Najpovoljnije ti je kod Lakovića. Odeš, izabereš šta ćeš od mesa, sačekaš 15 min. 5,6 eura ti je kilo roštilja.
Pod volat bih ja to uzeo i nidje drugo...
069618633 i dogovoris sve...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Najpovoljnije ti je kod Lakovića. Odeš, izabereš šta ćeš od mesa, sačekaš 15 min. 5,6 eura ti je kilo roštilja.
Meso iskljucivo u Planu, pa ponesi nedje jeftino usluzno to da ti izrostiljaju ako ti je crno sam. To mozda jes najskuplja opcija ali nema greske.
Ima radnica u Pepe koja pravi dobro pice, a ima jedna sto pravi bukvalno kao sto bi ja ili ti napravili tamo (jedna plavusa ja mislim).
Takodje zovem ja sa posla jedan dan da narucim tamo niko se ne javlja, podjem do pepea onamo u centar kad rade normalno, ja pitam sto se ne javljate ona kaze ah tek smo otvorili ovo ono a laze.
Podji u perper, extra im je roštilj
Pepe odavno nije na nivou kao kada je otvoren, ima blizu Kono Pizza ili tako nesto. Nisu im lose male pizze kao i pekarica iza Skupstine CG (tako sam memorisao broj. U toj pekarici imaju dobre tortilje sa piletinom i male pizze.....
Za rostilj nema preko Sinise u Dalmatinskoj, usluga i meso je extra. Jedina mana im je sto im somuni brzo prodju.
Jel ko jeo u restoranu Verse na SA, cujem da je tamo bas dobra hrana?
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni je u Verse bilo odlično sve što sam jeo
Poslato sa LG-G3
Meni nista posebno, ne sjecam se tacno jesam li tortilju jeo, drug palacinke slatke. Probao sam ih u savojo kad sam bio u PG i odlicna bijase, znam da se odje raspravljalo koliko se kome svidja ili ne svidja
rm -rf /
hvala na utiscima za Verse
znaci svuda je isto, otvori se lokal sve super prvih pola godine da se privuku musterije. Posle toga samo pad, svi bi da vrate investiciju za godinu dana...
zbog tankera sigurno. mada, ja sam bio par puta i svaki put sam vidio neke "face sa ekrana" da tu jedu, a i ono je elitni dio grada. Zanimljivo mi je to da restoran ima preko 100 stolova sa terasom, i full u svakom momentu. i cim se neko ustane, odma uskacu sledecibas nisam do sad gledao da nesto tako radi.
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Prije 2.godine sam bio u Durmitor, definitivno najjača teletina ispod sača što sam ja jeo
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Oce li se otvarat vise onaj Factory Burger oganj u vr' njega...
Vala bas, rece petog coek
nothing comes from violence and nothing ever could
E ako nisam prosao od 5.bar 20x pored njega sa namjerom da svratim.sad i kad se otvori bice mi smor 😅
poslato sa 7 edge
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
Bitno je da oni svako malo apdejtuju postove na fb, ni da rade punom paromGledam im ponudu jbt, nema cega nema, ako budu cijenom konkurentni ja mislim da ce svi polako moc kljuc u bravu. A i iskreno pun mi je k vise Kalimera, Perpera i Mimija od kad znam za sebe ali doslovno.
Sta je ono u ulici Slobode...blizu Irskog ?
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
ja cu ove milanez
i vjeŠtalica
f6
Kolač i pola porcije voća![]()
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
Ovaj komunisticki meni sa sve cijenama je vjerovatno za siroke narodne mase, pokazni, kakav je to poslanički meni dje nema bifteka? Nemo'te ljudi...![]()
sad je maj jesi ti loood?
Stize ljeto sad su na dijeti hahaha
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks