I to sve dizel čipovan da manje troši da im benzinci ne mogu pobjeć.
P.S. Ima li đe u zakon regulisano da ne smije da se vozi auto s kacigom?
A ja se cudim odakle prica da ce da kupe trojke za interventnu, sad mi je sve jasno..
But if you never try, you'll never know..
I to sve dizel čipovan da manje troši da im benzinci ne mogu pobjeć.
P.S. Ima li đe u zakon regulisano da ne smije da se vozi auto s kacigom?
Ja imam jednog policajca koji me bas mrzi zbog nekih drugih stvari i koji ne propusta priliku da mi pretrese auto. Desi se za 3 mjeseca po 3-4 puta. Daleko od toga da sam kriminalno interesantno lice, ali mu je vazda prica da je imao dojavu. I tako kad ga vidim, izadjem, sjedem kod kolege i cekam ga da zavrsi. To sam uradio jednom i onda sam ukapirao da sam mali majmun jer je mogao da mi stavi 25 kilograma kolumbije, samo da je imao, i zaista sam siguran da bi mu to bilo lagano.
Tako da sledeci put sam se vrzmao oko njega, bas sam ga izmasirao pricom, i onda me nije zaustavljao jedno vrijeme...
Dok zadnji put, vidio me sa djevojkom i kasno navece je bilo, vracali se iz grada, i on da pretresa auto, i aj sad kao mene da pretresa, okej, i krenuo on nju coce da pretresa kao govori joj "namjesti se, rasiri ruke, rasiri noge" ja reko' sta ces to legendo, dovedi odje koleginicu da je pretresa, ti da je nijesi dovatio jer necu cekati zoru da se komandir probudi da bih te prijavio.
On mi se zacene u facu kao "koju koleginicu, samo smo mi dezurni nocas, imam puno pravo da je pretresem"
I ja na totalni, ali apsolutno totalni blef govorim "Legendo, znam da po zakonu morate imati dezurnu koleginicu NEDJE NEDJE pa me ne zanima, dovedi je, ako je dovatis, a pritom si upozoren, znas odlicno sta te sleduje" i kako je to upalilo ne znam, samo mi je rekao "gubi mi se sa ociju" i vise me nikad nije zaustavio ta ljudska balega.
Trebao si da se pozoves na mene.
TAKUMI
hahahahahahahahaahhaha sta radi biznismen![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
car svega mi
Ima li ko broj telefona ,na koji bih se mogao informisati u vezi novcane kazne, skinuse mi sa racuna, a platio sam kaznu.
Sto se i ti nisi pozvao na mene?
Podjes do njih kakvi brojevi ili zovni zamjenika janjusa.
Milika te ne zna, niti je cuo tvoje ime (za pocetak).
TAKUMI
Meni stiglo pismo iz mupa (prije par dana tek sinoć vidio u sandučić) da su mi zastarale neke kazne i da ne treba da platim no sa tim papirom da mogu da podignem dokumenta ako mi zatrebaju.
Dal mogu sa tim papirom da pođem do njih da mi se obrišu kazne? Može li to?
Pozoveš se na Biznismena pa kad vidiš da niko nije čuo za njega umjesto za pojas dobiješ pojas + nemaš zakrivljene makaze + nepropuštanje pješaka.
ovo izgleda ne kaznjavaju vise vozace sa zatamnjenim staklima, vidim ima ih ko pasjih repova, i nikome nista. 5 dana buka oko toga i sad trt.
Nisu te zaustavljali.
Nego se voze spustenih prozora.
ja vidjeh golfa 7 iz pg, odje u TV znaci potpuno zacrnjen... ne vjerujem da i sofersajbnu spushta kad vozi.
Akcija sa staklima im je trajala dva dana nepuna.
Stvarno, za ta dva dana nijedno auto nijesam vidio u grad sa zatamnjenim prednjim, a obracao sam paznju. Pritajili se malo dok ne prodje buka...
Proteklih dana ista pjesma, evo ih koliko oces. Sad ispred Lakovica troje parkirani, Golf IV svijetlo sivi KO table, Mercedes E slon zeleni, i kockica BMW teget.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
E nije slon.
TAKUMI
Akcija ili popust.
Te kad zaustave skidaju im folije i pisu kazne....Toga je vazda bilo sad ne znam oce li ih voditi na vanredni tehnicki jer je prosla senzacija sa tv'a.
A ta sedmica je prijatelja iz (SAJ'a)
Na koji mail se moze poslati zahtjev za izvodom iz registra novcanih kazni? Nedje davno sam to slao no sam zaboravio, a e`o se registracija primakla.
da se "pohvalim" prvom kaznom, pojas 30€ umjesto oduzimanja vozacke i 70€ za preticanje na punu.
prodje me taj govnjavi osjecaj peglanja.
nothing comes from violence and nothing ever could
Sto pretices na punu, oli da ubijes nekoga ZENO?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks