Samo taj broj iz City-a prebaci u ZIP i to je toUpravo te podatke ostavljas na amazon kad narucujes nesto
![]()
Last edited by djordje1990; 22-04-16 at 11:46.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Samo taj broj iz City-a prebaci u ZIP i to je toUpravo te podatke ostavljas na amazon kad narucujes nesto
![]()
Jos jedno pitanje imam.
Posto mi shipito trazi vrijednost paketa a prva cijena saya je bila 500 eura sad je 70.
Jel pisem koliko ja placam ili njegovu prvu cijenu
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Last edited by djordje1990; 22-04-16 at 14:03.
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Kakva je procesura kad mi stigne nekoliko dijelova za motor u jednom paketu, vrijednosti oko 300eu?
Moram li ići na carinu ili ce mi oni sve isporučiti u poštu naravno da platim carinu i porez.
This time next year we'll be millionaires
Koliko ti placas naravno.
@sparky Zavisi kojom je sluzbom poslato to. Ako je obicna posiljka, dobices na kucnu adresu papir o preuzimanju posiljke (na zeljeznicku stanicu posta) Ako je islo ekspresnom posiljkom, javice ti se neko od njih da te pita dal da ti oni donesu ili ti da dodjes. Mislim da je DHL znantno snizio svoje usluge i da je to sada 5e, neka me ispravi neko.
Last edited by BiTrAtE; 22-04-16 at 14:34.
@Bitrate
E super, Hvala!
This time next year we'll be millionaires
Je li ovo poskupio shiping na aliju za montenegro???
izgleda da jeste, bas sad gledam i ne vjerujem. imam nekih 60 stvarcica u korpi sto stoje... i bilo je uglavnom free shipping ili 2-3 dolara. sad sve stoji dhl, ups 70-80$. sve im na svijet. i stvari koje sam prije kupovao, sad gledam postarina nedje oko 194 dolara . gamad
Last edited by *lucifer*; 24-04-16 at 01:30.
Meni je sve ok, sve što sma u zadnje kupovala i sve u wishlist, normalno stoji.
podigle su CN, SG i slicne poste cijenu usluga ka prodavcima,tako da su pojedini prodavci odustali od koriscenja istih (uglavno sitniji,koji nisu imali ugovore sa postom,nego su placali svaku posiljku pojedinacno)... a postoji i problem sto veliki broj posiljki koji se salje u CG bude lazno prijavljen kao da nije stigao...bice uvedene neke sankcije i dodatni uslovi za odredjene drzave,u koje ce vjerovatno spadati i CG... tako su mi rekli na supportu
Last edited by smfilip; 24-04-16 at 10:27.
Ja provjerih jutros moju wishlist-u i ima promjena, par stvari sad ide preko jako skupih servisa, par je na 7-8 € (radi se o kutijama za satove, za 24 komada pa je mozda zbog toga skuplje), dok je par kao ranije free...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
I ja sam primjetio da postarina nenormalno visoka ili da ne salju za CG. Cak i na eBay se desava slicno da ne salju ovamo i kada sam pitao jednog kineza o cemu se radi, rece da valjda ovi preko kojih ide posta nece iz nekog razloga da salju ovamo...dosta zagubljenih posiljki. Mada sam kasnije provjerio i vidio da isti opet salju. Nikada do sada, e vec dugo trgujem online, nisam lagao da mi nije stigla posiljka...Jedan apel svima da budu posteni kupci. Uvijek sam bio jako otvoren za saradnju i profesionalan tako da su mi mnogo puta izlazili u susret za mnoge stvari...Vjerujte, mnogo se vise isplati nego to sto cete nekoga tamo iskoristiti za male pare...
Sent from my GT-I9070 using Tapatalk
dzaba pricati ljudima, na jednom drugom forumu se lik hvali da trazi uvijek prodavce koji salju onim servisima koji se prate samo dok su u kini,i da svaki put dobije refund kad mu stigne posiljka... da li treba nesto jos reci? i treba da nam uvedu samo DHL,i cao... ili da uvedu neki sistem koji ce da prati koliko je ko refund-ova dobio, pa ako je cesta pojava, blokiraju tu adresu/karticu...
Baš će se oni opterećivat oko toga kako da dokažu je li stigls pošiljka, lagano će nas blokirat i to je to.
I ne zaslužujemo bolje.
To ce biti sto posto...
I onda ce zbog par jadnika citava drzava da bude zakinuta...
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
A u pravu ste, ali zasto oni salju bez trackinga pošiljke, čim napusti Ch nemas pojma dje je?
Zna li ko odakle kreću USPS pošiljke za ovamo? Izvoza mi se pošiljka od grada do grada u SAD evo neđelju dana.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Oce li m ko objasnit kako prodavac moze tek tako na svoju ruku da produzava rok isporuke?
Zato da bi nam Jan Ce iz Kine mogao besplatno poslati neku džidža midžu od 2€. Ono što Jan Ce nije znao je da smo mi ponosno pleme gorštaka poznato po čojstvu i junaštvu i kao takvi bi rođenu majku zajebali za gorepomenutih 2€ a ne njega. Pošto Jan Ce nije budala dešava se što se dešava.
Tacno kad sam ja poceo da trgujem sve i svasta bice poskupljenje postarine
Nego kupih neke patike na Asos nisam imao tracking,patike stigle sve super treba li da im javljam nesto,ja sam nesto pokusavao na paypal da nadjem feedback i tamo nesto pisao da je sve OK...u stvari nemam pojma eto tako😀
I jos jedno pitanje ima li za EU nesto poput Shipito(hvala kolegi @Bitrate sve odradio i vec porucio neke stvarcice sa Amazona) jer dosta nekih stvarcica nece da salju kod nas...
Last edited by METZ; 24-04-16 at 14:09.
Koliko ja znam, Shipito ima magacin u Austriju.
E neznam ja sam se registrovao na shipito.com i dobio USA adresu..
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks