Kod nas, svaki aditiv osim Abra je VODA.
Bolji od vurta nema.
Cijena sama govori e kad tebe on nije pomoga uspi mu onda 2l razradjivaca.
Opusti se sipaj to na manju kolicini goriva ja sam na full rezervoar usuo 2x vurt 300ml
A inace ga sipam na manje od pola rezervoara (jedna bocica) prodise auto.
Kod nas, svaki aditiv osim Abra je VODA.
TAKUMI
Te aditive sto vi pominjete su prdnjava obična.
Probao sam sve aditive i sa vurtom ne moze nijedan da se uporedjuje.
I sama cijena kaze kakvi su aditivi..Ne moze sonaks od 3.5e da bude bolji od vurta sto je 9.5e i ostali sto kostaju od 4 do 6e.
Mozes li sredit neki popust na taj sto ti uzimas?
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Dobar ti je za pocetak ovaj sonaks sa popustom 3.5e
Rokni ga na manje od pola rezervoara..A vurt ne znam ima li ga po ovih prodavnica.
Uzima sam ga u kips 9.5e ako ga nadjes u neku prodavnicu tu javi i eto popust.![]()
Cekaj, oli zavrisiti popust za wurt ili ne?
Renault
Oću ako ga nadjete u neku prodavnicu ja nisam trazio ima li ga dje.
Uzimao sam ga na bezinsku 9.5e pa je bio popust 50% u kips i uzeo sam 4komada.Ako ga nadjete dje javite.![]()
To u kips nije bio original sigurno...
Renault
Ima ga na Eko pumpi kod Radoje Dakića, 8.5e.
sto znaci 6€ ako se pozoves na bemzismena
(nečitko)
Ja nikad nisam koristio nikakav aditiv. Ali kako sam uzeo auto pretposlednje geracije (Euro 5 motor), a znam da nase gorivo nije ni upola dobro kao gorivo koje sam probao po Austriji, Njemackoj i Belgiji poceo sam dodavati aditiv po preporuci nekih poznanika. Trenutno koristim Wurth-ov sa Eko benzinskih, ali iskren da budem, ne osjecam nesto specijalno da se desilo, da bolje vuce, manje trosi... U sustini, aditiv najvise zelim da koristim radi DPF filtera.
Ne osjecas ti nista.
TAKUMI
Pa ne znam, treba li sta da se osjeti? Ja nikad prije nisam koristio aditiv, niti sam imao potrebu za njim. Ali znam da je gorivo vani jace nego ovo nase u CG. Auto ima vise snage a manje trosi. radije bih da sipam Shell V-Power Diesel nego bilo koji aditiv, tu se osjeti razlika.
A dje stari kakvih 20eura, ja sam zadnji put kupio 15L wurtha na neku akciju i sve usuo na prazan rezervoar, auto mi je islo kao da je 1.9 TDI
But if you never try, you'll never know..
Koliko se ja sjecam, ona bocica ide na 60 ili 70 L. Nemam namjeru da ga vozim 20L plus aditiv.
Ako ces da budes brz kao biznismen, moras.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Biznismen ne sipa više gorivo. Vozi na aditive...
Bolje imat no' nemat....
Dobro mu se isplati :P
Mora li neki poseban aditiv da se sipa u auta sa DPF-om ili moze bilo koji, ima li to kakve veze?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks