Jel dobila nasa forumasica sto slicno, nije nista manje zasluzna za gajenje umjetnosti i kulture od ovoga gore!?Ako nije, to me nervira
![]()
Jel dobila nasa forumasica sto slicno, nije nista manje zasluzna za gajenje umjetnosti i kulture od ovoga gore!?Ako nije, to me nervira
![]()
Tu es mon héro!
Dabogda ne napisao nikad nista vise, lise sebi citulju, kakav je. Fuj.
Je li Šobić dobio??? Ako nije, državo ***** se u tebe!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Bilo je dosta price o tome, cak je i peticija organizovana bila. Ne znam kako se to zavrsilo ali slazem se da je velika sramota jer je to i jedini mozda coek od ovih nasih umjetnika za koga se mogu sjetit da je stvarno zasluzio tu penziju.
Polakote ljudi Nikloaidis je bio ranjin savjetnik to je ta veza...
Posteno od drzave, treba je zvati na krtenja i svadbe, siroke je ruke
Tu es mon héro!
Nije, obecavali mu i samo se na tome zavrsilo.
Trebala se peticija organizovat al nesto mislim da se stalo sa time.
Ocemo li.mi pokrenuti jednu, sramota je da takav umijetnik koji nikad nista nije trazio od drzave nema nista.
Poslato sa HUAWEI GRA-L09 uz pomoć Tapatoka
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
Lice kao da mi je 13 godina...
Bubuljičavo...
Sell the Vatican, Feed the World!
Ovih mjescec dana kad je najvece sunce pritisak vode doma ubija kako je jak, a kad je kisa, nista.
Kad obujem obucu za suvo vrijeme pa me ufati kisa...
https://www.facebook.com/Irma-i-Ilda-1604966286401622/
Najretardiranija majka na svijet. Igrom slucaja je poznajem i ovo sto ona radi sa djecom je uzas. Ko god udje na stranicu ce da pomisli "sta ovaj prica, bas ih fino pazi, sve im daje u zivotu". Ali je pozadina tuzna jer ona ovo sve radi zbog sebe, sebe stavlja u prvi plan, hoce da se ljudi dive njenoj brizi prema djeci, muza je ostavila jer je dobar (da je fukara jos bi bila s njim, slican se slicnome raduje), svekrvu nije ni pomenula u jednom clanku kad je odgajanje djece u pitanju a ona odrasla sa babom, samo je nju i oca spomenula. Onda cerku navlaci na neka takmicenja modna i navikava je na prva mjesta, a da ima ista u glavu iskulirala bi sve to jer kad dijete malo ofrkne razocarace se jer je realnost surova.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
ona forsira djecu na takmicenja za mis, naravno nikome iz zirija ne pada napamet da nesto progovori, dijete prvo mjesto i to je to. sto je sledece? nisam ulazio ni u jedan clanak direktno ali po cijeli dan ili na fb ili po novinama izlazi ova zena sa ovo dvoje djece. iskreno, mislim da iskoriscava malo ovu pretuznu situaciju.
tripleta, ovo smo ja i ti na forum napisali i dosta naroda ce svatit ali nemoj se dje zajebat na fb ili po gradu jer bi nas mrak pojeo do novina bi stigli taman kako bi nas oprali
f6
Ja ne smijem uć' na cdm jer će biti neki članak o njoj.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Evo upalih forum poslije nekoliko i citam vas i ne mogu vas shvatiti.
Sram vas bilo.
Treba svi sa posebnim potrebama da se zavuku u misije rupe i da ne izlaze iz njih. Da budu i ostanu ono što je ova sredina oduvijek podvodila pod pojam – bruke i sramote.
Stidite se.
Treba da okrecu glavu? Nije Lijepa? Simetricna? Nema savrsene mjere? Nema vrckavu vatrenost u pogledu? Tesko ce zaspat jer su nju glasali i izabrali? Ojadili su i ziri, i ostale djevojcice koje su se nadmetale, porusile im snove, ljubomora ih razdire ili su nesto naucila djecica? M?
U srecnim drzavama porodice svoje clanove prihvataju onakvima kakve jesu, zive zivote – malo drugacije od vasih (u tome i je ljepota), jer je covjek svemu naredan, drzavni aparat postoji i pomaze osobe sa posebnim potrebama i njihove porodice i one, gle cuda, cine dio zajednice, skoluju se, privredjuju i nisu puni otrova kao velika vecina ljudi koja je fizicki zdrava i prava, ali mentalno....
Nemojte da zalite nikoga, jer je zaljenje bez akcije licemjerno. Ne sudite drugom, jer ce se vama suditi.
Na kraju konca, ko smo mi da nekoga smatramo invalidom ukoliko on bira da bude smatran i prihvacen normalnim, sto bi rekao funestis. U konkretnom slucaju to je izabrala za njih njihova majka. A one kad porastu, vidjece majka dal je kiksala ili ne. Nema potrebe mi dijagnoze da pisemo.
Nije vam dosta što je majka DVIJE djevojčice, koje možda neće dočekati punoljetstvo, a već ste se našli da je vidite kao kandidata za Farmu ili Parove... i znate kakva je, što radi i ne radi i osuđujete njeno ponašanje...
Što je s vama?
Imate li obraza makar i za šamarčinu?
Sell the Vatican, Feed the World!
Drugarice, odje niko ne prica o djeci nego o majci.
Pa da, majka ih je prijavila na izbor i?
Sto spomenu ovo da treba da se zavuku u rupe. Evo bas procitah oko ove frke sa ovim malim da ima nekoliko hiljada ljudi sa problemom autizma. Ovo je samo autizam u pitanju i ja stvarno te ljude ne primjecujem. A ko zna koliko jos ljudi sa posebnim potrebama ima u CG i koji su skroz nevidljivi.
Kad god odem nedje van padne mi na um da sve te ljude gledam na ulici i odma sticem utisak da smo mi ili nazdravija nacija na svijetu ili te ljude "krijemo".
Mi smo drzava sa posebnim potrebama
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
pa da, mi smo poznati u tome, da treba da se desi neka tragedija, da bi isplivao sav mulj ovoga drustva, i uprkos tome, ne ucimo nista, ne prihvatamo, samo negiramo, odbijamo drugacijost i jos izvodimo konstrukcije i dijagnoze... mislim...
i sad mozes misliti, njima ne prija ocima, kad im iskacu vijesti o drugim osobama, koje isto vode neki drugaciji zivot, u ovom odsutnom trenutku, a oni sjede bole ih paja pijuckaju dojc i pljuckaju na sve zivo i nezivo?
Da se ne izrazavam dalje...
Last edited by tigrovo_oko; 12-05-16 at 13:07. Reason: ...
Nemojte se svadjat.
Mislim da ne razumije niko tu situaciju.
Bolje da svu negativnu energiju usmjerimo na Sabriju Vulica i njegovo setkanje po Evrovizijama.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Tripleta govori o tzv. attention whores i toga je pun k*rac po fbu. Praksa mi je pokazala da roditelji koji svako malo kače fotografije i videE sopstvene đece, stil - dusxa moja, svijet moj, cmok cmok, pa onda statusi šta mu je dijete uradilo, ništa drugo do jure pažnju i neki vid divljenja od strane zajednice, dobijanja epiteta super roditelja, odnosno samo teže privući pažnju na njega/nju kao individuu, a dijete koristi kao sredstvo.
Pričam nevezano za slučaj i da, baj(o) d vej(whey) to me nervira.
Samo da kriknem. Izvinjavam se što upadam u unakrsnu paljbu.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks