Svi su skocili na Vettela kad je proslu trku optuzio ono debilce da vozi kao manijak, i da ako tako nastavi sledeci put bi moglo mnogo gore da se zavrsi...nije se dugo cekalo na potvrdu Vettelovih rijeci.
Glavu bih mu odsrafio da sam na mjesto Seba...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Kvyat said that Sebastian Vettel was slowing down massively?
Arrivabenne: ... of course. Kvyat hit him, what was he supposed to do, fly? 😂😂😂
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Fetelova reakcija kad je prvi put vidio incident:
Pa mozda da nije pukla ne bi toliko usporio izmedju druge i trece krivine tako da ovaj idiot ne bi imao priliku da ga rokne.
Ova situacija sa Mercom mi je smijesna. Wolf je svapovao inzinjere njegovih vozaca i sad one probleme koje je imao Britni prosle godine, te iste ima Lujo ove godine.
A ko jos drzi oni Kimicu u Ferrari?
P.S. izjava godine:
Boullier believes McLaren have made huge strives, and if it wasn’t for Honda’s ‘inefficient’ fuel consumption, the team would be on part with Williams during the race.
Last edited by Fabia_Elegance!; 02-05-16 at 20:28.
TAKUMI
Hamilton je i progovorio oko zamjene tehničara u boxu, ne znam šta će mu ta priča jer to je standardna praksa u Mercu. Još malo pa će kao Maldonado u Vilijamsu da optužuje tim da mu sabotiraju bolid.
Ako Rikardo ne pređe dogodine u Ferari, Kvijat ga je ugasio u Red Bulu. Kimiju je mislim ovo posljednja sezona u F1 a i Batonu. Meni lično žao za obojicu ali izgleda da im je vrijeme...
Raikkonen, Button, Massa i Alonso po meni trebaju polako, ali sigurno u penziju.
Naravno, vrijeme je za penziju.
Evo cime Lauda putuje:
![]()
TAKUMI
Bojim se samo da Seb ne bude opet mijenjao mjenjac zbog udaraca onog zubatog debilceta...
pa.hamilton je.mijenjao menjac jednom...i Onda opet.valjda u rusiji..i bila je.prica kako je.zbog.promjene u kini sad izbjegao kaznu...dok je.seb prvi put mijenjao i dobio je.kaznu
Petljaju toliko da mi se F1 posle 17 godina pracenja polako ali sigurno sve manje i manje svidja hbog zakulisnih radnji itd,itd.
Trke polako počinju da liče na borbe kečera.
Namještene i namijenjene da se palinjaju glupaci.
Jao, 17 godina kazes. I ja burazere od 1996-e...i to ti je sad 20 godina...dobro, do 1999-2000 je bilo gledas trku i ides na fudbal ali posle...
TAKUMI
Eto na koji nacin je ova ljiga dosla do 6. mjesta:
TAKUMI
Ma morao je kitu. Onaj sa naocarima kaze da su izgubili 50 sekundi zbog cuvanja goriva. Alo???
TAKUMI
Wolf se obratio navijacima, izmedju ostalog kaze:
"To paraphrase Mr Toto Wolff, we have worked our asses off to get where we are today – and we have done so as a team."
Odgovor:
Ross Brawn worked his ass off to get you where you are today.
Sto se tice Kvyata, od Spanije ga nema vise u RBR. Zamijenice ga Verstappen.
Last edited by Fabia_Elegance!; 04-05-16 at 22:22.
TAKUMI
Nadam se da ce Ferrari da se trgne u naredne 2 trke.
I usput htio sam da pitam ko je isao prosle godine na Hungaroring, razmisljao sam da idem pa da se raspitam za neke stvari.
Sent from Nokia 3310
Ma hoce kitu. Nemaju brzinu i bolid nije pouzdan. Bice frke i sa Williamsom.
TAKUMI
Ja mislim da su prelosi bili u Sochi, ali da je to zbog staze. Vidjet cemo ima jos 17 trka do kraja.
Kad im stize nova turbina?
Sent from Nokia 3310
Zavisi od Honeywella, mislim da ce biti u Spaniji.
Ma njih izgleda jebe i TJI.
Last edited by Fabia_Elegance!; 05-05-16 at 00:39.
TAKUMI
Kakva LEGENDA!!!
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks