Ne moraš ostati u berlinu, imaš np 29. sa Ryanair za 42€ do berlin i isti dan dalje za Barcelonu sa easyJet 60€
Uglavnom sve kao što sam gore napisao samo varira cijena +10,20 eura
Treba mi posle nove ili oko. Tipa 29-30 dec ili 1jan. Ogranicena djevojka odmorima. Tesko preko ryana- termini se ne poklapaju a sve bi morao po dan da ostanem u berlin. Znaci 4 dana bacam bukvalno... Provjericu ovu komb sa drugim prevoznikom. Hvala
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ne moraš ostati u berlinu, imaš np 29. sa Ryanair za 42€ do berlin i isti dan dalje za Barcelonu sa easyJet 60€
Uglavnom sve kao što sam gore napisao samo varira cijena +10,20 eura
Last edited by denxho; 04-05-16 at 15:54.
Sta ima najpovoljnije iz Mineapolisa za CG? Generalno iz SAD koje su najpovoljnije opcije?
U jednom pravcu ili u oba..??
Ako je u jednom pravcu najpovoljniji ti je norwegian iz New York, los Angeles, vegas, Boston ili Wow air iz San Francisco za berlin... Svi navedenih možeš za 150-200 eura + eventualno prtljag da nađeš pa iz berlina do cg za nekih 30-40 eura
povratna mi treba za SAD.
Imaš lowcost kao norwegian, Wow air, icelandair, eurowings i onda kompanije poput turkish, KLM, air France, itd
Poz iz Maroka
Gando, odradismo desert tour bez ikakvih problema kao i citav put ovamo
Vueling + Ryanar nidje nijesu mjerili prtljag niti dimenzije iako mi je drug imao preko dozvoljenog i jedno i drugo
Ima li neko kontakt taksiste u HN/Risan da moze da pokupi putnike na aerodromu u Cilipe?
Je li pomenuo vec neko akciju Ryanaira 3e sa Diners karticom
Brisel Dom Rep. 230e...pozdravljam vas za sad![]()
Nemam info o akciji?
f6
Kako mi je najbolje i najjeftinije da odem Podgorica - Zagreb? Avionom jedino sto nalazim sve je nešto po 200€ preko Beograda.. Treba mi sad za petak, ako neko može da mi pomogne, bio bih mu puno zahvalan!
Kreenes fino sjutra za sarajevo iz NK u 14:00 ili iz PG u 12:45. stignes u Sarajevo oko 19:00. I onda u 22:00 imas bus za Zagreb... Tamo si u 07 ujutro...
Ispadaju te karte 46eur
One Ring to Rule them all...
Petak 6. Maj u 15:20 iz pg preko beg za zagreb u 19:35
Cijena 100€
![]()
koliko je vjerovat ryanair-u da su tipa 1og januara sva mjesta rezervisana za PG-BERLIN
f6
I Berlin pg je sve rezervisano... Gledao sam prvog dana kada su pustili karte u prodaji i već tada je sve bilo rezervisano
Agencije uzele promo karte puno za prazno
Do Jordana pocetak oktobra? Max 300e. Ja nista ispod 450+ ne mogu nac. Aegean, Pegasus...
6 oktobar
Podgorica - Beograd 55eur
Beograd atina 68eur
Atina - Aman 78eur
Total - 201 eur
Ili ako ti se ne cima toliko
podgorica - istanbul 130eur (isprati akcije Turkish airlinesa, stalno ima ono 50% i to )
Istanbul - Aman 100-110eur![]()
Last edited by Gandalf_White; 05-05-16 at 21:25.
Mislio sam na povratnuOvo sam i ja nasao, opet je oko 400+.
Prije je aegean imao povratna Bg-Amman za 250, ali tih cijena vise nema.
Pogan si znas li![]()
Reci da je povratnaKad kazes do nedje kontam ode da radis opet
Pazi, odje ti je jedina zaebancija istanbul. Ali prati ove akcije, moze da se uzme za 100eur povratna. I iz istanbula onda imas 200-230eur do amana.
Last edited by Gandalf_White; 05-05-16 at 22:15.
Mozes li izbaciti sajt koji koristis posto meni sa 3-4 druga sajta ne izbaca a prvo sam gledao iz Tirane
@acs vueling ili ne leti ili nije izbacio letove za januar. Kad sam gledao tipa za jun 70-100eur povratna db -barsa i onda barsa porto ili lisabon 40eur
Poslije podne da nadjemo neku kombinatoriku kad sjednem za komp
Last edited by Gandalf_White; 06-05-16 at 08:39. Reason: Znaci
Direktno preko Aegean Airlines možeš rezevisati
http://de.aegeanair.com/
Što se tiče vueling, on leti samo ljeti koliko znam za dbv
Info- za neupucene trazio sam letove rynair-a za januar i bio je let za 1januar pg-berlin. Posle dva dana leta nije bilo. Elem, sto se dogadja, da znate zbog vas a meni je to bilo interesantno- oni izbace na kratko opciju da moze i onda maknu. Nakon toga gledaju koliko ljudi trazi taj termin- i na osnovu toga formiraju cijenu karte i izbacice je za jedno mjesec dana ponovo u ponudi.
Sto se tice njih najbolje je kupiti kartu 19-22 nedelje prije putovanja, nakon toga krecu da rastu bas rijeto moze biti smanjenja
f6
Na brzinu sam jedino ovo našao
1.1 Tirana - Frankfurt - Lissabon
7.1 Lissabon - Frankfurt
8.1 Frankfurt - Tirana
Preko sajta Lufthanse oko 260€
Ili za Barcelonu za 238 odnosno oko 250 eura, zavisi koji avion uzmeš iz barcelone nazad, jutarnji ili večernji
Važno je da izabereš multi-stopp na sajtu Lufthanse i onda ukucas ovo sto sam ti napisao
![]()
Skidose mi na booking 380 e sa kartice a kad sam bukirao sobu pisalo je da je besplatna rezervacija i eventualno otkazivanje. I da se traze detalji kartice samo radi rezervacija ne i za skidanje novca odmah. Mogu li kako vrnut to nijesam mislio bas odma da im dajem to![]()
Last edited by PrijekiLijek; 06-05-16 at 18:52.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks