Ih, a tek što je Hitler, kažu, činio...
Moraš se upoznati sa svakim čudom (neprijateljem) da bi znao protiv čega želiš da se boriš, ako želiš.. i ako naiđeš.
Da, sa zadovoljstvom!
Ne, ne želim, moja sloboda nema cijenu!
Da, ali samo ako se steknu uslovi!
Nijesam razmišljao o tome, ali možda jednog dana...
Ne zasad... ali ko zna, možda promijenim mišljenje....
Ne pada mi na pamet, djeca su dosadna!
Želim jer se to očekuje od mene!
Ne razmišljam o tome uopšte!
Bih i želim, ali kako?! Kriza, muka...
Nijedna opcija mi ne odgovara....
ajde kad vec o tom oposljavanju sa casicom ne znam da li znate da je tamo zestoka selekcija i ne moze bas svak da se igra s casicom. Detaljan pregled izgleda (fizicki mora biti visi od 175 cm i da nije ridjokos) zdravlja (donatora i porodicna anemneza da nema nasljednih bolesti), seksualnih preferencija (*ebiguz ne moze biti donator) i onda strogo visoka strucna sprema. Kad obavi sa casicom nastupa brojanje pa tek onda, ako je prva klasa ide na kasu da naplati 100 dolara. Tezak je to ljeb
![]()
Ih, a tek što je Hitler, kažu, činio...
Moraš se upoznati sa svakim čudom (neprijateljem) da bi znao protiv čega želiš da se boriš, ako želiš.. i ako naiđeš.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Homo rufus raro bonus ali kad je bonus masu je bonus.
Nego, on topic, mak se, ne treba imat djecu, izvadi ga na vrijeme, ne igraj na sreću...
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
http://www.24sata.rs/11-brutalno-isk...ele-decu/1688611 brutalno iskrenih razloga zašto milenijalci ne žele decu!
E sad pitajte ko su milenijalci.
Nije baš da se radi o samo jednoj generaciji (godištu).. Mnim da bi mogli napraviti poll da vidimo ko je u kojoj. Ko umije, neka napravi (meni se ne radi oko toga).
Ja ne znam spadam li u generaciju X ili Y, jer sam taman nedje na granicu. Pih.
Ali ovaj tekst je izuzetno loš, npr. razlog 3. Na svetu već ima previše ljudi...ili Strah od prenošenja mentalnih bolesti, kao da svako ima mentalnu bolest u familiju...finansije, zna se da sirotinja najviše đece ima, što veli Gorki "bogati samo đecom"...Iznervirah se...Glavni razlog što neko neće da ima đecu je strah da neće bit dobar roditelj, da neće umjet da vaspita dijete, i drugi razlog je sumnja u partnera, kakav će on/ona bit roditelj, možda stvarno ima mentalne bolesti u famelju pa krije i tome slično...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Last edited by Raulio; 29-04-16 at 20:37.
Kako da izvedem đecu na pravi put, kad ga ni ja nijesam našla?
Sell the Vatican, Feed the World!
Pravi put ukljucuje imanje djece. Uglavnom, ne treba srljat i zurit jer zurba na pogresnom putu dovodi do sTanja.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
A zasto biti pesimista?
Imas mogucnost da nekome podaris zivot koji ce mozda biti ispunjen ljubavlju, radoscu, prijateljstvima, zabavom,...
Sta bi sa onim "Zivot je lijep", "Zivot je cudo", "Radost zivota"?
Ljudi previse filozofiraju i komplikuju.
Kad biste vi koji nemate djecu znali koliki je to izvor radosti...sve zivotne muke,problemi i dileme sa djecom postaju sarene kao crtani film
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
A ko je pesimista? Meni su, recimo, đeca izvor radosti, ali upravo zato što su tuđa đeca.
Citam juce da je u CG u hraniteljskim porodicama preko 350 djece. I Sergej Cetkovic koji mi je nesto antipatican je usvojio 2 djevojcice.
Ja mislim da ne postoji plemenitiji cin od toga...
One Ring to Rule them all...
Slazem se. Mada treba podvuci da je 300 djece kod srodnika a 50 u porodice.
Bojim se da i pomislim da jedan odsto od ovih 300 je preuzelo djecu radi naknade....
Sent from huawei
To je na zapadu ustaljena praksa. A kod nas je ta naknada minimalna tako da ne vjerujem.
Cak i ti srodnici treba im skinuti kapu, nije svjedno podizati dijete
One Ring to Rule them all...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks