Ovo može ođe komotno.
Sad mi ispričaše kako je neko *****o raspalo imalo pregazit invalida u kolicima ne gledajući dok vozi rikverc, zgrožen sam.
Ovo može ođe komotno.
Ja to nekom preporucih na drugu temu i izgleda da me poslusao![]()
rm -rf /
Ako je vozac ovog motora pravi invalid (ne u glavu) ja mu se unaprijed izvinjavam.
![]()
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
evo jedne interesantne stranice na facebooku www.facebook.com/BahatoParkiranje
Da budemo iskreni, ja prvi ne bih volio da mi neko dodje na 20-30 cm (i manje) ili da se ja nabijam na takvo mjesto. Radije bih 2 mjesta uzeo nego da mi se neko tako primakne. A dosta nasih parking mjesta su preusko obeljezena! Ne bih se bunio jedino da sam siguran da ce taj neko paziti dok ulazi ili izlazi ali ovdje kod nas ima vise divljaka nego kulturnih ljudi za volanom!
Kantu parkiram bilo gdje, ne zanima me hoce li ga neko ogrebat. Ali Ljeku ne, parkiram ga iskljucivo tamo gdje ima dovoljno mjesta.
TAKUMI
Ja biram mjesto gdje cu i pored koga da ostavim auto, ali ne iskljucujem opciju 2 mjesta da zauzmem ako procijenim da ne ostaje dovoljno mjesta za otvaranje vrata drugom autu pored mene. Auto mi je vise pecki dobilo od kad se vozi u CG u ovih nepunih godinu dana nego dok se vozio u EU za 4 god! Toliko o kulturi nasih vozaca!!!
I moj je dobio udubljenje, srecom boji nije bilo nista pa sam morao da skinem tapacir i da pritisnem to prstom.
TAKUMI
Generalno nam je saobraćajna kultura na jako niskom nivou, ja prvi biram mjesto da ja prvi mogu izaći iz auta normalno a da se ne izvijam kao zmija, što sa mojom kilažom nije lako, ali isto tako gledam da ne zauzimam dva mjesta jer ih i ovako nema dovoljno.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Prije neki dan fersa od preko 20 cm na zadnja vrata od nekog kretena, srecom ostala njegova boja i bez udubljenja (ostala sitna tackasta ogrebotina):
I da ne zauzmem 2 mjesta?
Par puta mi se desavalo da mi udare auto vratima, i to se oni parkiraju do mene, i kad izlaze znaju da imaju malo prostora, pa ipak otvaraju vrata kao ludi. Srecom starije auto, pa se ne preopterecujem puno, mada niti kakve ogrebotine nisu nastale od toga, ali ipak biti malo pazljiv, otvore se vrata polako i izadjes.
Prije neki dan parkira se jedan do mene, i zamisli lik ne moze ni da izadje koliko je usko bilo, no mi veli ako mozes ici u rikverc da ja izadjem..ovo je iza medicinske, pa rekoh sto da ne.
Uglavnom, kultura blah.
Pa to pricam, o kulturi nasih vozaca. Samo obratite paznju koliko auta ima sa ostecenjima sa parking mjesta i sve je jasno.
80% auta su nagrdjena.
pa kako nece kad su parkinzinsi siroki 2 m.
TAKUMI
Najgora stvar je što ja vodim računa kako da se parkiram da mogu normalno da izađem iz auta a isto tako da može i taj neko pored koga sam se parkirao da uđe u auto i onda se vratim a neki idiot se primakao da ne mogu ni vrata da otvorim a ne da uđem. Pa polomio bih i njega i auto kad se tako parkira.
Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk
Meni se nikad nije desilo da me neko cukne.
Jer uvijek (izmisljam parkinge) delta/grad/primorje/ bilo dje kad podjem.
prije god u deltu prizemlje garaza. Parkiran u liniju a doticno vozilo megan "pegla" boca, ja u auto tada imao zatamnjena stakla (tako kupljen) i izlazi cura iz delte otkljucava peglu i prilazi osmatra teren kako da se ukrca ja se razmisljam da pomjerim auto i taman dajem kontakt kad noj zenski ( prije sabljarka) sutira branik od autaali aj sad ces da se imigoljis u auto. prisla je vratima (inace dobro dupe) i tako je otvorila vrata da je onaj redar dosa da vidi sto je puklo. sabila se u auto ja spustio prozor ona klapinjala nesto zaustavlja je redar ali nije reagovala inace je vidjena kod usa ambasade na ostrvo
karma je kucka
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
Ne vjerujem da mu je ovo sluzbeno, mora da ga je na loto dobio
But if you never try, you'll never know..
Bronkse, prika, htio bih da te pitam...a znas ti odlicno sto hocu da te pitam.
TAKUMI
U Vranićima pola sata zastoj jer utovaraju bager na kamion na sred glavne ulice, stvorila se kolona preko 50 automobila
![]()
![]()
Last edited by chucknorris; 08-05-16 at 13:56.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Ja ako vidim da nema mjesta da komotno iskocim iz kola ili da ovaj do mene moze uc komotno na njegovu vozacevu stranu, i ako vidim da je sa strane suvozaca neko auto parkirano kontra, ja mu se primaknem da ne moze otvorit suvozaceva vrata, samo sto ne naslonim moja suvozaceva o njegova.. I eto svima mjesta dovoljno... A onda posle taj fino izadje s parkinga pa primi suvozaca ako ga ima, a ja i ovaj imamo mjesta komotno da koristimo vozaceva vrata.. Ali to sve treba da se poklope te kockice
Mada kako tesem kilograme, cvrsto vjerujem da mi ova akcija nece biti u buducnosti potrebna![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks