Samo mi je žao što se nije iskombinovao da se zakuca u ovu Alfu, da skrati muke vlasniku.
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
Ma kakvi, ovu ne mozemo brojat u totalku.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Samo mi je žao što se nije iskombinovao da se zakuca u ovu Alfu, da skrati muke vlasniku.
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
Ovo da je neko drugo auto (nenjemacko) u 100 komata bi bilo a vozac u vjecna lovista...
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
Tezak udes kod trgovinske.
Ko je kriv? :watermelon:
I can't explain and I won't even try
Sve se moze (troje kola) u udesu.
prošao sam tuda sinoć nadam se da nije bilo povrijeđenih..semafor je ponešen skroz i naravno još ga nisu napravili (vikend je jbg), inače danas idem tuda od gintaša i neki lik(i to mlad nije neki đed izlapjeli) stoji i čeka da mu se upali zeleno iako je očigledno da semafor ne radi tj. da ovog centralnog stuba jebeno nema uopšte..krenuo je tek kad sam mu ja svirnuo vjerovatno bi ostao tu još koji minut
She is only here to annoy herself!
Ja prolećeh sad tuda nisam ni primijetio da nema semafora.
Salim se kamikaza ima od svukuda ne zna se ko ima pravo prvenstvo prolaza.
Eto vam snimak na onu glibavu stranicu vremeplov pa neka neko izbaci udes motoriste u rozaje.
Cuk.Cuk.Cuk.Cuk 4vozila (podvoznjak) stariA.
haahhahahaaha aoooo, manjeg momka a vece price
On topic
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Što je ovo kroz PG ljudi?
Na skoro svaku raskrsnicu ljudi klizaju.
Maloprije stojim na semafore kod Milenijuma, ja prvi..samo vidim u retrovizor neki klio stariji kliza pravo u mene, a točkovi mu okrenuti skroz desno.
Sreća pa sam bio u D pa se brzo pomjerih metar-dva na pješački inače mi ludak slomi tuđe auto.
U pm, ništa mi gore nema nego od ovoga kad uzmem nečije auto i svaki put kažem sebi da neću više.
Ali ebi ga, ja mislim da mi auto ne treba, ali moram kupovati nešto pod hitno.
I još mi blica čoek, maše mi i svira. Vjerovatno se zahvaljuje i izvinjava.
Ali brate, koji će ***** on da je slomio auto od 10-15k e a vozi klija od 500e, ne bih mu dao telefon za njega.
Ne razmišljaju ljudi ništa...***** mu mater, voziš loše auto, vozi ga polako makar..kiša je, najlakše je poklopiti gas, to svi mogu.
Here we go again...
http://mondo.me/a521115/Info/Hronika...=CtS8e73xOz8di
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Ako je ovo kod bolexa, da pogodim ovako na nevidjeno, neko sa staroga se ukljucio polukruzno na bulevar...
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Je li pretekao ko odje stefke?
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Ne zna se... Nova e klasa... Jes na Zlaticu...
Koliko čuh... Išao je put pg, preletio ostrvo, otkinuo stub uletio u suprotnu traku i udario u kamion koji ga baca na bilbord...
Sprdnja ljudi
f6
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks