a bogami onakve greske ne prave ni pocetnici u F1.... mada cudi me da su ga ovako brzo poslali u TR...ocekivao bih makar jos trku ili dvije da vide sto ce i kako se ponasat...
kako nogirase Kjata, bas mi je milo...
momenat nije mogao biti bolji.
momak me bas napunio safre zadnje dvije trke...nadam se da mu je sledeca destinacija F3 ili jos nize nedje...
a bogami onakve greske ne prave ni pocetnici u F1.... mada cudi me da su ga ovako brzo poslali u TR...ocekivao bih makar jos trku ili dvije da vide sto ce i kako se ponasat...
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Ja znam da je sve iznervirao sa onim sto je napravio, ali je ovo bas ciganluk od strane Red Bull-a. Volio bi da im se obije o glavu na kraju.
Sent from Nokia 3310
Vrlo moguće i da će im se obiti od glavu. Mislim da da su jedva dočekali da ga degradiraju i promovišu Maxa u Rb. Sad on treba da se navikava na Rb sa Renoom a Kvijat na Tr sa Ferarijem. A mogla su oba tima da sakupljaju bodove jer je to najbitnije za lovu što će dobiti dogodine. Ovo je čista izlobirana odluka nisam siguran da će Max ove godine opravdati očekivanja. Još ako bude u duelu sa Ricciardom a već je pokazao da nije timski igrač...
Mnogo pljuju stvari koje im valjaju pocevsi od Renoa pa do vozaca sad. A evo Reno im je mnogo valjao iako je onaj gov*ar stari izigravao mangupa.
Sent from Nokia 3310
http://www.grandprix247.com/2016/05/...ttels-gearbox/
Ali izgleda nece biti sankcionisan.
Mark Veber je u biografiji Helmuta Marka označio kao nekog ko povlači konce u timu i vozači se podređuju njemu i njegovim kombinacijama. Tako je bilo i sa Buemijem, Algesuarijem, Vernom... Horner praktično nema nikakvog uticaja. On je još prošle godine htio Maxa da ubaci u Rb, ovo od Kvijata mu je došlo kao naručeno.
Pročitah da sad Reno traži produženje saradnje za 2017 sa Fabrikom pića.
Ne znam sa kojim će motivom Kvijat sad da vozi za Tr...
Seru.
TAKUMI
Sve OK sa njim?
Onda svi ostali (Todt,Massa,Seb,Montezemolo k ostali lazu).
Dobro ti nije rekao da je krš u koji je udario u komi jbt.
Kaze da ga nisu vidjeli od kad je izasao iz Grenobla.
TAKUMI
Ajmo jedna teorija zavjere
Covjek je htio da nestane iz javnosti, znajuci ko je i sa koliko novca raspolaze zasto mislite da ovo nije moguce izmislit (dobra odradit) i zavrsit posao?
Sent from Nokia 3310
pa sobzirom da vjerovatno ima ovakvih opsjednutih kao fabija koliko ti volja, onda je sigurno makar pozelio da uradi tako nesto
Verso potpiso do 2019.
TAKUMI
TAKUMI
... Autosprint, an authoritative Italian media source, reports that after Arrivabene failed to deliver a win in the opening four races of 2016, president Sergio Marchionne is now eyeing another change.
The report said Arrivabene could be ousted and replaced by British technical boss James Allison.
It goes on to suggest that, to fill Allison’s current position, Ferrari could re-hire Aldo Costa, its former designer who is now working with roaring success at dominant champions Mercedes.
Autosprint even said an agreement between Ferrari and Mercedes could be reached so that Costa does not need to serve the customary ‘gardening leave’.
Kakav je lik nema veze sa bilo čim, Markijone je menadžer i očigledno ga interesuju samo rezultati. Uostalom to je još uvijek glasina, možda ne bude ništa od toga, Ferari samo da poveže par trka bez problema pa će i rezultati doći. Meni je npr super kad posle trke Arivabene ima intervju, pa se muči sa engleskim pa njegovo gestikuliranje i facijalni izrazi :-)
Vezano za Španiju, baš bih nešto volio da Kvijat završi ispred Maxa, što zbog načina na koji je RB sve izveo a pogotovo zbog obrazloženja zamjene mjesta. Jako bitan vikend, Kvijat mora da pokaže da je brži od Sainza, Ricciardo mora da ispraši klinca a nakon trke je i testiranje, za Mclaren testiraju Baton i Vandorn. Ako ga Vandorn počisti sa vremenom, Baton dobija šut kartu, ne vidim kako može ostati u Mclarenu. Pročitah da će iduću sezonu da pređe u Vilijams, i Masi i Botasu ističu ugovori...
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks