Novi fta kanali : http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=53&t=23245
Pretpostavljam da mislis na RTS i da ti kazem da nije do totala vec su oni to zahtijevali i posto su RTS 1 i 2 gotovo pola dana zamraceni trebaju jednostavno da ih izbace iz ponude jer nam ne treba takav RTS djecemo moci samo da gledamo Zikinu sarenicu , slagalicu i slicno.
Novi fta kanali : http://forum.sbb.rs/viewtopic.php?f=53&t=23245
Pusten je hbo3 hd na poziciji 146 , promotivno do 29-og ....
Evo se još uvijek nisam trsio!!!
Danas mi stiže račun od njih na 27 eura! A ja raskinuo ugovor za Novu godinu i vratio opremu!
Stoka je Telekom, M-kabl i svi ostali, ali kakva su stoka ovi iz Totala, pa to niđe nema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja ih zovem, da prijavim tu grešku, kaže, imamo mi to sve u kompjuteru što ste rekli, ZANEMARITE TAJ RAČUN KOJI VAM JE STIGAO!
E što me jad od njih nađe...
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Ima li negde spisak FTA kanala koji se može gledati?
Opet zamracen RTS1, sram ih bilo...
Evo neki update ako neko zna sta bi moglo biti
![]()
Može.
Danas je TTV krenuo sa prebacivanjem programa sa Mpeg2 na Mpeg4 format i ujedno premještanje programa po TP
Transponderi i broj programa na njima :
10972 V 27500 3/5 B2L (20 SD TV)
11011 V 27500 3/5 B2H (8 HD TV)
11221 H 30000 3/5 C1 (6 HD TV + 9 SD TV)
11231 V 30000 3/5 C2 (22 SD TV)
11345 H 30000 3/5 C7 (23 SD TV)
11471 H 30000 3/4 D1 (24 SD TV)
11554 H 30000 3/4 D5 (21 SD TV)
Poslato sa Huawei P8 lite
Jel treba da mijenjam podesavanja na risiveru ili ce to automatski da povuce?!
Ko zna, zna!
Ko ne zna, naučiće!
Meni od juce slika nista ne valja na vise od pola programa, upalim vijesti ono se mijesa prva tv na taj kanal, upalim b 92 mijesa se neki treci .
Sent from my HTC One using Tapatalk
Slika je vrhunska! Bravo za Total!
Last edited by podgoričanin: 21-12-2050 at 00:00
Kako da platim račun ukoliko ga ne posjedujem i ne mogu dobiti korisnički servis da provjerim koliko je potrebno uplatiti. Postoji li neki drugi broj koji mogu nazvati?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Sto rade sa Rts-om sram bilo onoga ko je kriv, bilo da je to total u sta sumnjam ili ovi iz rts-a
[SIZE=5]Total TV kanali u mpeg-4 od 10.05.2016 [/SIZE]
Iz Total tv stožera, kažu da će završiti i kompletan prelazak kanala iz mpeg-2 u mpeg-4 ali i premjestanje kanala s jednog transpondera na drugi, sve bi trebalo biti završeno u ponedjeljak navecer dakle 9.5.2016. s time da u najgorem slučaju i ako bude problema i poteškoća zbog transpondera i software-a u receiveru, najkasnije svi kanali se mogu očekivati u mpeg-4 u utorak do kraja dana (10.05.2016.). Samim time očekuje se bolja kvaliteta slike na kanalima u total tv, te veći bitrate na sd i hd kanalima. Jos je misterija s kolikim će bitrateom raditi sportklub hd kanali ali od utorka 10.5.2016. i to bi trebalo biti poznato.
Poslato sa Huawei P8 lite
До ког датума обично рачун долази? Мени ево већ неколико дана повремено се појављује порука да имам неизмирена дуговања и да ће се ускоро вршити искључивање а нисам платио рачун само за претходни мјесец(како бих кад јелте рачун није стигао) плус додатних 0.03 евра за прва три мјесеца сходно промотивној акцији.
Ima li u osnovnom paketu neki hd kanal?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Izgleda mi se od ovoh nevremena pomjeri antena, nemam signala jutros, koga da zovem da to popravlja, na koji broj?
Sent from my HTC One using Tapatalk
Trebao si uzet broj od montera koji ti je ugradjivao total
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks