Imam je, ali mi u njoj nista ne pise.
Auto kupljeno u Alliance dec. 2006, drugi sam vlasnik, i preslo je 70.000
Imam je, ali mi u njoj nista ne pise.
Auto kupljeno u Alliance dec. 2006, drugi sam vlasnik, i preslo je 70.000
OK, Hvala.
Meni pise na 160.000 (1.9dci) i tada ga i promijenih i u odlicnom je stanju bio i kais i pumpa.
Majstor za renoa?
Problem je sa diznama, paljenjem...
vozi se na celicnu ali su zato tu 2 fake auspuha
![]()
She is only here to annoy herself!
Sliper.
TAKUMI
Porucih ovaj kabal da se pusta mp3 muzika sa telefona ili nekog mp3 uredjaja da ide preko fabricke muzike ili kako vec,moze nekom biti od koristi ima i na youtube kako se ugradjuje u fabricki CD jednostavno je skroz a 2€ kosta😉
Kad stigne javljam oće li to radit...
http://www.ebay.co.uk/itm/3-5mm-Jack...YAAOSwr7ZW6SeB
![]()
Zelim da upozorim vlasnike Reno marke na sledece:
Nedavno smo u porodici imali manji udes sa Clio 3 pri cemu je far desni posao u komade.
Trazio sam polovan da kupim misleci da je kod Aliance skup nenormalno.
U CG ga je imao samo Uzelac koji nije htio da mi proda samo jedan far nego 2 fara i branik.
Ostali otpadi u CG su prodali far za 80-120€ i nisu ga imali. Cak jedan u Baru mi je trazio da ga nabavi za 180€ za polovan ili 200€ za nov. U Stem trade su imali za 120€ nov (pretpostavljam kineski ili mala privreda).
U Albaniji su mi trazili 140€ da nabave polovan.
Ja, nakon informacije ovoga iz Bara, a iz ciste radoznalosti, pitam u Aliance posto je nov, i za divno i prijatno iznenadjenje cijena je 121€!
Tako da, prije nego kupite neki dio na otpad, raspitajte se za cijenu kod ovlascenog dilera jer ovi nasi sa otpada bi da deru!
Da napomenem jos da je far dosao sa svim sijalicama
Far je dosao za 5-6 dana.
![]()
Bravo... Ja za Puga prvo pošaljem upit prijateljima sa jednog foruma iz okruzenja, dodam 20% na njihovu cijenu i znam koliko je kod nas u +-5€. Često se desava isto sa otpadima, a naši ovlašćeni nece da daju transparentno cjenovnike a garantujem da bi imali 30% porast prometa na djelove.
poslato s Jadrana
Ufff kakav bonus! 121 je nista za OEM far.
TAKUMI
A kod uzelca samo oba. Ono majka jednom rodi dzukelu onakvu
f6
Bezobrazluk, ali mi je milo sto je ovako ispalo, ko zna koliko bi mi on trazio za far...
ja kad sam šolje uzimao najjeftinije su u alijans bile...
tako sam ja trazio naslon da uzmem na par optpada...
cak nazovem Vratnicu - kaze "IMAM, to ti je 100 eura i to je onaj s dugmicima od navigacije ako ti ne smetaju" - reko ne, jos bolje jer imam navigaciju... podjem kod njega, vice coek reko sam ti 200... zafalim se, odem u Alijans i stavim tringo novi za 160+ ugradnja![]()
posli ja i frend kod uzelca da uzmemo branik za njega, preko telefona veli 150 eura branik, kad je vidio da je ista boja "znas ista ti je boja ne moras ga ofarbat 200 je za tebe".
TAKUMI
mene u alliance stopovi za dustera bili isto ko na ebay ili dje god po eu, za smijesnu cifru sa ugradnjom i garancijom
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
evo da postavim odje svoju novu masinu
istorija ide ovako, 406, 156, 159 i sad ovo... ne pitajte zasto karavan, svi koji imaju djecu znaju
![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks