Ne znam čemu se ovo mlado općinstvo čudi kad su (društveni) stanovi u pitanju, kad je onih godina "Rata za Mir", režim svojim podanicima rasprodavao stanove po cijeni od 100 do 500 maraka i time mudro i vizionarski, osiguralo svoju neprolaznu vlast. Ko god umije da vidi i da razmisli sopstvenom glavom, već po onom nepreglednom kršu parkiranom u raspalim naseljima "privatizovanim" u ovoj veličanstvenoj akciji ondašnje (i sadašnje) vlasti, može viđeti iz kojega "fonda" se finansira, ne samo ovaj nepregledni krš, već sveukupni život prosječnog CG-podanika.
Neki ovđen pominju i oduzimanje ovih poklonjenih stanova, što je sasvim u redu, ali bi po mom skromnom mišljenju - pravedno - bilo da im se isti stanovi ponude na otkup po - 1 euro/kvadrat - čime bi bili izjednačeni sa svim ostalim samoupravljačima, koji su imali privilegiju da svoje stanove otkupe po istoj cijeni ali u D-markama.
Hristos voskrese đeco...
- M -
Last edited by metuzalem; 01-05-16 at 10:28.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
A znaš da se 'Kinez' zaebava...
Nijesam nervozna, nimalo, samo falim vašu objektivnost...
Sell the Vatican, Feed the World!
Lakše je prihvatiti za istinu "ono tako neđe" nego neke stvari u svojem dvorištu
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
Je li ovo neko upravo poredio kim dzong una i barovica?
f6
Meni i lice njih dvojica
Upravo tako. Ispada da niti Hrvati*, niti Rusi nisu ispaljili ni jedan metak po CG i Crnogorcima na podrucju Crne Gore za razliku od predstavnika drugih naroda.
Zbog toga se stvarno cudim onoj hrvatofobiji od strane nekih Crnogoraca (a i "Crnogoraca") iz CG, kojim je (kako mi se cini) citava ona prica nametnuta od strane srpskih popova i neocetnickih agitpropovaca. Da ne govorim o rusofobiji, ciji je izvor uglavnom nezadovoljstvo crnogorskijeh biznismena koji nisu uspjeli prevariti "glupe Ruse" tijekom prodaje porodicnih imanja pa danas previse pate zbog toga (posebito gledajuci svoje uspjesnije susjede).
*Takodjer trebamo drzati na umu onu cinjenice da se u sluzbenim dokumentima NDH ne pravi razlika izmedju muslimana i katolika nego se muslimani uvijek identificiraju kao Hrvati.
Last edited by A+A; 01-05-16 at 13:22.
Ja citirah novine. Aj i vi citirajte novine o g. Baroviću pa da mu utvrdimo krivicu, možda i temu otvorimo.. nađemo načine za podizanje svijesti. Često naša piskaranja ovđe dospiju do, pa i naslovnica, raznih domaćih medija.
Kad smo već tolliko... uznemireni.
Ludak nikad neće priznat da je lud.
Čuš.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
nothing comes from violence and nothing ever could
sad su komentari da su amerikanci zapalili crkvu,oooo :lolblue: hooooly shit![]()
Naravno? Zar si ocekivao nesto drugo od nacije koja je u tripu da su svi protiv njih evo 30+ godina. Teorije zavjere
f6
protiv balkana se može, ali balkan ne može protiv sebe.
nothing comes from violence and nothing ever could
Не могу да ископам вијест по интернету, али се сјећам да је у времену око овог догађаја са тендом, избио мањи пожар на владичанском резиденцијалном објекту уз Цетињски Манастир, вјероватно као послиједица грома.
Рекао бих сасвим довољна порука за оне бадњак на хладњак, (сује)вјернике.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Zanimljivo kako se javljaju da komentarisu samo muslimani i nevjernicii to na maliciozan nacin.
boli me kita i za muslimane i za ostale druze,ali komentari su bolesni. protiv toga se treba boriti.
ko je kriv za izgoreli manastir u rusiji?ko je kriv za izgorele makedonske i grcke crkve u australiji?jesu li amerikanci?
evo hrvatskoga čojstva. da imamo državnike makar bi malu notu poslali... tamo su mučili i iživljavali se nad Crnogorcima.
Fakt off!
Izborom lokacije za spomenik 72. bojni Vojne policije ne komemorira se ni bojna, ni njeni poginuli pripadnici, već se ciljano amnestiraju mučitelji, ubojice i njihovi zločini u Lori, da na kraju kao ‘spomen generacijama’ tamo ‘ostane činjenica kako mi za vrijeme Domovinskog rata nismo imali nijedno ubojstvo u našem gradu’
http://www.portalnovosti.com/fakt-off
Ovo je zalosnije, no ko je vjernik, ko nevjernik i ostale budalastine
http://www.cdm.me/drustvo/crna-gora/...i-ti-ko-sam-ja
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Crnogorci ne trošite zaludu život na ljude koji ne znaju ni kako se zvao brat Isusov. i dok jedni uživaju u otetoj imovini i hramovima izgrađenim za vrijeme najgorega zla i nemaštine, još uvijek sikteći kao i 1991 kada su klali silovali i orgijali u ime Boga predvođeni srpstvom i ostalim glibavim medievalnim idejama, mi Crnogorci smo eto pod kišom, nebom, ceradama, zelen borom i javorom!
da vidim zeru stida za 90-te pa da rečem eto i u njima stanuje Bog... ali ne... oni su tako ubijeđeni u sebe i u Boga ne vjeruju jer ne bi ovako gazili ljudskost...
a vi se sprdajte kakvi smo nikakvi, mali, nevažni, nepriznati... nastavljamo matricu predaka. i tada su nam se sprdali svi i Crnogorce potcjenjivali. i nijesmo svi sti nikako. dok je SPC bila predvodnik zla, CPC je branila čojstvo. oni koji su stajali ispred cijevi i ispred noževa su vam isti sa onima koji su hranili šimpanze retorikom mržnje? nepošteno...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks