Srbija je zasluzila sve sto ce joj se desavati, kukala majka tom narodu treba da nose breme sampiona evroatlanskih integracija . . .
Srbija je zasluzila sve sto ce joj se desavati, kukala majka tom narodu treba da nose breme sampiona evroatlanskih integracija . . .
11.00 - Novi rezultati RIK-a na osnovu 97,46%, na 8.164 biračkih mesta :
(za 213 biračkih mesta još nisu obrađeni podaci. Ima 2,56% nevažećih glasačkih listića).
SNS - 48,25%
SPS-JS - 11,01%
SRS - 8,05%
DS - 6,04%
Dosta je bilo - 5,95 %
SDS-LDP-LSV - 5,03%
DSS-Dveri - 5
Dosta je bilo solidni u Beogradu
Ljudi su odradili kampanju preko interneta, bez bilborda, plakata i zajeb**cija
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Sasa Radulovic pokazao svim opozicionim misevima kako se radi biracko tijelo.
'Gdje ce biti nacionalni praznik kada se izvuce bod protiv Estonije, Albanije...'
V.Drljevic-DAN
Kad se već pominje naš premijer i premijer Srbije ipak postoji razlika u tome što npr. brata premijera Srbije policija može da pretuče a kod nas ne da takav scenario nije moguć nego im je porodični biznis kako uzeti novac iz državne kase...
deuscroix
U 15 od 17 opstina je zgazio.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
27 poslanika manje nego prije dvije godine, i pored svega sto su cinjeli i pokusavali. Ali sad dolazi problem u vidu Seselja u skupstini, on ce sigurno da ih unistava, a s njim niko ne moze. SPS 14 poslanika manje, a vrnuli se radikali posle cetiri godine i imaju 21 poslanika.
Broj mandata:
SNS 131
SPS 30
SRS 21
DS 16
DJB 16
LDP-LSV-SDS 13
DSS-Dveri 13
SVM 4
BDZ 2
SDA 2
Zeleni 1
PZDD 1
Last edited by Jakuza; 25-04-16 at 13:37.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Kuku, s kim se ja raspravljam. U 15 od 17 opstina je pobijedio i ovaj i dalje prica nesto
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Novi Beograd ilitiga Dubai.
Brate DS je pobijedio na mjesta na koja je SNS masovno prijavljivao nove birace. Svom silom su se trudili da ih pobijede tu ali nijesu uspjeli i pored ovako jadne DS.
Ja ne vidim neke razlike izmedju SNS i SRS i Dveri sem sto se SNS folira lijepo. Seselj kojeg spominjes samo najljepse o Vucku kako je on bistar lijep pametan.
Ako su istine da su bukvalno isli od kuca do kuca i izvlacili ljude da glasaju, da su imali kombije sa spiskovima u svim gradovima i kruzili, ako su vec cekale glasacke kutije sa ispunjenim listicima onda je ovo nenormalan poraz. Jer su bukvalno jedini imali kampanju, ulili ogromne pare, svi nacionalni mediji su njihovi, takav mrak nije vidjen ni za vrijeme Milosevica. Ko se koprca od medija generalno, samo Kurir? Seselju nije smio da izadje na TV duel jer zna da bi ga ovaj raznio, ali ajde sto nije smio na duel, nije dao da Seselj dobije zeru prostora na televizijama. A to je ista politika, samo ovaj kaze sto misli, a ovaj ne. Mediji sve kontrolisu, imaju bas diktaturu trenutno i opet ne moze 50% da osvoji i nema ni 100 mandata sam. Ali sad se sve mijenja, sad su odjednom svi u skupstini, svi ce imati medijski prostor, mrak ce biti tanji.
Ne mogu da se slozim da je isto kao u CG, po meni je mnogo gore u Srbiji. Ti u CG imas vecu slobodu govora, imas jake medije koji zaista kritikuju, kako-tako, u Srbiji je klasicna diktatura. Sem Kesica na televiziji u Srbiji nemas nijednu jedinu kritiku vlasti. A on je komicar pritom, da sve bude jos gore i nevjerovatnije. Tamo je mrak.
Last edited by Jakuza; 25-04-16 at 13:59.
Brate, o cemu pricamo? Beograd se sastoji od 17 gradskih opstina a u 15 je sns pobijedila. Mani me tih kafanskih prica o kradjama, uvijek su se gubitnici pozivali na to. Vrlo je moguce da je Vucic premazan ali miroljubiva i evroATLANSKA politika koju sad vodi (ne interesuje me njegova proslost) bolja je nego ratovi i mrznja koju su potencirali njegovi prethodnici. Opozicija je imala prilike da vodi zemlju pa evo dje su je doveli, sad vodja mora da je vadi iz govana.![]()
Opozicija u CG je posebna prica, ali je izlaznost uvijek velika, za razliku od Srbije. Rekoh juce, na prva tri mjesta i imaju oko 200 mandata su dvije radikalne stranke i Dacic. Kraj.
ATV jbt, taj kanal se emituje samo u kablovskoj, iz druge je drzave, i to nije sigurno cak da se emituje u svim vecim kablovskih sistemima i utice na izbore u Srbiji taman kao MTV Adria. Eto koliko to daleko ide.
Zaboravio sam N1, ali opet to je kablovski kanal, 1% gledanost u vrh glave.
Ja ga gledam na yt kanal "alternativna televizija" veli.
Meni samo žao Milica Zavetnica što nije ušla u parlament
Oj Milice, zavetnice, tvoj poster uvek nosim,
Ne uđeš li u skupštinu ja ću doći da te prosim!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks