Page 176 of 620 FirstFirst ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... LastLast
Results 4,376 to 4,400 of 15492

Thread: Jeftine avio karte

Thanks Thanks Given 
    2,029
    Thanks Thanks Received 
    1,366
    Thanked in
    821 Posts

Quote Originally Posted by prikac94 View Post
    Pretpostavljam da ima neko ko kupuje karte preko onog scyscanera pa me interesuje jel to sigruno i na kako se to radi posto nemam blage veze o tome..
    Sigurno je ,treba ti visa kartica ili maestro za online placanje...

Sent from my Asus ZenFone Max
    Satelitski resiveri/oprema

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Question Help

Quote Originally Posted by prikac94 View Post
    Pretpostavljam da ima neko ko kupuje karte preko onog scyscanera pa me interesuje jel to sigruno i na kako se to radi posto nemam blage veze o tome..
    Skyscanner samo služi za pretragu. Kad nađeš letove koje tražiš, najsigurnije ti je da karte kupiše preko sajta avio-kompanije.

Mene interesuje sledeće, da li je dovoljno 1h 10 minuta za konekciju na Šermetjevu?

EDIT: Koliko je sigurna ova prva opcija? Je li neko kupovao preko ovog MyTripa? Baš je velika ušteda u odnosu na Aeroflot, preko 100 eura (iako ovdje prikazuje drugačije).

https://postimg.cc/image/s4m6qvv5d/
    Last edited by johnny bravo; 15-05-16 at 09:17.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Posto sam na ovoj temi pominjao planirani put kolima po istoku Evrope i izmedju ostalog Bjelorusiji da pitam ako neko zna vezano za vizu.
    Zbunjen sam malo jer na sajtu naseg ministarstva pise citiram -Državljani Crne Gore mogu putovati bez vize na osnovu važeće putne isprave.
    Medjutim na sajtu Bjeloruskog ministarstva spoljnih poslova nadjem ovo:

Visa-free regime is provided for the citizens of the next countries:

pa za Crnu Goru kaze sledece -

Montenegro (for a term not exceeding 30 days provided that there is a private invitation or tourist voucher);

Posto ja nemam nikakvo pozivno pismo interesuje me u vezi ovog turistickog vaucera-da li bi mi bilo dovoljno da imam rezervisan smjestaj ili moram imati potvrdu neke turisticke agencije ?

Za Srbiju ove uslove ne pominju -
    Serbia (for a term not exceeding 30 days);dakle nikakvi vauceri niti pozivna pisma tako da za nas nesto traze i malo sam se zabrinuo
    Dakle ako neko zna da mi rastumaci pojam turistickog vaucera bio bih mu zahvalan.

Thanks Thanks Given 
    211
    Thanks Thanks Received 
    675
    Thanked in
    297 Posts

Koja mi je najjeftinija varijanta do Beograda? Polazak 5. jun, povratak 24. septembar.
    Studentska preko MA je 110e. Je li to najjeftinije?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    27
    Thanked in
    16 Posts

Quote Originally Posted by Lackie View Post
    Koja mi je najjeftinija varijanta do Beograda? Polazak 5. jun, povratak 24. septembar.
    Studentska preko MA je 110e. Je li to najjeftinije?
    http://www.skyscanner.net/transport/...Prices#results

imaš oko 95e sa airserbia...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post
    Skyscanner samo služi za pretragu. Kad nađeš letove koje tražiš, najsigurnije ti je da karte kupiše preko sajta avio-kompanije.

Mene interesuje sledeće, da li je dovoljno 1h 10 minuta za konekciju na Šermetjevu?

EDIT: Koliko je sigurna ova prva opcija? Je li neko kupovao preko ovog MyTripa? Baš je velika ušteda u odnosu na Aeroflot, preko 100 eura (iako ovdje prikazuje drugačije).

Ja sam uzimao nedavno preko mytripa, sve je ok bilo

Thanks Thanks Given 
    4,353
    Thanks Thanks Received 
    8,409
    Thanked in
    3,204 Posts

Quote Originally Posted by kurogane View Post
    Posto sam na ovoj temi pominjao planirani put kolima po istoku Evrope i izmedju ostalog Bjelorusiji da pitam ako neko zna vezano za vizu.
    Zbunjen sam malo jer na sajtu naseg ministarstva pise citiram -Državljani Crne Gore mogu putovati bez vize na osnovu važeće putne isprave.

Montenegro (for a term not exceeding 30 days provided that there is a private invitation or tourist voucher);

Posto ja nemam nikakvo pozivno pismo interesuje me u vezi ovog turistickog vaucera-da li bi mi bilo dovoljno da imam rezervisan smjestaj ili moram imati potvrdu neke turisticke agencije ?

Serbia (for a term not exceeding 30 days);dakle nikakvi vauceri niti pozivna pisma tako da za nas nesto traze i malo sam se zabrinuo
    Dakle ako neko zna da mi rastumaci pojam turistickog vaucera bio bih mu zahvalan.

Pitaj ThaHool, on je skoro bio.

Thanks Thanks Given 
    578
    Thanks Thanks Received 
    775
    Thanked in
    389 Posts

Quote Originally Posted by Eragon View Post
    Ja sam uzimao nedavno preko mytripa, sve je ok bilo
    Ako znam, po netu ima more negativnih recenziha. Hvala.

Sent from my D6603 using Tapatalk
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    199
    Thanks Thanks Received 
    3,084
    Thanked in
    1,594 Posts

Quote Originally Posted by skoljci View Post
    Ja nikad nisam rezervisao sjediste, a uvijek smo bili jedno pored drugog.mislim da je to uglavnom fora da se uzme jos koji euro na cijenu karte

Послато са Redmi Note 3 уз помоћ Тапатока
    Rezervacija sjedista je nesto drugo potpuno. To je da tacno izaberete mjesto na kojem sjedite. Nije toliko bitno na kratkom letu, ali na dugom putovanjima jeste.
    Ovo je tipa da izaberete mjesto u prvom redu, do prolaza, tipa kod emergency exit-a jer je sire nego standardno.
    Kod letova 5+ sati jako bitna stavka, to do Brisela nevazno

Thanks Thanks Given 
    1,697
    Thanks Thanks Received 
    2,722
    Thanked in
    1,232 Posts

Prije dvije godine mene su vratili sa Bjeloruske granice,jer sam se bas oslanjao na nesrecni sajt naseg ministaratva jer pise da ne treba nista,a Bjelorusi su mi trazili taj vaucer sto pise na njihovom sajtu. Tako da bez njega ne idi.

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    15
    Thanks Thanks Received 
    24
    Thanked in
    18 Posts

Quote Originally Posted by johnny bravo View Post

Uglavnom sam karte kupovao preko Expedie, bar za moje destinacije su bili najpovoljniji. Pogledaj jos i site www.fluege.de
    Sto se tice konekcija, na velikim aerodromima, sve sto je ispod sat i 30 min ja izbjegavam. Jednom sam na IST imao konekciju u razmaku od sat i 10 min i prvo je avion u polasku kasnio 10 min, a i na aerodromu su imali neki manji ispad sistema a i gate je bio na drugoj strani aerodroma. Na kraju sam uspio da stignem u minut.
    Last edited by Escobar_BP; 15-05-16 at 19:37.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Quote Originally Posted by retype_htc View Post
    Prije dvije godine mene su vratili sa Bjeloruske granice,jer sam se bas oslanjao na nesrecni sajt naseg ministaratva jer pise da ne treba nista,a Bjelorusi su mi trazili taj vaucer sto pise na njihovom sajtu. Tako da bez njega ne idi.

Pa ti iz naseg ministarstva su vece dzukele nego sto sam mislio
    Posto sam mislio kolima tamo sad vidim i nekakav magnet treba na granici da zaduzis pa kod izlaza ti ocitavaju koliko si kilometara presao-oko 4 centa je naknada po kilometru za putarinu ali zale se putnici na efikasnost rada sistema medjutim kazne se naplacuju po sistemu plati pa se zali.
    Dosta ljudi pominju visecasovna cekanja na granicnim prelazima,mnostvo formulara koje treba ispuniti itd itd sad i ovaj vaucer-blizu sam da eliminisem Bjelorusiju iz plana puta:apologetic:

Thanks Thanks Given 
    1,697
    Thanks Thanks Received 
    2,722
    Thanked in
    1,232 Posts

Pa ti iz naseg ministarstva su vece dzukele nego sto sam mislio
    Posto sam mislio kolima tamo sad vidim i nekakav magnet treba na granici da zaduzis pa kod izlaza ti ocitavaju koliko si kilometara presao-oko 4 centa je naknada po kilometru za putarinu ali zale se putnici na efikasnost rada sistema medjutim kazne se naplacuju po sistemu plati pa se zali.
    Dosta ljudi pominju visecasovna cekanja na granicnim prelazima,mnostvo formulara koje treba ispuniti itd itd sad i ovaj vaucer-blizu sam da eliminisem Bjelorusiju iz plana puta:apologetic:
    Ja tada kada sam bio nije bilo neke velike guzve na granici. Izokola im pokusao ponuditi pare da me puste bez vaucera ali kakvi ni da cuju.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Mozes li mi reci odakle si krenuo da udjes u Bjelorusiju? Iz Rusije Poljske Litvanije ili? Ja sam mislio da iz Viljnusa krenem tamo to je manje od 200 km udaljenosti pa bi mogao da istrpim eventualno blejanje na granici ali me ovaj vaucer pobrka sad skroz

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by Mojsije View Post
    Pitaj ThaHool, on je skoro bio.
    Nisam.

Mozes li mi reci odakle si krenuo da udjes u Bjelorusiju? Iz Rusije Poljske Litvanije ili? Ja sam mislio da iz Viljnusa krenem tamo to je manje od 200 km udaljenosti pa bi mogao da istrpim eventualno blejanje na granici ali me ovaj vaucer pobrka sad skroz
    Ja sam htio iz Vilniusa, busem je samo 2-3 ure, ali zakasnih do agencije poc.

Mora se preko agencije rezervisati smjestaj i prevoz i dobiti od njih turisticki vaucer.

Ako se ide avionom, onda se moze na aerodromu kad se sleti kupiti taj neki vaucer, ali je masu skuplji koliko cuh.

Najbolje nazvat DKP odelenje u MVPEI i raspitat se, jer mi mijenjamo uslove za njih kad dolaze u CG, a onda i oni oni po sistemu reciprociteta.

Ps. nisam bio, ali svi kazu da je Minsk bomba! Ono sto morate znate je da je to zatvorena zemlja, iako je tamo sve sigurno, ali birokratije, kontrola itd iz doba hladnog rata nece falit.
    Last edited by ThaHool; 16-05-16 at 09:47.
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    1,697
    Thanks Thanks Received 
    2,722
    Thanked in
    1,232 Posts

Iz Poljske.

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Hval puno na informacijama-Minsk ce najvjerovatnije otpasti jer pozivno pismo nemam a termin turisticki vaucer ambasada Bjelorusije ovako definise:

- оригинал молбе белоруског субјекта из туристичке делатности оформљен на образцу фирме наводећи пун назив субјекта из туристичке делатности, његову адресу и телефон, потврђен печатом;

dakle rezervacije sa sajtova tipa booking ili expedia ne mogu da posluze svrsi jer se eksplicitno trazi da dokument bude ovjeren pecatom.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Samo nazovi bilo koju agenciju i zavrsices lagano.
    Globetrotting

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Ja zvah ove nase dvije najvece i nisu to radili nikad za Bjelorusiju niti znaju kako.
    Dakle opcija je da rezervisem hotel i trazim.od njih da mi posalju originalni predracun tj taj turisticki vaucer ili da izvadim pasos srbijanski.

Послато са SM-A500FU уз помоћ Тапатока
    Сваки Црногорац и Брђанин једнак је пред судом.

Thanks Thanks Given 
    6
    Thanks Thanks Received 
    42
    Thanked in
    30 Posts

London-Varadero 279e

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja zvah ove nase dvije najvece i nisu to radili nikad za Bjelorusiju niti znaju kako.
    Dakle opcija je da rezervisem hotel i trazim.od njih da mi posalju originalni predracun tj taj turisticki vaucer ili da izvadim pasos srbijanski.

Pa treba da kontaktiras bjelorusku agenciju koja ce da ti napravi vaucer, ne nasu

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Zvah ovarj R tours to su Rusi neki u Budvu i ni oni nisu to radili za Bjelorusiju nikad.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by kb8 View Post
    London-Varadero 279e
    sa kojeg je aerodroma? Meni istice proleta viza za 3 mjeseca a na kubu idem za novu godinu. Ajde daj link ako ti nije crnjak..

p.s. Ima li ikakve opcije da sa stansteda podjem na drugi aerodrom sa nekom tranzitnom vizom ako postoji nesto takvo, lupam sad...
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    206
    Thanks Thanks Received 
    1,938
    Thanked in
    784 Posts

Zvah ovarj R tours to su Rusi neki u Budvu i ni oni nisu to radili za Bjelorusiju nikad.

Pa evo ti kaze covjek moras agenciju u BR da kontaktiras ne nase
    One Ring to Rule them all...

Thanks Thanks Given 
    891
    Thanks Thanks Received 
    1,316
    Thanked in
    693 Posts

Ah komplikacije😀😀😀😀😀😁
    A dje da iskopam .bjelorusku turisticku agenciju?
    I koja ce mi poslati vaucer u CG!

Page 176 of 620 FirstFirst ... 76126166172173174175176177178179180186226276 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)