Ko, ja? Dje da dodjem?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Pitaj cvxcomputers ovdje na forumu, on prodaje racunare i racunrske komponente, kazi do koje cijene i reci ce ti sto moze za te pare. Momak je izuzetno korektan. Sto e tice puta od Ivanovih korita do Lovcena, imas 9 km, plus 460 stepenica, pa ti vidji mozes li. Na korita kucka imas dje prosetat, dok ne krepas. Djinovo brdo bi trebalo da j eiznad ljetnje pozornice pa do iznad Grude. E sad, ako ne poznajes CT ne mogu ti objasnajvat u detalje, ali proguglaj malo. ili nazovi TO Cetinja, oni ce ti tacno reci. Staza nesto oko dva ipo kilometra.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ko, ja? Dje da dodjem?
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Ima ruta do Grla Sokolovog, i ona je dio veće rute, Kruga oko Korita. Lijepa varijanta za dnevni izlet.Je li ko bio na Kučka korita, ima li se đe tamo prošetat?
Ovo je pogled (na Prokletije i Albaniju) do kojeg dolaziš nakon 6-7km šetnje od početka korita. Ima i šumovitog i "ogoljenog" dijela. Uglavnom ako budeš planirao da na Korita imaš i restorane i kafane 2-3 da znaš. Mogao bi obići i neka naselja sa rute tipa: Medun, Ubli, Djelaj, Fundina s obzirom da su ti usput, i sve to imaš na mapi dolje pa vidi sam. I još Bukumirsko jezero isto, samo što mislim da se ne nalazi na ruti.
Evo sa jednog članka sa bloga za strane turiste.
http://montenegro-for.me/tag/grlo-sokolovo/
Ovo ti je letak rute oko Korita (Kuča), ali mislim da ga isto moš' naći i u Turističku agenciju Podgorice.
https://www.google.com/url?sa=t&rct=...Vc8EdA&cad=rja
*Hvala ljudi. Ovo u Kuce mi se cini perfektno. Od Ivanovih korita do Mauzoleja mogu stic pjeske ali da preletim stepeniceCetinje znam prilicno dobro, tamo sam svaki vikend bio ka dijete, ali za ovo Djinovo brdo ne cuh do nedavno. Svakako cu jos malo proguglat. Da se seta malo dok jos nije upeklo
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
[email protected] Tu ga najbrze dobijes, sve komponente nove sa garancijom 1,2,3 god. On ce ti sastavit.
jos sad i renoviraju put. bice korita posjecena u narednom periodu i to dobro. i bas mi je drago. za 20min do tamo. a ljeti se pokrivas sa jorganom.
f6
Problem sa tapatalk
Stigne mi notifikacija kao za PM, klinem da je otvorim i nema je. Pretpostavljam da je u pitanju chat na CdM forumu preko tapatalk. Zna li ko kako procitati te poruke? Sve je bilo ok, dok se nije odradio update aplikacije, poslje toga nema teorije da mogu naci chat.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kad otvorish tapatalk dolje imash tab "notifications", tu ti je chat...
Sent from tapatalk
#fakenews
Meni je to podesavanje na drugo mjesto, i ukljucena je opcija za chat. ***** li ga, nemam pojma sto mu je
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Izbrisah ga. Sad cu da potrazim da ga ponovo instaliram, mada ga nesto ne mogu nac na google play
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Instalirah ga ponovo. Ovako na dnu imam feed following notification Ja. E kad izaberem opciju "Ja" tu udjem u podesavanja-social setting-chat setting i ukljucim, to jest pomjerim onaj slajder. I to je to. Skoro je isto bilo i prosli put, sad je neka verzija 5.8.2 ali ej u principu sve isto. Evo da vidim sto ce bit sad, samo d aneko nesto napise na chat
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ako ti kazem da mi te opcije chat nije bilo medju tim opcijama prosli put, oli mi vjerovat, i ako ga sad nadjoh![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Radi valjda, evo napisah nesto, poslah, samo ne znam sto mi se pojavljuje neki "!" crveni.
Послато са D5103 уз помоћ Тапатока
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ima li kakva valjana i cjenovno pristupačna teretana u Petrovcu?
Jel meni do lap topa ili koja je muka što god da otkucam u pretragu na aliexpress izbaci mi ovo:
izaberem bilo što od ponuđenog sa padajućeg menija i ista stvar...
Uloguj se prvo pa probaj opet
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Ista stvar i kad je ulogovan....
Najjeftinija blind vrata dje kupiti?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Probaj da ispraznis cash na browseru
I am so post-rock I shit sad birds.
evo riješih problem. Samo sam ukucao ship to montenegro i prebacio vrijednost na EUR. Sad sve ok radi.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks