Vala licka pravo,ja i Fabija imamo iste dezene koze u kolima i one rupice na sicevima pravo dihlanje damu....![]()
Vala licka pravo,ja i Fabija imamo iste dezene koze u kolima i one rupice na sicevima pravo dihlanje damu....![]()
Mislim da ne bi on vukao dobro da mu neki od senzora ne radi, sem toga sigurno bi ti upalio lampicu. Ali nije zgorega ga pregledati na dijagnostiku.
Ha mislim da je to ta potrosnja nazalost
Sad malo iscitah po netu
Sent from huawei
ako je ta potrosnja onda uzasali ja rekoh, na poslu imamo jednu sa istim motorom samo jacim i nije ni primaci ovoj potrosnji, isto automatik
Meni qashqai 2.0 dci 4x4, sa tim motorom 150 ks, kroz krad po bc trosi oko 9.6 , na otvoreno 6.7 , tako da mi to nesto puno.
Sent from my HTC One using Tapatalk
mene najvise cudi cinjenica...sto od 200 predjenih kilometara, 120 je na otvorenom..potrosnja 7L ...sto je za taj put mislim previse.... a onda 80 km kroz grad dize potrosnju prosjecnu na 12.... znaci da kroz grad trosi preko 15, da bi uspjela da digne prosjecnu potrosnju toliko...
A nije to to definitivno idi provjeri dje 15 nema sanse
Sent from huawei
Meni je Megan 1.6 benzinac trosio 12l po gradu normalne voznje. Sad ovo normalna je relativno...ali uglavnom katastrofa. Onda sam ga prodao i uzeo 1.5 dCi. Sad mi trosi 4-5![]()
![]()
![]()
Opet poskupelo gorivo...
Mnogo trosi taj 1.5dci....
Meni 220cdi trosi 4.4lit na 100km....![]()
![]()
I koja je poenta malih motora, osim jeftinije rege?
TAKUMI
Moj trosi 0l/100km kad se spustam sa Crkvina prema PG ali nije poenta to :-)
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
a kad ides pg crkvine?
TAKUMI
Poenta je da se može preći 100km za 5e, pored rege od 200-250-300e.
Tvoj lex troši 15e i rega mu je dosta skuplja.
Moj Lex trosi 11 eura i rega mu je 180 eura.
TAKUMI
11€? Otvoreno?
Sent from my iPhone using Tapatalk
meni je sad po bordu pokazala potrosnju od 1l na 5km otvorenog puta.. brzina 50km/h
Guro, natankas ga do cepa i kad predjes 100km naspes opet do cepa i vidis tacno koliko si usuo. Jebes bc i sve, jedino je tako pouzdano, old school
Sent from my Galaxy S7
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks