Steta sto nismo tako napredni pa da koristimo u 2016. sistem gledanja SD rezolucije.
Korisnici ETV su ipak master race.
Spojiti komp i TV i gledati nesto u punom mogucem HDu pa i nesto vise od toga je nazadna tehnika.
Sve je pitanje ukusa, ličnih zahtjeva i afiniteta. Mada, ima i onih koji još nisu dorasli do nivoa Extra TV, tako da i ne mogu shvatiti sve napredne funkcije koje on nudi. Svojim improvizacijama i nekim pomalo nazadnim tehnikama u stvari dodatno govore u prilog tome koliko je Extra TV naprednija i koliko ima dodatnih opcija. Da ne bude zabune, nisam ni malo opčinjen Telekomom, imam i ja svoje zamjerke, a i dajem mu garant puno manje para nego oni koji ga kao fol blate.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
Steta sto nismo tako napredni pa da koristimo u 2016. sistem gledanja SD rezolucije.
Korisnici ETV su ipak master race.
Spojiti komp i TV i gledati nesto u punom mogucem HDu pa i nesto vise od toga je nazadna tehnika.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Samo naprijed zdrelo i napredno sa telekomom i nemamo brige...."SAMO JAKO"
hahahahaha
p.s. traži đavola opet
Poslato sa Huawei P8 lite
Apsolutno se slazem!
Cak je i gore, ne koriste usluge Extra TV ali redovno dolaze da ismijavaju (i napadaju) one koji samo iznose istinu.
Drago mi je da nijesam jedini u tvrdnji da je Extra TV No.1, ima nas dosta! I to vise od onih koji spamuju na ovaj topic.
Odgovaraj u tvom a ne u mom postu... Nauci pravila pisanja na forumu.
Poceo u cemu? Pojasni...
Eto i ti si se (uglavnom) slozio sa mnom, tako da u cemu je problem?
Slika na Extra TV je NAJBOLJA (a to su potvrdili mnogi koji koriste Extra TV i ostale operatere) i ne moze se to dovoditi u pitanje!
Steta pa to ne shvatas, ali sta da radim... Ostani mi cool!
PS. - I povedi negdje radju, previse je jadan on nezadovoljan, pa napada druge ka gladna zvijer svoj plijen... Veoma tuzno!![]()
NO
SPAM,
LIE,
INSULT!!!
Nema meni ko sto da govori obzirom da sam itekako upoznat sa radom svih operatera i da sam i bio korisnik istih. Takodje, u objektu ( kaficu) koji drzi moj drug su zastupljena 4 operatera i jasno se vidi razlika u kvalitetu slike. O hd kanalima necu ni da pricam...tu je extra tv daleko najgori. Tehnologija danasnjice na najboljoj platformi je najgore zastupljena. Ali da, imas snimanje i premotavanje.
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Prosto, ne mogu da vjerujem da na daljinskom nema ok dugme, list ili neso slicno ?
(Mozda sam ja lose razumio ?!?! Oces da kazes da nema ovoga: https://s32.postimg.cc/x1qwnd36d/201...8_22_51_11.jpg ????)
Last edited by napalm; 28-04-16 at 22:05.
Ja ne znam ljudi cemu ovolika raspravka i prepirka ko ima bolji servis, svako koristi ono sto mu se svidja i odgovara.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kad pritisnes ok ti kazes da ti izlista listu kanala i da lijevo desno strelicom mozes da saltas cijele stranice?
Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Laciale, kazi da se salis?
Sent from my iPhone using Tapatalk
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Emille da nemate dje na stanju xperia Z tableta...?
Sent from tapatalk
#fakenews
Da se ne zna sta za ove hibride
One Ring to Rule them all...
ne kazem ja nistasamo mi je ne pojmljivo da nemas listu kanala.
ja koristim daljinski od tv-a nekog raspalog i mogu da listam i po cijelim stranama i strijelicama po listi,jedan po jedan program.
A ETV je napredna tehnologija sisanja para (prim. aut.),koju sam imao priliku da probam.I koliko se sjecam ima lista.
ALI ponavljam to je bilo davno i stvarno se ne sjecam 100%.Mozda danas nema??
Inache ja sam samo ubogi spemer. Ne obazirite se na me.
(Ja sam ovdje samo zbog toga sto volim pohovanu hranu)
Kroz meni se mogu napraviti liste programa. Kasnije se kroz meni moze i doci do liste, a postoji i prečica sa dugmetom u najdonjem redu. Tu je i dugme Guide preko kojeg se može ući ne samo u programe, nego vidjeti tv vodič i programirati snimanje. Puno je funkcija koje, koliko sam saznao u razgovoru sa ostalim korisnicma, ljudi uopšte ne koriste ili pak ne znaju da postoje.
Ponekad, citajuci forum, pomislim kako ce mi mozak progristi put kroz
lobanju i otrcati vristeci...
ETV je sistem za natprosjecno inteligentne ljude. To je vise nego jasno. To je napredna tehnlogija snimanja prije svega SD rezolucije u 2016. godini.
Jakuza je prezlin dvojnik iz telemacha
Nope, ali se uvijek borim protiv botovaali da neko prihvata ogromnu tehnolosku naprednost gledanja i snimanja SD rezolucije u 2016. godini je za moj pojam zastrasujuce. Ja filmove i serije nikad ne gledam preko kablovske, nisam lud. Razumijem da ljudi ne znaju kako se koriste torenti, sve mi je to jasno, zele da imaju sve na jedno, ok, postujem, ali ako neko proziva kako je napredan i ispred drugih u CG i nazadan mu je nacin gledanja sa kompa vrhunskih snimaka ili prebacivanja na flesku je bas strasno. Jer to sto on snima je 576i, a na torentima postoje tako mocne verzije koje on onda ne moze ni da zamisli, a prica kako je superioran. Sa Telekomom samo internet, tu su najbolji, jos da nesto valjaju ovi raspadni ruteri bilo bi idealno.
U 2016. godini da je srece ne bi postojali SD kanali.
Last edited by Jakuza; 30-04-16 at 15:58.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks