Nije ljudi, no je cojek ektomorf.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Isti sam i ja kao Tripleta.
Svako ljeto po 3-5kg izgubim i opet trcim za njima tokom godine i evo tako 5-6 godina.
A taman sam htio da se iscimam ove godine da izadjem na 100tinu al dzaba.
Morace se neki suplementi ubaciti jer nema smisla ovo, evo 27ma godina, od maturskog mrdnuo nisam prakticno.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Meni se bukvalno u zadnje 2 godine i voda lijepi za stomak. Ne jedem mnogo uvjek sam imao srednju težinu oko 82-83kg za godinu dana 95kg a nisam nista vise jeo nego obicno, no imam tu naviku da pijem po 4l vode dnevno.
kako smanjiti rezoluciju fotografije u power pointu 2013 ?
imao sam do sad 2007 i bilo je jednostavno i vec odredjene neke rezolicije tipa 800x600 i u dva klika gotova stvar
je li tesko vratit taj stari na windows8 ?
S*ebala sam par prstiju, imam ogromne plikove nakon opekotina. Ne bih to bušila, a bih da nešto radim a ne da čekam da mi ih otfikare, ne daj Boginjo.
Jedan mi prst počinje da trne koliki je plik na nj.
Šta ću?
Ništa, m?
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Ja ti mogu dat nesto da mazes, pomaze, al nema da se kupi
nothing comes from violence and nothing ever could
cim se opeces stavis secera i onda te jos vise pece ali ti barem secer izvuce toplotu i ne izadje plih, ali sad nista.
A mozes isto i sapunom da mazes i ostavis da se osusi,to izvlaco temperaturu isto
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
Kod doktora. Ako budes cekala da ti samo prodje, nacekaces se.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Aloe vera takođe dobra za to.
A stavljala sam šećer.. bilo je osam prstiju, sad sam spala na ta dva da muku mučim.
Fala guznić, ali.. u dalekom sam NKu.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Zna li neko dje se nalazi zena u Pg koja sije narodnu nosnju, Rakocevic se preziva ja mislim? Hvala
Quid pro quo
Jomelop saljiceva, nema preko nje i to ona tvrda
Kad ideš od stovarišta Đurović prema krivome mostu sa lijeve strane ti dođe DADI (mislim da se tako zove) prije te zgrade imaš ulicu lijevo, tu skreneš i ideš nekih 400-500 metara kuća joj je sa desne strane, ima jedno ooooogromno crno pašče vezano na sajlu (mislim da je doga).
Neka ga ne mari....
Dje da kupim bucice?
Nisam u toku sa ovim sportskim radnjama nikako.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Imas olimpia prodavnicu na drač,
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Koju bi mi dobro opremljenu apoteku preporučili, treba da mi se smućka nešto. Radi li ko to ođe uopšte?
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks