hahaha
Poslato sa Huawei P8 lite
Kad mi stave manekenku od 40 kg da promoviše tablete za mršavljenje, je potpuno suludo ka' da stave nekoga sa Sinjajevine da promoviše REVLON rumenilo.
Sell the Vatican, Feed the World!
hahaha
Poslato sa Huawei P8 lite
Kad na radio prekinu pjesmu jer je solaza na kraj... Valjda misle da to nije bitno.. Sad zamislite Sultans of Swing bez solaze.., Still Got The Blues..,
Ahahhah to je ka meni na narodnjake ka se ukljuci voditeljka na forspil. A pusti me da cujem seljanko. Vazda sam se ljutio, no ne slusam radio godinama vec.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Jesam li jedini koji misli da je ovaj remake skrnavljenje mnogo lijepe pjesme?
Sent from my Galaxy S7
Uključila muziku i kuvam, pečem, perem suđe, na 100 strana i sve lijepo ide, i taman da izvadim plehčinu od 100 kg iz rerne kad oplete Merlin jednu meni posebno dragu pjesmu, ja se trgoh ispadoše krpe, osta vreo pleh u rukama... sva se ispekoh, uglavnom. 2 od 1o prstiju zdravo. JBM ti romantiku!
tipkaš, dobro je to.
nothing comes from violence and nothing ever could
Dok Jekoderm ne krene da djeluje da odušim.
Last edited by zvoncica; 07-05-16 at 18:09.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Nemam ništa lično protiv čovjeka, ali je glas Sloba Kovačevića skrnavljenje ušiju.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Faddy u svom epilepticnom elementu...
Mora sam nesto ishejtovat![]()
Ekstremizmi, u svakom smislu. Neumjerenost.
i paralelizmi
http://nebojsacelebic.b0x.me/
A sto je ono, covjeka pola cg mrzi. A 99,9 niksicana
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ja nemam snage ni da odgledam ovaj video rimejka... Kunem vam se. Jos ne odgledah. Stra' me.
Mada cudno je to sa nasom muzickom scenom.
Uzmimo za primjer ovaj spot dje su svi "na salatu".
Mislim da tesko da se moze izdvojit bilo ko da mozes rec "e,ovoga bas volim,ovaj mi je bas nesto mio".
kalezic,filipovic i djurovic - primaci
faddy - dopas
bozovic,petkovic,kaja - ni tamo,ni tamo. nit ih ko mrzi nit iko ista pozitivno za njih.
nina zizic,vucic- isto tako nesto.
Jel do njih ili do naseg naroda/mentaliteta?
Dodao bih s moje strane isti tretman prema aktuelnoj glumačkoj postavi koja kod nas gravitira.
90% njih očima viđeti ne mogu.
U principu, većina njih, i glumaca i pop pjevača je izašla na scenu preko IN TV-a u emisijama Intro karaoke i one glumačke, podsjetite me kako se zvala...?
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
Za minut slave
Za minut strave?
da nisu u sumi?
mene ne nerviraju, bas nemam nikakvog osjecaja, neke sam upoznala i taj utisak sto su ostavili na mene je prohujao s vihorom.
Od svih emisija Intro karaoka i svih harizmatičnih pokušaja Ivana Maksimovića da bude... harizmatičan, sjećam se samo kad je Ivana Popović rekla da je apsolvent fakulteta za ruski jezik i on navalio da mu kaže nešto na ruskom. Ona veli da pojma nema šta da kaže i da je Ivan pita nešto. On pita: Kako se na ruskom kaže Ovo je Intro? A ona odgovori: этo интpo.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks