To ti je najbolje da uzmes vaucer sa aerodroma 2000dindzi i isto toliko da te vrate ispod toga ne vjerujem da ce voziti...
A imas i bus 300dindzi ide do centra i nazad
Znate li nekog privatnog taksistu koji nije skup u BG ?
Treba mi prevoz od aerodroma do centra bg, jedno 20km, i posle sat vremena nazad , ako znate koga sibnite pm sa kontakt info, pozeljno email.
To ti je najbolje da uzmes vaucer sa aerodroma 2000dindzi i isto toliko da te vrate ispod toga ne vjerujem da ce voziti...
A imas i bus 300dindzi ide do centra i nazad
One Ring to Rule them all...
Kakvi su to vauceri , ne razumijem ? Treba mi taksi ne bus, nemam puno vremena moram se odmah vratiti.
Nije mi previse platiti 2000, nego bih radije nekoga da vec imam tu, a ne da razmisljam oce li me koji taksista pokusati opljackati.
Last edited by siraj; 28-04-16 at 00:19.
Imas aerodromske taksiste i na arodromy na salteru platis i dobijes vaucer sa kojim ides i uzimas taksi. Poslije se dogovoris sa istim taksistom da te vrati
Evo nadjoh PG , istanbul helsinki rovaniemi povratnu za 411. al ceka masu. kakav kurcevi grad niko ne leti bez nacionalna
If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant
Jel uzimao ko kartu preko cheapflights? Ima li ko iskustva sa njima?
Tivat Moskva 75 keka u jednom pravcu. Neje loše a ;D
Last edited by Krstooo; 28-04-16 at 16:00.
I did it for me. I liked it. I was good at it. I felt alive. - Walter White
bolje ne moze
Tako sam i mislio, hvala.
Ne bih ti nesto koleginicama zamjerao, ali radi ostalih koji se mozda odluce na taj put. Tokio je bukvalno najskuplji grad na svijetu. Ako potrosis te pare, hranio si se u 7eleven ili na brzoj hrani njihovoj. Nisi usao nigdje osim gdje je besplatno. Draft beer u prosjecnom lokalu kosta oko 10 eura. Narita express kosta 25 eur u jednom pravcu. Moras koristiti metroe jer taksi racuna na svakih 250m. Vending mashines su na svakom cosku, ali opet limenka je u prosjeku oko 3 eur. Ima nekih sitnica tu. Ulazak u kraljevsku palatu je besplatan i zahtjeva se mejlom. Ali je broj posjetilaca ogranicen, pa njihove agencije imaju prednost, a one uslugu naplacuju 50 eur. Ima tu jos nekih sitnica na koje treba obratiti paznju, ali da prodjete Tokio 300 eura troska za 8 dana jako tesko
Last edited by Ben Dover; 29-04-16 at 07:49.
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Ljudi ima li kakav povoljan let za Cirih u sledecih 10ak dana? Karta u jednom smjeru.
Imas 2gog ujutro u 10:35 sa MNE airlinesom 135 eur
5og Air serbia 125eur ali se presjeda u BG pa je trajanje 5 umjesto 2h
Nista za te datume povoljno, ni direktno
Najeftinija kombinacija za Njujork 2 juna, povratna od 20 do 25 septembra?
ako mozes da budes fleksibilan pa promijenis datume...
3 juna - 27 septembra
povratna 460
![]()
Zna li se kad Ryanair uvodi letove iz Pg za Berlin?
Mislio sam na jesen do Španije da odem, preko Berlina je bedža karta..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks