Nema sta da objasnjavas.. Uradice kao sa Air serbia. Revizija kadra, ko valja ostaje ide na dodatnu kvalifikaciju o trosku firme. Ko ne valja ide kuci. Kraj price.
Jebala ih crna rupa eto. Znaci pravimo laganih 6mjeseci sezone sa low costom do pariza rima i berlina. Nista drugo ne treba, mozda Amsterdam
One Ring to Rule them all...
Moze se nesto probrati samo je broj mjesta ogranicen. Povratna karta za Charlou 19.05./ 22/05 61e... Idealna varijanta ako za dan nezavisnosti bude neradnih dana..
Ja sam jutros trazio 29 apr - 3 maj, i cijena je bila 82e. Sad je za taj isti datum cijena 89. Cijene na te aplikacije variraju iz minuta u minut... pa ko oce da ubode sto jeftiniju treba cesce da ulazi i trazi.
Aplikacija se zove CHEAPFLIGHTS, zuta ikonica na Play Store, unutar nje pise CF crnim slovima i nacrtan bijeli avion, druga po redu, 4,4 zvjezdice.![]()
Boli uvo njih iz Vlade, oni putuju biznis klasom i cijena karte nije bitna, tako da ne razmišljaju svojim glavama.
Sad mi se drugarica javila sa Ćilipa, ide za Barselonu, kaže avion krcat Španaca, bili u Dubrovnik. A mi čuvamo nacionalnu aviokompaniju koja je dužna i bogu i narodu.
Izvinjavam se profesionalnim turistima sa svojim pitanjima i sto su se mozda iznervirali zbog istih.
Sa srecom
Prije neki dan saznam da nam je pomocnik ministra turizma VETERINAR... Nekad mi dodje da se upucam u koljeno...
U ovom trenutku znaci sredina/kraj aprila sa 3 leta x 2 puta nedjelno = 6 letova. U prosjeku oko 150 putnika dodje po letu. To je 900 gostiju nedeljno KOJI INACE NE BI PRISMRDJELI DO CG. Prosjecan gost trosi minimum 100eur dnevno sto je na dnevnoj bazi upumpavanje u CG ekonomiju oko 90 000, sto ce reci na mjesecnom nivou ove 3 destinacije nam donose oko 2.7 miliona tokom nekih 6 mjeseci koje inace ne bi imali.
E sad da vidimo kako su to braca Hrvati uradili :
Avro operates cheap holiday flights to Croatia.
Avro routes are:
Dubrovnik to Birmingham, London Gatwick and Manchester.
EasyJet flies low cost to Dubrovnik and Split from several cities in Europe.
EasyJet routes to Croatia from the UK are:
Dubrovnik to Liverpool and London Gatwick.
Split to Bristol London Gatwick.
EasyJet also serves the following cities outside the UK:
Dubrovnik to Berlin (Germany), Geneva (Switzerland), Milan (Italy) and Paris (France)
Split to Geneva (Switzerland) and Milan (Italy)
Jet2 serves two cities in Croatia: Dubroknik and Split.
Jet2 routes are:
Dubrovnik to Belfast and Leeds / Bradford
Split to Newcastle
Monarch Airlines has seasonal charter flights to Croatia from the UK.
Monarch Airlines' routes are:
Dubrovnik to Birmingham, London Gatwick and Manchester.
Ryanair has operates a few routes from The United Kingdom to Croatia.
RyanAir routes include:
Pula to London Stansted.
Zadar to Edinburgh and London Stansted.
Outside the UK, Ryanair also links Croatia with the following cities:
Osijek to Frankfurt-Hahn (Germany).
Zadar to Dublin (Ireland), Frankfurt-Hahn and Düseldorf-Weeze (Germany).
Fly Thomas Cook operates a few flights from the UK to Croatia:
Split to Bristol, Birmingham, London Gatwick, Norwich and Manchester.
ThomsonFly has low fare routesfrom the UK to Croatia's Adriatic Coast.
ThomsonFly routes include:
Dubrovnik to London Gatwick and Manchester.
Pula to Birmingham, London Gatwick and Manchester.
WizzAir has a low cost link from the UK to Croatia:
Zagreb to London Luton
Air Berlin provides a low cost link from germany to Croatia:
Split to Nüremberg
GermanWings has a wide low cost network between Germany and Croatia:
Dubrovnik to Cologne / Bonn
Pula to Berlin and Cologne / Bonn. Connecting flights to other cities provided.
Split to Berlin and Cologne / Bonn
Zadar to Berlin, Cologne / Bonn, Hamburg and Stuttgart
Zagreb to Berlin, Cologne / Bonn and Stuttgart. Connecting flight to Dresden, Hamburg, Leipzig, Munich, as well as London, Reikjavick (Iceland), Milan, Verona and Bologna (Italy), Barcelona and Madrid (Spain), Zurick (Switzerland) and Stockholm (Sweden).
Norwegian Air Shuttle flies several routes from different countries to Croatia.
Norwegian Air Shuttle direct flights include:
Denmark:
Split to Copenhagen.
Norway:
Dubrovnik to Bergen, Oslo, Stavenger and Trondheim.
Pula to Oslo. Connecting flights to several other cities.
Rijeka to Oslo.
Split to Bergen, Oslo, Stavenger and Trondheim.
Poland:
Dubrovnik to Warwaw
Split to Warsaw
Sweden:
Dubrovnik to Stockholm
Pula to Stockholm.
Split to Stockholm.
TuiFly flies the following low cost routes between Germany and Croatia:
Dubrovnik to Hannover, Munich and Stuttgart.
Rijeka to Cologne/Bonn Hannover, Memmingen, Leipzig and Stuttgart.
Vueling provide a low cost link from Croatia to Spain:
Dubrovnik to Barcelona
Vueling offers connecting flights via Barcelona from Dubrovnik to Paris (France), Moscow (Russia) and several cities in Spain, such as Bilbao, Malaga, Oviedo and Sevilla.
Znaci braca hrvati imaju 92 low cost leta![]()
CRNA GORA IMA 3![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OVO JE PLACH OCIJU MI
Last edited by Gandalf_White; 24-04-16 at 14:21.
Samo 3, i to dosta ljudi iz Albanije dolazi da putuje tim letovima, jer je kod njih ili sve full ili skuplje u tom trenutku.
I respect your wrong opinion.
Lukaj
Može li neko da mi nadje najjeftiniju kartu iz Ny do Podgorice u julu?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Gando, big like za prethodni post... stvarno nevjerovatno kako ljudi ne razmisljaju svojom glavom jbt pa zar je toliko tesko vidjeti kakav je turizam danas...ne mozes se samo oslanjati na Srbe i Ruse maaaaajku mu...
NoLimit no hard feelings but... tu smo da pomognemo ali bas da za TO pitas... ja sam konkretno mislio na neke moje kolege koji se cude kada im kazem da sam nasao kartu za Maroko 150e, za Brazil 370, za Kopenhagen 40, za Bangkok 300, za kruzno putovanje Venecija-Bangkok-Dzakarta-Mumbai-Venecija za 600e, za St Maarten 600 sa smjestajem 11 dana itd...krste se ljudi 5min pa zar je toliko tesko uci na google.com i ukucati neeesto
inace...evo koliko ja nadjoh letova iz HR
rijeka 10
zagreb 7
osijek 1
rijeka 11
pula 15
zadar 19
split 45
dubrovnik 35
low cost sve ?
Mi u cetvrtak polecesmo za Moskvu nasim nacionalnim ponosom. Nije nas bilo 15 putnika u avion, skoro pa sablasno. Predsezona a avion ni 10% popunjen. I onda odakle 70 miliona duga, eto odakle, totalno nerentabilne linije. Low cost da se uvede do moskve, da se leti za 40-50e, a ne 180+.
Ne mozemo se mi ravnati sa Hrvatskom jer su oni prosle godine imali skoro 80 miliona nocenja sto za posledicu prirodno ima i toliki broj linija low cost kompanija.
Mi te brojke nemamo a i nemamo ih dje smjestiti posto nema hotela niti turistickih naselja.
Prema podacima ministarstva turizma Hrvatske njihov gost je dnevno trosio oko 66 eura (tu se racuna sve smjestaj hrana pice provod bioskop lezaljka suvenir sve) sto bi da prevedem za jednu cetvoroclanu porodicu iznosilo 264 eura iliti za desetodnevni boravak 2,640 era
Odakle nama takvi gosti ??? I to je prosjecna potrosnja 66 eura po posjetiocu e kukala nam majka takvoga cemo se mi gosta nacekati.
http://www.iztzg.hr/UserFiles/file/i...15-Broj-01.pdf
Dobro je i ovih nekoliko linija sto imamo samo da se odrze daj Boze!
Last edited by kurogane; 24-04-16 at 19:54.
KB8, gdje iskopa Sint Maarten sa smještajem za te novce?
Sent from my iPhone using Tapatalk
sve low cost
hehe a ima ponuda ludackih samo treba novca i vremena
ova ponuda je konkretno bila iz Venecije ali iscimao bih se i do Minhena za te pare)
prije neki dan zamalo uzeh kartu za Sangaj za 111e ali previse je dana bilo a cura ne moze toliko da uzme slobodno pa sam odustao jer ce biti toga jos sigurno
inace i za Diminikansku rep je bilo oko 500-550e karta iz Ljubljane
Last edited by kb8; 24-04-16 at 20:26.
Oli bacit te linkove?![]()
Globetrotting
- Madrid/Barcelona/Milan a Abu Dabi
- Abu-Dabi-Kuala Lumpur
- Colombo-Bombai
- Bombai-Frankfurt 483e ma daaaaj
)
www.guialowcost.es
Povratna brisel tehran 120eur![]()
Brisel dominikanska republika 270![]()
kazem ti...samo para i vremenaima svega
posto si pricao nedje da trazis za AUS kartu ispod 1000...skoro je vidjeh za 560-600
zna li neko precizno, pri odabiru moskovskih aerodroma, dje je najbolje sletjeti, u odnosu na dostupnost i cijenu prevoza do grada, kao i dostupnost sto se tiče samog leta iz naših krajeva, Pg, Tivat, Beograda, Dubrovnik...? Da li Vnukovo, Šeremetjevo ili Domodedovo? Koliko se ja razumijem ovaj Vnukovo je najdalji..
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks