Majko nasa Crna Goro
Sisanje 7€, on tipla 20. Da se zna ko je ministar!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Majko nasa Crna Goro
One Ring to Rule them all...
Kako je lijepo! Nema ovo nidje
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
gost u domace, vodimo evidenciju.
![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Tako je!!!
Niđe tako vedrih noći, niđe tako ruuuujne zore, niđe nebo nije plavo kao iznad Crne Goreeeee!!!!!!!
Nisam vjerova dok to isto nije i Felix Baumgartner potvrdio
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Idemo...
I respect your wrong opinion.
Lukaj
nite, nite
![]()
na danaŠnji dan 1923. Godine desio se jedan od najstraŠnijih zloČina u crnogorskoj istoriji - svirepo ubistvo porodice zvicer! Srpska Žanadarmerija na Čelu sa majorom kecmanoviĆem upala je u kuĆu poznatog crnogorskog zelenaŠa, gerilca i borca za pravo Čast i slobodu crne gore petra zvicera, kako bi od ukuĆana saznala Đe se krije ovaj veliki crnogorski vitez, a kako nijesu dobili odgovore, poČelo je muČenje i iŽivljavanje nad ovom jadnom porodicom. Petrovu babu ĐurĐu su izveli ispred kuĆe i svezali je za jednu treŠnju, kako bi odatle gledala kako pale kuĆu i porodicu u njoj. Tom prilikom zapaljena je petrova majka anĐa, Žena zagorka, brat vidak, sestra plana i troje petrovo male Đece. Niko za to nikad nije odgovarao!
Vecim slovima Gando, vecim slovima!
Nemoj da pejstujes, nemoj se stedjeti kad je u pitanju nasa mila napacena ali nikad pokorena domovina. Nego iskucaj bolan najvecijem fontom da sija kao spomenik nesalomljivoj majci nasoj.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Obisao sam 32 zemlje, preko 100 gradova. Stizao preko Rusije i Evrope do Afrike, Arabijskog poluostrva, Australije u Novog Zelanda... Na manjoj teritoriji vece ljepote ne sretoh, nego u CG sto imamo, vece razlicitosti garantujem da nema. Jedina zemlja dje se fotke ne moraju provlaciti kroz filtere da bi bile lijepe i epske...
Nego ako ti velis... Eo da ti vjerujemo
Last edited by Gandalf_White; 27-04-16 at 12:08.
harmonika, leva ruka
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Plače mi se...
od posla oko glibeža prouzrokovanog krečenjem...
Ne moguuuuuu
Sell the Vatican, Feed the World!
Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".
ođe nešto ne štima
![]()
Dobro je to, ja sam obišao 4 zemlje, i 10 gradova, svako u skladu sa mogućnostima... I jeste lijepo, nego veli AMFI da nema to niđe, a ako nema niđe to bez kod nas, čudi me kako Crna Gora nije najbogatija zemlja u Evropi, od tog silnog potencijala. Ne mogu uživati u ljepoti znajući da o njoj niko ne vodi računa i da sam okružen smradovima koji bi se na to pо*rali prvom prilikom. Malo odoh van teme, ali taj osjećaj ljepote i opuštenosti ne traje baš dugo kad se okreneš okolo i vidiš đe si... Evo ja volim da pođem do UL, na plažu sjednem, sok neki, talasi, vjetar, sunce, taj neki zvuk prirode, miris, nesumnjivo jedinstveni osjećaj. Ali pored toga, ništa.
Last edited by SpellStealer; 27-04-16 at 16:01.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Pitaj Mila i Aca sto nijesmo najbogatiji...
Zasto nismo bogati? Zato sto isto tako nema ni ljudi ka kod nas
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Super je... Evo struja bez najave nestaje par puta a placamo je k'o da zlato za provodnike koriste krv im...
Poslato preko Goluba Pismonose
--------------------------
Do Not Disturb.
--------------------------
There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)
Bookmarks