Nedje pise '55 nedje '56, nebitno je. I kad sam ponenuo 507, mislio sam na izgled samo. Prelijepo auto, tako da daleko od toga da je bmw tada imao samo ruzna auta, nego bas nebitna prica
Da se vratimo u sadasnjost, kakav je bmw inace sto se tice elektronike tj senzora? Mislim na ova novija godista od '08-'09 pa na ovamo? Zna nekad da zabudali cini mi se pa mi je prije neki dan u sred voznje javio da stanem na prvu pumpu i dospem litar ulja? Posto cesto znam da cackam board znam da ga je bilo vise nego dovoljno, a i kad sam ga uzeo u DE, znam da je sve bilo cakum pakum, ulje je bilo do cepa. Ali na boardu vidim graficki fino da je na minimum ulje odjednom, i istripujem se da curi nedje, odma psovanje naravno, pas mater bavarsku itd...Zakazem u Voli pregled i taman krenem put njih, palim auto kad ona greska se makla, palim board kad imam sta vidjet, ulja naravno vise nego dovoljno:
Da napomenem da auto nije bilo parkirano pod kosinom, u toku voznje mi je to javio bc.
Sent from my Galaxy S7

[/QUOTE]<br />
Reply With Quote
Zakazem u Voli pregled i taman krenem put njih, palim auto kad ona greska se makla, palim board kad imam sta vidjet, ulja naravno vise nego dovoljno:

Bookmarks