Imao sam nezgodu danas i pukao mi je nokat skroz po dužini i odvojio se od mesa,krvari i jaaako boli.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Imao sam nezgodu danas i pukao mi je nokat skroz po dužini i odvojio se od mesa,krvari i jaaako boli.
Mjesto za Vasu reklamu !
Noćas ću samo za tebe da plešem
evo učim nove korake
noćas cu samo za tebe
da poletim nebu pod oblake
nothing comes from violence and nothing ever could
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
i kad si mali ueee pesma se o teebi briiineee
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
O B O Ž A V A M Tanju Vojtehovski !
Sell the Vatican, Feed the World!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
One Ring to Rule them all...
Svaka cast podgoricanima na solidarnosti u potrazi za ovim djetetom. Sad ima sigurno 200 ljudi na goricu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Jes, vala i ja da pohvalim.
A slabo šta mogu više.
Nego.. Dođoše danas dvoje mladih (devojčica i dječko), možda da su neka rana srednja škola, na vrata da popunimo neku anonimnu anketu za URA-u. Ona drži papire i razgovara a on zauzeo pozu iz koje može mene da analizira (riječ nije progovorio ni dok je ona bila zbunjena nečim u mojoj pojavi, vjerovatno debelim džemperom u maju). U svakom slučaju, on ju je pustio da se snađe i ona se snašla. Divna djevojčica.. Morala sam je nasmijati malo da ne pomisli da sam baš totalno trsila. A i ja sam bila fina pa joj ne rekoh da danas ništa nije anonimno, ponajmanje ankete. Odavno.
Last edited by Raquel; 05-05-16 at 04:22.
kakvo jutro!
dobro jutro, bundevice slatke :redface:
I meni. No trpim![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Relationship goals![]()
![]()
Humanitarni koncerti za djecu iz Resursnog centra
Ko mi ovo dolazi u Ni'šić za rođendan??Muzički orkestar Saveza slijepih, u saradnji sa Horom Internacionalnog kluba žena Crne Gore (IWCM) ’Joy of music’ i orkestrom Dobri momci organizuje humanitarne koncerte u Podgorici i Nikšiću. Na događaju će učestvovati Tanja Šeter i Mirsad-Žuti Serhatlić.
Prvi koncert biće održan 10. maja 2016. godine u KIC-u ‘Budo Tomović’ u Podgorici, s početkom u 20 časova. Isti interpretatori i orkestri nastupice i 11. maja u Nikšićkom pozorištu – scena 213, s početkom u 20:00 časova.
Cilj koncerata je prikupljanje novčanih sredstava za odlazak učenika JU Resursni centar za djecu i mlade Podgorica na matursku ekskurziju.
Ulaznice su u prodaji i mogu se kupiti na biletarnici KIC-a “Budo Tomović”, po cijeni od 3 eura.
Iz Saveza slijepih su poručili da, ko je u mogućnosti i želi, može uplatiti i donacije na račun Saveza slijepih Crne Gore:
broj žiro računa: 550-3628-63 Societe generale banka, sa napomenom “za humanitarni koncert”.
Duška puška naša!!![]()
![]()
Zvanicno sam mrtav. Trazio sam ovo pile od 9 do 5. Glavu sam nedje ostavio usput.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Ja sam jutros u 3 usao u kucu. Jutros na put do malo prije i sad sam kao isprebijana macka. Malo da odmorim i opet da odem, ne bi li to dijete nasli
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
😊
![]()
lol meni samo sliku kvari ovo ruglo sto se gradi i kran.
lijepo mi ih je bilo vidjet 😊
Osmijeh Klopa para vrijedi.
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks