zna li neko da li se moze nakaciti comp na net preko risivera ovog Gospell..?
A e Cisco nije loš... A šta je bolje u zvaničnoj ponudi operatora?
Poslato sa sjajne pisaće mašine Note 5 x2
............ Ż\_(ツ )_/Ż.............
zna li neko da li se moze nakaciti comp na net preko risivera ovog Gospell..?
valjau li ovi stogodj ja bi da ih uvedem sa ovom telvizijom i 25mb net?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
slaba im je televizija...bolje uzeti total a njihov net, ko ne moze telekom optiku.
Bili prije jedno 2-3 sata da instaliraju i odradili sve. Signal od televizije sam dobio odmah a za internet kaze da treba da se sacema do 1h max. Prodjose skoro 3 sata a jos nemam internet. Posle koliko ste imali protok interneta nakon instalacije.
Zovi odmah 1600
"You can check-out any time you like,
But you can never leave!"
Nemam mtel br. jer sam uzeo samo internet i tv njihov, nisam fixni
A kakva je televizija?
Kvalitet slike? Zvuk? Ima li prekida kada je loše vrijeme (kiša, vjetar)?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Kad duva vjetar slika treperi ono kao da leluja a kad su kakve padavine onda snijezi
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Ne moze da 'snijezi' jer je DVB-C (osim rtcg koja je inace raspad)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ada vidiš da se čovek zajebava![]()
Sent from my 6043D using Tapatalk
Taj NAT type je najverovatnije zato što ne dobijaš javnu IP adresu. Ne znam tacno dje si ali mozes da pokusas da im trazis da ti dodele javnu ip adresu (znaci ne staticnu to naplacuju, nego da te skinu sa njihovih internih) i otvore portove, davali su ljudima kojima to treba treba za kamere. Mada meni lično sa mtelom nije bio nikakav problem NAT type 3 na CoD, Driveclub, SW:Battlefront i slicno, radi online savršeno. I ne samo to nego mi ps4 skida igre i update sa cijelih 25mbit, što mi na primer nije bio slučaj u Beogradu dje mi je sa konekcije od 150mbit ponekad vukao 5-10 max.
Neko je pitao da li da menja ciscov ruter, ne nikako to je ubedljivo najbolje sto imaju, ovo sad sto daju je smece. Ako imate ciscov samo modem i neki drugi wifi ruter onda ste vrh prosli, ako imate i modem i ruter u jednome (epc3925) onda bi preporucio da ugasite rutovanje na njemu (prebacite ga na bridge mod) i kupite bilo koji wifi ruter i koristite njega za kacenje uredjaja posto su na epc3925 rutovanje i wifi uzasni. Ja imam 2 cisca modem/ruter na 25mbit u bridge modu sa nekim tplinkovima sa ddwrtom i bukvalno ni jedan problem nisam do sad imao.
Evo uputstvo za stavljanje cisca u bridge mod ako nekom treba http://www.boards.ie/b/thread/2056758726 . Preporucujem Operu 12 da koristite za menjanje html koda, ona je ubedljivo najlaksa za to ( http://www.opera.com/download/guide/?ver=12.16 )
prijaljeno sad gi cekam ajd podrzi da radi kako treba
Jel ko pokušao da ovo snima sa MBOXA??
Jesam ja, ****** tesko. Ne moze da snima i prikazuje titlove, a titla nema ni na snimku. Kad iskljucis snimanje pojavi se titl na programu koji snimas. Moram traziti da mi zamijene resiver CI slotom
Poslato dimnim signalima
Probaj ima li na daljincu dugme Subtitle, pa tu izaberi titl.
Poslato sa Huawei P8 lite
Ja ne znam kako je to moguce, ali redovno mi se desava kada stavim nesto na upload da mi uspori download. Danas sam imao fajl od 1,3 Gb na upload na youtube, cijelo vrijeme je download bio uzasno spor.
^ Đede Đuro, probaj da ne koristiš Google Chrome za upload na YouTube. Greška je neka do Chrome, pa YouTube zauzme kompletan protok i download bukvalno ne radi. Imao sam isti problem na T-Com, ali sam provalio da na Firefox radi sve normalno.![]()
Imam nekoliko pitanja.
Pošto T-com - ove optike nema kod mene (Tološi), mislim se za ovaj M:Box da ugradim (kad dođe).
Zanimljiv mi je ovaj paket od 30 Eura đe se dobija: 25 Mbit-a internet i televizija neka.
Kako to radi?
Jel konstantan protok sa ovom brzinom?
Jer je ranije internet što je Mtel imao bio katastrofa sa padovima i gubicima ogromnim.
I ima li HD kanala u ovom paketu i kakva je slika?
ja ga otkazah dodjose posle nedjelju dana i trt nema uslova jer je kabal nit ulicu 100 metara i imam gubitak ne moze net tolko o tome, sad back to mrzni gadni adsl i nemanja televizije
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks