Vidi sa tvojim majstorom, nek ti on kaže koje.
Pa ako budu škripali posle xxx km, nek ih mijenja opet, ali ovaj put o njegovom trošku.
Ja sam tako uradio pa me pitao čoek "ko ti je ugrađivao ovo?" ja mislim sprda se..
-Evo ti batice moj dobri račun i sve, za koliko da dodjem?
"A ovo nije trebalo ovako, dodji za pola sata" i zove one radnike, čupa ih za uši .."ko je postavljao ovo???"
ima li koji auspuh servis osim popovica, da odradi nesto na motocikl?
Textar su ti najbolje kod nas.
TAKUMI
U Trebinju ruke besplatne ukoliko kupis djelove kod njih...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Hitno!
Passat b5.5 1.9tdi 96kw
Normalno ugasen i ujutru upali i odmah se ugasi. Vise puta tako.Na dijagnostici pokazuje masu gresaka. ABS, senzor pritiska ulja, imobilajzer, low voltage na kompu automatskog mjenjaca itd its...6-7 gresaka sad ne znam napamet.
Pitanje 1: sta mu moze biti?
Pitanje 2: kome da ga povedem?
Posto je tiptronic mjenjac treba mi neko na Zabjelu da ga ne bi slepali dalje jer ne valja.
Unaprijed hvala
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Last edited by bojankov; 26-04-16 at 17:55.
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Probaj sa rezervnim kljucem i spoji ga kablovima na drugi auto koji radi dok ga palis. Mada sve lici da ne prepoznaje kljuc tj immobilizer je aktiviran.
Hvala.
Probali smo sa drugim kljucem. Sto ce mu pomoci preklemavanje ako je imobilajzer?
Ako je code reader,mora postojati greška,tačno piše čitač koda. Zbog toga se gasi. Mislim da su ove ostale greške,posledica ove prve. Provjeri i voltažu akumulatora.
James Tiberius Kirk
Sa popustom a? :-) hvala ti na ponudi svakako :-)
Ove ostale greske (a mozda se ukljuci i ova immo) su najvjerovatnije posledice loseg napona (manjeg), znaci akumulator, relej koji snabdijeva ostale module u kolima (on board supply management), negdje gubi napon, mozda se skasilo nesto, korodiralo i slicno.
Skidali smo ECU oduvali kontakte i peovjerili sve je ok. Provjericu za napon Acu-a. Hvala.
Zrnojed Javlja se i imo greska...
Koliko ja znam njemu je IMMO u instrument tabli, citac immo je prsten plasticni oko brave.
Nismo skidali Immo. Ima li opcija da se proba zaobici?
Čitač nije prsten. Prvo rešavaj taj čitač koda,pa onda ostalo. Dešava se da gubi kontakt,i da se mora zamijenit.
Možeš li postovat tačno koji su kodovi grešaka?
James Tiberius Kirk
Ima 6-7 gresaka... Ne znam sad napamet ali ima dosta. Za abs za napon na ecu mjenjaca, za esp za pritisak ulja, za imobilajzer itd...ne mogu se sjetiti joa ali je jos par stvari bilo. Ne znam da li nekom elektricaru da vodimo ili nekom majstoru.
Pa taj IMO je citac kod kljuca,prsten oko brave kod volana,sad dal samo treba da se ugasi ili da se menja to vec ne znam :/
Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk
Evo smo nasli nekog na stari, neki Alen ili tako nesto, trebalo bi da moze on da rijesi to... Hvala svima...
Valjda je problem spoj nedje na ABSu po tom logu sa dijagnostike je on zakljucio.
Da nije Edin?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Kod volija na stari...moguce i da je Edin :-)
Ako će neko od kolega da ga ubacim u viber grupu Stop radar 2 (grupa ima 20 članova) još 180 mjesta slobodno.
Saljite brojeve u inbox ili odje kako vam odgovara (ko oće dok ima mjesta)![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks