranska magistrala siroka 3,5+3,5 metara, te je na pojedinim dionicama predvidjeno prosirenje puta za 1 metar, npr. pravac kod prvog skretanja za Rijeku Crnojevica. Sto se Sava Parace tice ova izjavaja je u rangu one da niko nema modernije kamione za ciscenje snijego no mi.
To prosirenje je da bi mogli nesmetano u troje da se mimoilazimo kad preticemo preko pune, pretpostavaljam?
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Moze, zapravo, u pitanju je standard http://www.forum.cdm.me/showthread.p...15#post3615715 , sa 6 m je regionalni put, a sa 7 m moze da dobije kategoriju magistralnog puta
![]()
Last edited by Rakun; 18-05-16 at 21:27.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Ceja rakune, sad si me zbunio..je li Paraca slagao ili je mentalno zaostao? :lolblue::lolblue::lolblue:
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Tridesetsk godina nije svijesti dolazio
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
https://postimg.cc/image/ym3gxci9t/
Kažu da su ovo ta dvojica tučaroša.
Last edited by remark; 19-05-16 at 17:34.
A što nije snimatelj priveden?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks