Dunlop je na akciji kod vujacica
Ja imam Barum na 407 i zadovoljan sam. I u Vujacic mi je nahvalise samo tako, bas to da je najbolji kompromis, tj zlatna sredina. Ima li jos neko neki predlog tu do 150e? Sto se tice Toyo, raspitah se jos na par mjesta, svima ista prica. Odlicna al se trosi ko blesava![]()
Dunlop je na akciji kod vujacica
Znam al mi ipak preporucise Barum, mada mora da imaju vecu zaradu na istu iako je jeftinija![]()
Cek koju dimenziju ganjas?
18 tocak, otprilike tu oko 235/45-50.
Vujačić svima preporučje Barum a guma je sra-nje. Moj otac uzeo sve 4 barum po njihovom nagovoru i polse mjesec-dva mu je jedna "eksplodirala" na otvoreni put, nije bilo rupe na putu, sve normalno... Pošao u Vujačić i ubjeđivali se sa njim da je pocijepao gumu na trotoar-ivičnjak, nisu priznali reklamaciju... Uzeo je 2 unirojal i gume su odlične
Ja sam uzeo GoodYear Efficient Grip Performance, ako ti sto znaci.
TAKUMI
Dje, koliko para?
Definicija GARANCIJE u Crnoj Gori:
Papir koji ti nude prilikom kupovine gdje kazu da si apsolutno miran iducih godinu-dvije; a ako se slucajno pozoves na tu istu garanciju fino ti objasne da za tvoj slucaj garancija ne vazi (npr. nemas kutiju proizvoda, strujni udar, razbucao si gumu na trotoar, nisi koristio kako prodavac kaze (tj. nisi cuvao kupljeni proizvod pod staklenim zvonom)...
Kao dodatni bonus - postoji udruzenje za zastitu potrosaca, koje je bolje da te ne brani jer ne znam da su ikad ikom pomogli (ispravite me ako grijesim).
Last edited by .:.; 22-04-16 at 10:32.
simant. ima neki popust ali se ne nudi nista.
f6
Ima li sta Castelana, za koje su oni zastupnici? Sajt im ne radi. Pitam jer bih uzeo i felne i gume na jednom mjestu, zbog popusta naravno.
Unirojal breee RS3
Bez greske.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Necu fals, odma sam rekao kod Vujacica da me replike ne zanimaju. Oni imaju OZ ordjinale valjda ali ove sto su mi nudili mi se ne svidjaju. Cekam jos da pogledam moze li se ovdje sta naci povoljno a da nije replika, ako ne onda da narucujem stvarno.
Last edited by BiTrAtE; 22-04-16 at 11:40.
ne svidja ti se nijedna fabricka?
f6
ne stavljaj te banana brendove na toliki auto i točak...uzmi nešto premium svakako ne prelaziš puno, 5g si miran
Sparco CG ako ces Uniroyal![]()
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
okaci sliku fabricke gume za peticu koja ti se svidja.
f6
http://www.ebay.de/itm/JAPAN-RACING-...kAAOSwEeFU7zQV
mogu li ove da se donesu i koliko bi to kostalo?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks