Racuni glase na graditelja - Zetagradnja.
Elem, receno mi je da zovnem broj i zakazem kad da dodjem. Na telefon se ne javljaju danima. Ni na taj koji mi je dala doticna gdj(ic)a Sjekloca niti na druge brojeve koje sam dobio od sluzbe EPCG.
Mislim da onaj na koga glase racuni, moze da trazi iskljucenje struje, bez obzira sto ti placas sve uredno.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Racuni glase na graditelja - Zetagradnja.
Elem, receno mi je da zovnem broj i zakazem kad da dodjem. Na telefon se ne javljaju danima. Ni na taj koji mi je dala doticna gdj(ic)a Sjekloca niti na druge brojeve koje sam dobio od sluzbe EPCG.
--------------------------
Do Not Disturb.
tamo ti ugovori stoje svi na gomilu pa kad ti dođeš, traži tvoj. ne kapiram zašto tolika presija sa porukama da dođeš, a onda kad dođeš, zakažu ti.
ja ti mogu dati broj jedne gđe, mobilni, ako hoćeš, pošto se na fix niko ne javlja pa poslušaj nju što ti kaže.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne znam ni ja cemu toliki pritisci sa SMS porukama a ovamo ne bi slusalicu digli, sanse nema...
Ako je zena iz EPCG posalji broj na PP ili FB.
zaFaljujem.
Do Not Disturb.
šiljem.
Aux to aux kabal mi treba. Kraci. Za auto. Da probam nesto. Imam usb to aux pa ako kome treba takodje neka se javi poklanjam
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Ovakav?
![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da..narucih ga sa alija nego eto reko da probam. Jer sam bio narucio usb to aux ali ne moze tako muzika da se pusti sa playera
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Imam ja, dacu ti, ne treba mi
Doduse nije kratak, ali smisli nesto, ako se odlucis
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Msm da kabal usb to aux ne može reprodukovat sa USB-a jer aux traži uređaj sa kojeg puštaš muziku.
Ako oćeš da mi prodaš taj USB to AUX bih uzeo da probam nešto. Šibni mi broj na PM.
E sve im *****. Narucujem i cekam i trt. Sad opet. Imas pm da uzmes ovo. Valja se na praznike sad poklanjat
Pa ja sam uzeo usb mp3 ali opet nista. Mislim da ce ovaj aux to aux radit jer ne znam kako drugacije
f6
Moga si danas uzet ovaj da se ne sjekiras, no si ti neki mazohista izgleda![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
AUX to AUX radi 100% to ja imam u auto. Puštaš muziku sa telefona ili sa mp3,mp4 pleyera (na telefon nakačiš flešku preko OTG konektora i kao da imaš USB port na pleyer). Dobro je i kad te zove neko (pod uslovom da si sam u auto) onda preko zvučnika čuješ, a ti pričaš preko miukrofona od telefona.
Sto vise nema tv show-a Audicija na Pinku?
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
taj aux to aux nije dobar samo da se u kolima slusa muzika.
zgodno je i ko koristi navigaciju sa telefona da slusa na zvucnike glas "vodica".
Ima li đe da se kupi kvalitetna Rubikova kocka, za poklon je pa rekoh da uzmem baš dobru, gledao sam neke (trafike i neke prodavnice) koje su smeće?!
Neka ga ne mari....
http://www.dx.com/p/dayan-5-zhanchi-...2#.VyBdo3qxXqB
Profesionalna... Jedino shto cesh morati da chekash 15-20-30 dana...
Sent from tapatalk
#fakenews
treba mi neki ovlašteni prevodilac slovenačkog? neko?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks