Kakav je scenic 2011 ili 2012 godiste sa 1,5 motorom? Ima li neki model bez plivajuceg?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
svi sestobrzinci imaju zamajac, tako ti je najlakse...
@MAdza - znam da je fotograf upravu.
1.5 samo onaj od 85KS nema plivajuci, a i on je 6 brzina + R.
Sve ostalo 'pliva"
Modelom su ti svi 2009 do danas isti, samo je 2012+ restyle
Moj je 2010/10 proizvodnja... uvoz, logicno... 85KS
Odlican auto, fin, preudoban, pouzdan, prosjecna potrosnja ti je 5-6... meni je all time average 5.5l (na predjenih ~30.000 km)
Od ulaganja sam imam samo termodavac klime i potrosni materijal (servisi, gume, plocice)...
Bio sam skeptican koliko ce zivota imat sa 85KS dok ga nijesam provozao i moram ti reci da sam jako zadovoljan sa snagom... valjda dje je 6 brzina pa su im "kraci" rasponi pa se finije vozi...Ima dovoljno snage i da se pretekne dje u brdo... nije za neko jurcanje strasno da se razumijemo...
Na autoputu je na 120 po tempomatu 6.5 potrosnja, ne udavi se na pomen brda u istim uslovima i slicno...
Sve u svemu, ne kajem se sto sam uzeo 85KS, a ne 105/110
Cek cek imas senika 63kw i ima 6 brzina? Ili 70kw to ti je 95ks
LolČina
TAKUMI
ja imam megana 85ks..on je ok za neku gradsku voznju i kad ga zaletis..ali preticanja i slicno niau za njega...sad u ovu lagunu kad sjedoh, nisam znao sto me snadje![]()
Moguce da grijesim. Mada ne znam sto ljudi imaju fobiju od plivajuceg zamajca. Bio skup nekad, vise i nije toliko. I samo voznja na "normalan" broj obrtaja i radi ko singerica
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
koji se software koristi za.diajgnostiku kod renoa i moze li se skinuti?
imam obd kabal, a htio bih da resetujem servis, jer ne mogu na onu foru sa tipkama za bord kompjuter
Neka je sa srecom! Dje ga nadje za ove pare? God? Km?
Mislis 280-320000...
TAKUMI
nemoj Fabija sad....znam coveka odavno u njegovom posjedu su samo automatici od nove 124ke automatik pa do dzipova i ove lagune....
EKV sa srecom....
fabija nije ni reko da nisu svi automatik
TAKUMI
Ja da znam scenic nema mjenjac sa 5 brzina na zadnju seriju da ja znam.
63KW/95HP
e'o opodataka
http://www.autoevolution.com/cars/re...9-15-dci-85-hp
Skoro sam se vozio u jednom 2012 godiste i odusevilo me koliko ima prostora u kabini i mjesta za razne sitnice. Cak i ide dobro za 1.5,doduse po ravnom smo isli,ne znam kako je kad je uzbrdica. Mislim da je ovaj bio 88 kw. Probah i megana sa istim motorom ali mi se ovaj scenic cini kao avion za megana. Tih od 85 ks nema po oglasima...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
moj audi je imao 16god i 213k kad je došo iz Dojčland a sad 25god i još nije na 300, al brzo će...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks