sto ste gledali gledali ste , vise necete
sto ste gledali gledali ste , vise necete
Crna Gora, gnjezdo sokolova,
ko te kleo – jaki Bog ga smeo,
Tko zlobio – crn mu obraz bio
bio je zadnjih godina zivio u Budvu
Poslato sa Huawei P8 lite
Ne no će da mu ušetaju u dvorište "dobar dan domaćine naoružani čovječe, ajde s nama u apsanu". Nije fora samo da ovoga roku, nego i da smanje rizik po policajce SAJ-a na minimum. No to što mi gledamo puno akcionih filmova i igramo CS druga je priča..
Gledajuci ovaj snimak, da ne znam o cemu se radi mislio bi da je u pitanju neki gradjanski rat u Tetovu npr.
Puca je ovaj dobro na njih.
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
sigurno izgleda kao švajcarski sir.
nothing comes from violence and nothing ever could
Mnogo gledate filmove momci, mnogo
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Ada sta ljudi da rade kad je covjek bio naoruzan automatom.Nije ovo video igrica nego realan zivot i kad je covjek svjestan da lako moze popiti metak ne ostaje mu nista drugo nego ovo.Ljudi se tripuju kad gledaju vjezbe specijalnih jedinica da su ovi nindze koje sve zavrsavaju za 30 sec.Jedna je stvar vjezba,a druga realnost kad se "pune gace".Ne navijam za policiju nikad,pa nijesam ni u ovoj situaciji,ali ne treba ici u krajnost.
i evo ga marko milacic odma sa statutsom ko je naredio da ga ubiju, oce snimak akcije, ko je to ubio u njegovo ime. no ne moze cojek da mu kaci sliku citulje ono dvoje nesretnih ljudi i da mu kaze evo ovo dvoje nesrecnika su naredili akciju.
pa covjek ide do dna samo paznju da privuce
f6
Činjenica je da naši specijalci to ne rješavaju elegantno kao druge bolje uigrane, opremljene i iskusnije ekipe ali na kraju samo se rezultat gleda a to je onih minut ipo puškaranja a na kraju u onakvoj situaciji kad je lik bio sam zabrakadiran i bez talaca i bazuka na ramenu jednog policajca bi odradila posao.
Što se tiče Marka stare medijske prostitutke mislim da njemu obavezno treba ispostaviti izvještaj jer je veoma bitno njegovo mišljenje u ovoj stvari.
Last edited by goldfinger; 22-04-16 at 10:48.
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Zadnje dno, ljudski isprdak.
Прије него што анализирате ситуацију колико је професионална или не, колико од вас зна како се заузима запоседнут објекат?
Да ли је осумљичени имао гас маску, знамо да је имао аутоматско оружје можда и експлозив, знање како да их употреби и чврсту одлучност да се бори?
Ово је ријешено поприлично брзо и елегантно без повријеђених на страни полиције.
Што се тиче Чмарка, све сам о тој персони још поприлично давно рекао.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Ja citam i ne vjerujem sta je covjek napisao.
Od kada ima ovakih kao sto je Marko, Aleksandar jebiguz Zekovic, razne NVO itd koji svojim pritiscima, optuzbama itd napadaju i ispituju svako postupanje policije,
sredjuju disciplinske postupke policajcima i inspektorima, staju na stranu kriminalaca u odnosu na policiju zarad ``ljudskih prava kriminalaca``, e od tad je policija izgubila ono sto je nekada imala a to je autoritet i strahopostovanje.
Nekad je inspektor policije bio strah i trepet u gradu, obicni policajac je izazivao postovanje, kriminala je bilo ali daleko manje i to sto je bilo brzo se otkrivalo i suzbijalo. Mozda im metode nisu bile najhumanije, ali se znao red, i znalo se da ne mozes da uradis nesto i da racunas da ce proci bez posljedica.
Danas su isti inspektori i policajci zahvaljujuci gore navedenim dusebriznicima ostali bez efikasnosti, bez sredstava za rjesavanja raznih djela. Ne kazem da su ti metodi uvijek ok i humani i demokratski ali je sigurno da se posao zavrsavao.
Danas su inspektori i policajci postali glineni golubovi koji ne mogu da uspostave autoritet ni kod najsitnijeg kriminalca, na njih se puca, njima se pale auta, bacaju im se bombe, i to se sve desava nacelnicima odjeljenja policije, sefovima, komandirima.... sta onda da ocekuje regularni policajac ili inspektor kad ovako nesto rade sefovima i nacelnicima policije... ?
Glineni golubovi.
I dodje jedan cMarko da trazi da mu se polazu racuni zasto je ubijen covjek dvostruki ubica koji je za manje od 24 h ``samo`` 3 puta raspalio iz automatske puske i pistolja po policiji i aktivirao bombu.....
Last edited by lucke91; 22-04-16 at 12:58.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Upravo to, pruzili su mu priliku, citav dan se ubjedjivali sa njim, pokusali da dovode njegove najblize da ga ubijede, probali da ga isceraju hemijom, nista nije uspjelo, 3 puta raspalio po policiji, i posle svega aktivirao bombu, morali su da intervenisu, i do samog kraja su probali da ga hapse zivog jer su zato i bacali u samoj zavrsnici onolino sok bombi i suzavaca da bi ga nekako onesposobili i uhvatili, ali jbg covjek je koji je imao obuku cim je u arkanovim tigrovima bio i raspalio po njima i likvidaciaj je bila neminovna.
Najgore je sto po drustvenim mrezama neuki ljudi komentarisu akciju saj-a a da pritom nemaju pojma o osnovama policijskih taktika i formacija.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Brate briga me za to interesuje me zasto snimak akcije nije dostavljen marku milacicu
Sent from my iPad using Tapatalk
f6
Coek je imao spisak i porucio muriji da se neki Kuzmanovic zafali bogu e mu je zivot spasen jer je planirao da poslije ovih ode do njega.
Zato jer ga je nedje ubio sakom u ledja u srednju skolu???
Pa vidjite o kome se radilo...
Last edited by Sidewinder; 22-04-16 at 14:42.
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Ma vi nemate pojma
Coek mora da se istripova na The Blacklist.
Cu's Marko Milacic u Facebook friends![]()
![]()
![]()
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ne trebaju zvikere, da vidi čovjek da ođe ima psiholoških profila koji su kao time bomb. Samo se čeka kad će takvija life long "sprdačina" dovesti do realizacije kakvi monstrumi mogu biti.
Bezosjećajni, posesivni, izopačeni, ravnodušni...
Hodajući izlapljeli zombiji kojima je sav užitak u životu sprdaju drugima.
Ali kad dođu sami na tapetu e onda tu počinje da se ludi...
Mnogo je mentalnih bolesnika, a oni to ni ne znaju da su jer vjerovatno im se čini to normalno u društvu.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks