Prie putovanja obrne se broj AMSCG i dobiju se najazurnije informacije. Nemam ni ja zalbe na njih, za cudo.
Svaki dan putujem, tačni su.
Prie putovanja obrne se broj AMSCG i dobiju se najazurnije informacije. Nemam ni ja zalbe na njih, za cudo.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ja samo znam za Dzoni-ja koji je najjaci ali posto je 'u krv skup' nisam ti ga pomenuo...
Ali s' obzirom da je tetovaza nesto bitno a ne carape koje ces bacit' poslije nedelju dana, ja bi kvalitetno uradio ako se vec odlucim za to...
Nije jeftin i zakazuje se mjesecima unaprijed ali nikad losu preporuku za momka nisam cuo vec sve najbolje od svakog ko je radio 'tet' kod njega...
https://www.facebook.com/Dzoni-PG-ta...76107492419101
Do Not Disturb.
gledam ove njegove radove i pitam se ima li vise malih finih tetovaza
sve neki spomenici po ruku i nogu
cak je moj drugar cerkicu na list istetovirao i sad posle godinu naravno dijete se potpuno promijenilo souuu ili sovvv
ne sarajte se ljudi to vise nije in ni u usa, moze nesto fino diskretno ali spomenare nem00ote
Meni nije jasno da neko moze da istetovira neciju glavu na sebe
One Ring to Rule them all...
Meni su vecina tih tetovaza, u najmanju ruku, gadne. Ali to ne govori o njemu koji ih radi nego o narodu koji ih trazi...
Taman ne znam koja mi je kategorija odvratnija... Stavit' neciju glavu na sebe, pogotovo kad je u pitanju neka djevojka/vjerenica/zena ili ostrog, krst, kosovski boj i sl.
Ima finih tetovaza i malih i velikih ali su mi cak i one 'JNA' tetovaze bolje od vecine sto danas gledam. Pocevsi od tigrova po vratu, leptira na guzici, ostrogom na bicepsu i krstom ili motivom nekog boja preko cijelih ledja.
Do Not Disturb.
Zna li neko koliko bi otprilike koštalo šivenje kožne jakne po mjeri, sa materijalom? Radi li to ko uopšte kod nas?
Sve ove tanje po radnjama su kratke, sve do bubrega :-)
Hvala.
Послато са C1905 уз помоћ Тапатока
"K'o mi, kad zovemo velikim čovjeka sitne duše,
a ko zna koliko je tihih što divovi u njima čuče."
Imas Camrion u Bar,cijena je sitnica,pocinju od 400 pa na gore
Sent from my iPhone 6s Plus 128gb using Tapatalk
To se zove luster. Plafonjerke su potpuno prevladale u zadnje vrijeme a najveci izbor je u Elko team na St. aerodrom.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Znate li nekoga ko radi epoksi podove?
![]()
Dje naci bas kvalitetne gumene otirace za auta? Renalut megane.
Kod Pavicevica, Alliance renault, ali ocekuj paprenu cijenu
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Zna li neko slučajno koji je film bio sinoć na prvu 0:50 vrijeme početka filma?
Koja banka ima najbolji kurs za Eur=USD ?
NLB online ne radi da provjerim, blokirali su na 28.04.
Da nema ko ovaj dodatak sto se puni plin na pistolj
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Tebe mi je žao a za mene me duša boli
pitaj na pdf automobilizam
Tripujem li ja nešto ili je ovo nebo precrno nešto noćas? Iznad Zabjela crnilo nekakvo žešće, prvi put ovo vidim.
Kuda idu autobusi za Novi jer vidim ovaj put se zatvara.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks