ja bi poso vozom za nk (2e), a od nk-a busom za novi
Ojjjjj?????
ja bi poso vozom za nk (2e), a od nk-a busom za novi
Jes najjaca opcija ali nema toga koji u pet stize![]()
Dje bi mogao nac polovni prednji branik za Daciu Duster 2012 ?
Probaj auto otpad Ivanovic u Masline, Toskic na Konik
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Nemam, imas na internet pogledaj
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da li ima neka NLB Banka da radi u pg poslije 4 a da nije ona kod Milenijuma?!
Radi ona u Svetog Petra Cetinjskog.
Nemam pojma odakle mi ovo, al mozda ti moze valjat.
Ko zna sto je od svega ovoga uopste aktivno i dalje,al kreni da zoves,pa mozda ubodes nesto.
Bato Colevic - 069/014-155
Boljevic - 069/072-486
Danilovgrad Sveto - 067/260-066
Ivanovic - 069/020-732
Mijo Colevic - 067/300-155
Otpad Kokoti -067/550-044
Toskic - 067/259-249
Uzelac - 069/015-555
vratnica 069/018-223
Otpad Kinia - 069/015-828
dje mogu kupit one male platnene vrecice? velicine tipaa XXL porodicni cips?? Zna li ko?
Vadi li se jos uvijek uvjerenje da nisam osudjivan i da se ne vodi protiv mene krivicni postupak u sud i u novoj zgradi uprave policije ?
Nisam to vadio evo 3-4 godine, bih da znam je li se sto promijenilo.
kako da updejtujem windows 7
nece nikako da mi ocita i provjeri updejte
vrti mi se preko pola sata Checking for updates... ali nista ne izlazi![]()
Probaj ovo...
Stopiraj servis Windows Update, izbrisi kompletan folder "Software Distribution" koji se nalazi pod C:\Windows i nakon toga startuj servis i onda provjeri da li radi update.
Who let the dogs out
par fajlova iz tog foldera ne mogu nikako da se obrisu
ako ima neko da ga je volja i da moze odraditi preko Team Viewer-a neka se javi na viber 069832105
to bih pokusao jer ne mogu instalirati jedan program,za koji su mi rekl ida mora biti antivirus izgasen i windows apdejtovan..pa da pokusam.
Pored "WindowsUpdate" servisa stopiraj i "BackgroundInteligenceTransferService". Probaj onda obrisati kompletan folder Software Distribution...
Who let the dogs out
Da,tako sam uspio da obrisem cijeli folder ali i dalje samo vrti i chekira - nista da se pojavi za update
Ako je to prvi update, onda se čeka oko 45 minuta
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Zna li neko sta je ovo i kako se zove?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pogledaj u ovom log fajlu sto ti je generisao setup (u Tempu) dje ti puca i sta izaziva prekid instalacije. Mozda ti treba neka verzija Net Frameworka.
Evo sad vidim na sajtu stoji da mu treba Net Framework 4.6 i VC++ update3.
Imas system requirements, odmah kad otvoris Downloads sekciju. Prvo instaliraj to sto je potrebno za SafeBridge, da bi instalacija prosla kako treba.
Who let the dogs out
Nista brate nemoj se muciti,vec sam sve to probao i odradio sto sam mogao..jos cu na kraju i laptop unakaziti radi svega ovoga...
jednostavno nece i stalno pokazuje tu gresku,a kad odem da vidim taj fajl dje mi pokazuje nidje nista ne razumijem jer je sve nabijeno i u nekim siframa,cudima.
hvala ti na pomoci i dobroj volji da pomognes.
Pitaj na neka mjesta dje koriste ove plasticne trake pri pakovanju necega. Stovarista npr.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks