Kod Bd je problem jedino raskrsnica sa Ct, ostalo sve lagano. Bez zastoja.
Vidim na putu Tivat - Podgorica preko Cetinja ima obustava saobracaja pa me zanima kakva je situacija preko Sozine?
Last edited by Escobar_BP; 16-05-16 at 09:12.
Kod Bd je problem jedino raskrsnica sa Ct, ostalo sve lagano. Bez zastoja.
Ford Focus 1.8 tdci, nije vozen niti paljen godinu dana, stajao na parkingu. Moze li zbog toga imati neke ozbiljnije stete? Da ga sredjujem za voznju ili prodajem u ovakvom stanju? Na sta da obratim paznju ako ga budem popravljao?
Dje su akumulatori najpovoljniji, a da su neki kvalitetni?
Promjenimu ulje i filtere sve. Napuni akumulator pa ako drzi ustedio si na njemu. Lagano i oprezno ga provozaj u pocetku da se razradi malo i da provjeris da sve funkcionise (upravljanje, kocnice, motor).
Ekipo, gdje u PG da uzmem blendu za 2din radio, da ne narucujem sa neta, ne bih da cekam toliko? Zahvaljujem!
poci cu do okova danas da uzmem ovo. otplice brzo a onda sam pod klimom do oktobra konstantno. ne smrdi ni sad ali ne mari malo da se procisti
f6
Џета 1.9 тди 2004, аутоматик , док је ауто хладно, никако неће да шалта из прве у другу брзину, тек кад га држиш у високе обртаје неко вријеме на силу прешалта. Кад се ауто угрије добро , значи после 20 мин, шалта релативно без проблема.
Је ли до мјењача?
Sent from my HTC One_M8
Sate sate sate
Mozda ti je ulje iz menjaca staro.iz doba jure.
![]()
Kako da izbačim ovdje snimak sa telefona?
Imam mnogo toga zanimljivog.![]()
Drugari, Hilux odjednom izgubio pola snage, trese, nikud ne moze? Dizne?
Tu es mon héro!
Ako je benzinac moguce da se skvasili kablovi...
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Lampica motor... Dizel je
Tu es mon héro!
Skeniraj to i daj gresku.
TAKUMI
Kako, sta, ne razumijem?
Tu es mon héro!
Pa idi kod nekoga na dijagnostiku.
TAKUMI
Land Rover Descovery 2005+ model. Jel imao ko iskustva sa tim kolima? Il ga kojim slucajem posjeduje... Bio bih zahvalan kad bi malo prodiskutovali ovaj auto jer razmisljam o kupovini istog. Hvala.
Sreca tvoja sto si gad pa te niko ne voli! fcuk yeah!
EKV rijesi li problem sa lagunom?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Rijesio je.
Proda je
f6
pametno
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks