Tesko da mjesanac moze da ostvari pun potencijal pravog maine coona, glava i one usi mozda ali velicinu tesko. Oni su 12kg+
Nemam ja problema da bude mjesanac ako je lijep i velik.
Jesu li veliki?
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Tesko da mjesanac moze da ostvari pun potencijal pravog maine coona, glava i one usi mozda ali velicinu tesko. Oni su 12kg+
Pa nisu vam iste ruske za 50-100 i 300e.
Ovaj macan klasa iznad ostalih ruskih što sam gledao (ne računam njegove roditelje)
A inače ruske, klasa iznad ostalih rasa..po nekim pitanjima (makar).
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
Po cemu? Cuvaju li kucu? Trce li sa gazdom? Love li miseve i zmije bolje? Podijeli s nama to sto ruska radi mimo drugih.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
ne linja se, ima neki stav koji nemaju ostale mace.
sve gleda sa visine
mirna je, ne smara ljude.
Nista ne mora da znaci. Ja kad sam uzeo ovog macka, persijaner, karakteristicno za njih je da je jedna od najmirnih vrsta koja satima moze da sjedi na istom mjestu da se ne pomjeri. Ali kako je kod nas kao mace, ja i djevojka smo mu bukvalno izgradili karakter pa je ka u struju ukljucen po cio dan, samo bi se igrao![]()
ruski je kao mace, i ovaj mjesenac isto (majka turska angora a otac macak-pitbul)...tek progledali kad su nabavljeni
isto su stari, u par dana..
ne moze im se porediti ponasanje..ovaj beli skace i smara ljude, 20h na dan prede, lomi se
oba nagrdsise sve zivo po kuci od namjestaja..ne pomaze ona grebilica da se kupi, ne zanima ih to..
jedino je ovaj bijeli lud kad izadje van kuce, svuda bi se peo, sve bi kidao itd..samo trci cik cak i dokopava ljude za nogavicu, kao pas ebo te.
iz cista mira skoci na nekog, na ledja mu se popenje...haos.
a plavi rus, kulira...kad ga mazis, nesto malcice prede, lagano ono..bas mu je meko krzno, pravo za mucenje
al dobro, oni su vjestacki nastala rasa, iz epruvete.![]()
Novače ne stidi se, poslala sam ti pm.Ako bi mogao da pitas tu familiju kad im je leglo da ne cekam sledeci februar![]()
Ima mi gazdarica Rusa, krzno mu je tako lijepo i ne linja se.Pravi je gospodin,stav,kretanje,a maza...moze bez problema da ostane sam u stanu i za tu rasu kazu da je odana poput psa.
Ima naravno razlike izmedju mjesanaca i prave rasne zato prave rasne prodaju skupo, sa pedigreom ili od roda kakvih sampiona.Sad lijepo je kad nekog poznajes pa te casti ili ti proda za male pare.Zato ja zato sad fatam Novaka i tu familiju![]()
Main coon je inace prelijepa rasa,al biram ipak Rusa zbog dlake i jos po nečega.
Послато са GT-I9070
"Tiha voda brijeg roni..."
Послато са E6853 уз помоћ Тапатока
Ćao. Ja se zovem Inga.(Jer kad porastem bit' ću moćna.) Sjutra stižem u Artemisin dom.![]()
Послато са GT-I9070
Hocu i jaaa ovakvo
Послато са LG-H815 уз помоћ Тапатока
Ovako mi trenutno spava(a uglavnom na desno rame mi se popne kad hoce u san) ...srce mi veliko kao kuća...![]()
Послато са GT-I9070
Ovo nije kućni ljubimac, nemogu ga opisat rijecima kakav mi je moj mrgolan.
Ovdje glumi insominaca, probudio me u 2 AM
Inace voli slatkishe![]()
Dobra Hurem!
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Boško napunio dvije godine.
Sinoć malo sa gazdaricom u šetnju. Vjezbaju tih par komandi sto znaju.
Mašan je stigao prije 3-4 dana i dalje je aktivan samo po dvorištu, ne izlazi ga jer je maaaali.
Boško je sad malo ljubomoran, al što će crno čeljade...nije mu ga lako.
Čekamo još i mačka pa će tek šou da bude.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Da zna taj kukali mačak đe dolazi, uteka bi sad odma neđe glavom bez obzira![]()
You must spread some Reputation around before giving it to BiTrAtE again.
Bice zanimljivo.
Mada veli drug da mu je macak "ubiiiiiiiiiiiica"
Sto znam![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Moraces pripazit, sa ovim Masanom mozda i nadje zajednicki jezik ali mislim da bi mu Bosko jeba oca![]()
Haha bice ovih dana, cim dodjem u Bar![]()
I can't explain and I won't even try
I, ne bilo ti zapovijeđeno, ufotkaj ga tako da se bolje vidi ova fontana, kamenjar, što li je, s prve fotografije![]()
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Bravo kretenu...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks