Brate, mene ubija u pojam
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Bajo moj
... Kad moram da platim lijek u apoteku, ili pregled a mjesečno 90 eura dam od plate za zdravstvo!!!
Sent from my 6043D using Tapatalk
E manje zemlje a vise modnih kreatorki nema nidje bez odje....
Tacno ce sindikat modnih kretorki organizovat
A #fashionblogger, #ootd, #fashion, #style, #aondahastagovisvihmogucihmarkikojejenabacila?
Sent from my HUAWEI NXT-L09 using Tapatalk
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Fudbaler podje u neku drugu drzavu. Ostane djevojka iz mladosti iz sela uz njega, naravno nece ga sad ostavit kad je sve prosla taman poceo da pravi pare. Naravno mora da podje sa njim , jer ako ga pusti samog... I eto je u tudjinu, vecinu vremena dokona. Rjesenje?
Pa naravno zajednicki instagram profil gdje ona i na pojedinim slikama on postavljaju svoje mode kombinacije
f6
Nemoj se javiti na telefon slobodno...uff
Ubiću najrođenije.
Kad mi danas za rodjendan ispamuju timeline cestitkama za rodjendan random ljudi kojih se ne mogu sjetiti odakle ih znam.
Kad mi nedonoščad od Podgoričanki u kafiću naruče čašu varenike sa slamčicom...
Sell the Vatican, Feed the World!
Od "Ostroga mi" i "krsta mi" fras me ufati
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
trebao si mi hitno pitanje zivota ili smrti ali sam te zvao JEDNOM bio ti je ZAUZET.
f6
Dočekah i to da vidim rezervisane stolove u 'Šetač'-u na Starom aerodromu zarad akcije - kafa i kolač za 1,40€.
E, guzice, izjelice!
Bogme sam mislila u najmanju ruku da će boce Šardonea bit' na stolu...
Sell the Vatican, Feed the World!
A dje ti je taj Setac? Valjaju li ti kolaci sta?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onome u crnu majicu sto je patosira' starca treba dat' 10 godina. A sve uz prijetnju pistoljem mlate, pih... Dje se nece aktivirat famiije S...... i K........s Konika da im pokazu dje im je mjesto. I oni su mangupi bili ali su se primirili, pozenili, ali ovakvim takvi trebaju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by Tripleta; 27-04-16 at 09:18.
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Kad neko zapali cigaretu u WC-u.
TT
Nista pri cigareti u lift. Jednom prilikom sam jednoj gradskoj kurtizani ima ga u celo ugasit kad sam ceka da izadje iz lifta a ja da udjem. Ja ne vjerujem da se ne mogu strpjet te 30sek da ga ne zapale, djao im ga zapalio. Da Bog da im struja nestala i zaglavili se u lift dok po mogucnosti tompus puse.
I po drugim temama sam pisao, te je jasno da sam protiv pušenja, al kad neko zapali u kakvom malom prostoru, to mi je pojam za neuviđavnost. Sva mi odjeća trenutno miriše na duvan, odvratno.
TT
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks