Page 313 of 402 FirstFirst ... 213263303309310311312313314315316317323363 ... LastLast
Results 7,801 to 7,825 of 10033

Thread: Bodybuilding

Thanks Thanks Given 
    384
    Thanks Thanks Received 
    734
    Thanked in
    351 Posts

Au sto nabrojati ovdje nsx,glava mi se zavrce
    Podgorica Podgoricanima!

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Е ове комедије...
    Што ишчитах све, чудо! :Д

Али брате, порција 300 грама прашка, а 50 посто је веј... Што ти је остатак ту?
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

nije porcija 300 grama praska nego se zamute 4 kasike u otprilike 300 grama vode

http://www.herbalife24.com/products/

imas odje ingredients za svaki proizvod, u ovom F1 Sport ima oko 35% wheya to uzimam za uzinu i ovaj rebuild strength uzimam poslije treninga u njemu ima 50% wheya ostalo su amino glutamin magnezijum vitamini i ostalo pise ti
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

stvarno sam mislio da imas nesto u vugla, a ti herbalife agent..... ides li na salsu kao kardio ?
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Gledam sad sastav ove famozne formule 24. U porciju od 26 grama ima 13 grama hidrata (znači pola kante pog proizvoda su hidrati) a od tih 13 grama golog šećera ima 9 grama, a proteina u tu porciju ima 9 grama!!! A cijene katastrofalne, bolje vam je kupite šećer u kocke i neki normalni whey pa miješajte 2-3 kocke šećera i kašiku wheya, na isto vam dođe... Za duplo manju cijenu od herbalajfa može da se kupi duplo bolji protein. A tek ostali sastojci...boli glava. Ali to reklamira Cristiano Ronaldo CR7 (za masne pare) pa je to "TOP"

Da se razumijemo, svako kupuje za svoje pare ono što on oće i ja nemam ništa protiv toga. Kupuju ljudi i heroin pa je to njihova stvar. Ja lično nikad nebi dao pare za Herbalife pa ga samim tim i nebi preporučio nikom. Većina će dobiti brze rezultate sa tim tečnim obrocima jer su u žestoki kalorisjki deficit, dok u jednom momentu toliko uspore metabolizam da više ništa ne pomaže. Hrana se jede, hrana se ne pije.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

ja svakako jedem po 3-4 obroka dnevno a to koristim izmedju kao uzinu, posto sam slatko izbacio osim toga i onih cokoladica uopste ne uzimam secera ja sam i rekao da se moze jeftinije proc kad bi se mijesalo od ostalih proizvodjaca ali meni za sad odgovara ovako i zadovoljan sam, CR7 ne uzimam inace to je vise za ove zene sto su zaljubljene u njega

Quote Originally Posted by sparco View Post
    stvarno sam mislio da imas nesto u vugla, a ti herbalife agent..... ides li na salsu kao kardio ?
    doc ces jedan dan kod mene u teretanu da vidis kakva je salsa u pitanju

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ja razumijem NSX-a jednostavno se nema vremena i onda taj posrani herbalife dodje kao neka alternativa bolje ista nego nista.

prije godinu i po sam poceo sa treningom, pola godine se rastavljao, drzao keto sa rotacijama 2 mjeseca, pazio 4..makao 15 kila skoro skoro izravnao stomak, rasirio se nabio masu sve super uz suplementaciju sa BB. I desi se promjena, pocnem da radim 2 posla, nemam kad za nos da se dovatim osim u stan sa bucicama malo, cucnjevi i iskoraci. I to jedva. Opet sam nabio stomacinu jer jedem smece u nedostatku vremena. I mene je padalo na pamet da uzimam ovo smece od herbalife-a jer bolje je i to no burek ujutro. Al eto gledam razmisljam sto da radim. Najsrecniji bih covjek bio da npr Soylent poboljsa proizvode i da jednom za vazda batalim sa problemom hrane.

Al evo posto ste strucnjaci i znate sve, savjetujte mene npr sto da radim, nemam vremena da kuvam, ne zivim sa majkom vec sam, nemam para da ostavljam 20 eura dnevno u restorane vec se jednom hranim u restoran obicno uvece. Ostalo brzo hrana. Ajde preporucite nesto, testiracu pa da vidimo rezultate...

Pokusao sam voce da jedem ujutro, samo sam se debljao od toga.
    If anything goes wrong, Desmond Hume will be my constant

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

burek ujutro i nije toliko losa stvar, ali uvece ga ne valja uzimat

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

@Black, ja npr doručkujem ovsene i whey a posle toga 3 sata na posao jedem tunjevinu, neku integhralnu kiflicu (pitanje koliko je integralna, no ajde) i jogurt, a sad pošto sam nisko sa hidratima jedem tunjevinu i paradajz ili pakpriku ili kratsavac ili po nekad grašak iz konzerve... To su obroci koje možeš da jedeš bilo đe. Možeš da jedeš jaja, kad si kući spremi kako voliš a kad si na posao ponesi kuvana. Imaš sad širok izbor povrća da dodaš uz obrok, možeš mladi sir, po neki jogurt... Meni nije problem da izgrilujem piletinu kući, to je sve 5 min posla, imaš i filete oslića ili lignje očišćenje ali se usmrdi kuća cijela... Uz to kuvani ili pečeni krompir, ili npr uzmeš pirinač u šerpu, dodaš vodu i onu jednu kocku za supu i imaš ukusan pirinač, nije bljutav Imaš u Voli gotova jela, pržena pastrmka je 5,5e kilo, oguliš kožu i jedeš, imaš batake pečene, file, neke ćufte... kad baš nemaš vremena uzmi šaku badema i po mogućnosti whey uz to.. Ima milion kombinacija, najteže je finansijski izgurati sve ovo.

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

gledam sad sastav ove famozne formule 24. U porciju od 26 grama ima 13 grama hidrata (znači pola kante pog proizvoda su hidrati) a od tih 13 grama golog šećera ima 9 grama, a proteina u tu porciju ima 9 grama!!! A cijene katastrofalne, bolje vam je kupite šećer u kocke i neki normalni whey pa miješajte 2-3 kocke šećera i kašiku wheya, na isto vam dođe... Za duplo manju cijenu od herbalajfa može da se kupi duplo bolji protein. A tek ostali sastojci...boli glava. Ali to reklamira cristiano ronaldo cr7 (za masne pare) pa je to "top"

da se razumijemo, svako kupuje za svoje pare ono što on oće i ja nemam ništa protiv toga. Kupuju ljudi i heroin pa je to njihova stvar. Ja lično nikad nebi dao pare za herbalife pa ga samim tim i nebi preporučio nikom. Većina će dobiti brze rezultate sa tim tečnim obrocima jer su u žestoki kalorisjki deficit, dok u jednom momentu toliko uspore metabolizam da više ništa ne pomaže. Hrana se jede, hrana se ne pije.
    oво сам кренуо да испишем све, али видим ти си написа', од ријечи до ријечи потпис...

@black, ja npr doručkujem ovsene i whey a posle toga 3 sata na posao jedem tunjevinu, neku integhralnu kiflicu (pitanje koliko je integralna, no ajde) i jogurt, a sad pošto sam nisko sa hidratima jedem tunjevinu i paradajz ili pakpriku ili kratsavac ili po nekad grašak iz konzerve... To su obroci koje možeš da jedeš bilo đe. Možeš da jedeš jaja, kad si kući spremi kako voliš a kad si na posao ponesi kuvana. Imaš sad širok izbor povrća da dodaš uz obrok, možeš mladi sir, po neki jogurt... Meni nije problem da izgrilujem piletinu kući, to je sve 5 min posla, imaš i filete oslića ili lignje očišćenje ali se usmrdi kuća cijela... Uz to kuvani ili pečeni krompir, ili npr uzmeš pirinač u šerpu, dodaš vodu i onu jednu kocku za supu i imaš ukusan pirinač, nije bljutav imaš u voli gotova jela, pržena pastrmka je 5,5e kilo, oguliš kožu i jedeš, imaš batake pečene, file, neke ćufte... Kad baš nemaš vremena uzmi šaku badema i po mogućnosti whey uz to.. Ima milion kombinacija, najteže je finansijski izgurati sve ovo.

То.

Радим и ја тренутно практично два посла, у 7.40 се дигнем, на поса до 3.30, до тада једем два пута... Тренинг, па опет до увече до 22...
    Носим храну, је*ига, не може се другачије.

И НИЈЕ СКУПО...

Кило бијелога је 5 еура, кило ориза је 70 центи.

Од кила бијелога нека буде 5 оброка, а може и 6 да се направи. Од кила ориза исто може 7-8 оброка да се направи.

Е сад ти срачунај од 5 еура и 70 центи имаш 5 оброка најмање, поједи пет бурека са пет јогурта код Вукчевића, то ти испа'не 7,5 еура ја мислим.
    Рачуница је проста, само треба мало ускладит' се и резоноват' другачије, тако да имаш навику нешто да другачије радиш....
    Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nije sve tako jednostavno, da izrezem zacinim pripremim piletinu i oriz treba mi 30 minuta bez ako neću na vrat na nos rekorde da obaram. Dok pojedes, sklonis...Za trening takodje treba vremena ako oce covjek da se zagrije, radi, istegne, istusira, sjedne 20 min da odmori. Prolazio sam kro7z to i sto se tijela tice sve je super bilo, ali psiha ne bas, vazda je nedostajalo vremena i sve sam radio na brzinu, vodio racuna o 10 dodatnih stvari i onda ti posao trpi jbg. Blazeno je ko ima zenu doma il majku pa mu je sve spremno

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

@Kaljestro je u pravu da nije skupo kad pogledas ovako kako je obrazlozio kg piletine i oriza koliko je para i obroka jeftinije od sendvica i sl.

Poslato sa LG-G3

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

kako je lako napravit izgovor za svoju lijenost na posao i ostale obaveze, sram vas bilo ..............

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Ti da cutis propao si kao zeton mogu ti ramena u novcanik stanut

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

al nemam drob ka starac od 80 godina i ne pravim izgovore zbog posla

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

ni ja nijesam visok 1.76 isto... mogu ti rucat sa glave aj zdrao kafa zovi

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Ujutro mozes ovsene u jogurt, znaci nema kuvanja ni nista. Meni su dojadile kuvane vise ocima ih gledati ne mogu. Sad u balans ujutro i malo cimeta stavim i opalim. Tacno 5min sve traje. Jer ja radim ujutro rano. U 5 pocnem i napravim pauzu u 6 i po i vazda nastavim posle 5min. (Da se razumijemo posao obavljam od kuce)

A ti prije posla mozes.

Onda kasnije mozes da kupis tunjevinu i pojedes.

Brza hrana. Postoji i tamo pilece bijelom samo umjesto u lepinju zamotaj u salatu ili tako nekako i eto

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Ко оће, вазда ће наћ' начина да се колико толико здравије храни, није то нека прећерана наука....

Само неколико баналних измјена у исхрани ће бит' довољно да почнеш да губиш сало, само што људи то не контају...

Лупам сад, пијеш кафу слатку, узми је*ену стевиу, тури два комада и ето, нема шећера.

Једеш љеб, не можеш без љеба, то само код нас неко не може без љеба, ја сам вазда мога' и вазда ћу моћ'... Замијениш љеб комплексним хидратима, пф, на коња си у старту...

Мораш баш баш баш мораш да поједеш сникерс, ок, мушки истренирај, поједи га после тренинга ђа'оли ти га појели....

Набапа' би се чоколаде, поједи јабуку, поморанџу.....

И мени се сваки пут поред штетнога једе падобранац, па прођем, после 10 корака заборавим...

Увече спремам храну за $утра, два оброка обично... Било да је то бијело два пута или јаја квуана или пиринач итд... Вазда туњевину мо'ш убачит' у кантицу измутит и појес', било кад, било ђе, пет минута ти треба...

Nije sve tako jednostavno, da izrezem zacinim pripremim piletinu i oriz treba mi 30 minuta bez ako neću na vrat na nos rekorde da obaram. Dok pojedes, sklonis...Za trening takodje treba vremena ako oce covjek da se zagrije, radi, istegne, istusira, sjedne 20 min da odmori. Prolazio sam kro7z to i sto se tijela tice sve je super bilo, ali psiha ne bas, vazda je nedostajalo vremena i sve sam radio na brzinu, vodio racuna o 10 dodatnih stvari i onda ti posao trpi jbg. Blazeno je ko ima zenu doma il majku pa mu je sve spremno
    Брате је'а му мајку и ти сад...
    али СЈЕДНЕ 20 МИНУТА ДА ОДМОРИ, што има да $едиш и одмараш, бјежи )

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by Kaljestro View Post

Једеш љеб, не можеш без љеба, то само код нас неко не може без љеба, ја сам вазда мога' и вазда ћу моћ'...
    e ja sam probao i ne mogu, al sam zato nasao foru da ga ostavim par dana da se ubajati dobro i onda ga jedem i zadovolji me mnogo manja kolicina

Thanks Thanks Given 
    79
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    5 Posts

Хахахахахаххахаа е па какве методе, генијално! :Д

Мени нпр није јасно како неко не може без хљеба... Ок, не кажем., јео сам скоро ћевапе и пиринач, баш некако не иду једно уз друго, али опет иде кромпир, тако да не мораш хљеб, али уз остало, мога' бих хиљаду година без њега

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    260
    Thanked in
    146 Posts

Ja evo 2g ne jedem hleb. Majka svaki dan domaci spremi i cuda. Samo lagano preskocim. Bez ikakve muke. Navikao sam tako.

E samo ja imam problem. Ako ukinem secer. 5ti 6ti dan pocnem da se tresem. I onda uzmem red ili 2 cokolade za kuvanje i idemo dalje

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    32 Posts

Za vikend skuvaj hranu za cijelu nedjelju, odrmznes/podgrijes noc ili prije posla i picis, eto gotovo. Jos ako ste ko vecina na kalorijski deficit nema tu 3000 iljade kalorija plus pa da se razvaljujete od hrane, bas lagano se moze izgurat...
    Mnogi nabrojase kako i sto, kupite ova plasticna ***** http://i.huffpost.com/gen/2289494/im...E-facebook.jpg i nosite rucak u njih, mozda nece ostat vruc al jbg, ako ocete neki rezultat zrtvujte se malo, a vjerovatno postoje neka termo sranja u koja mozete turit to i cuvat toplotu. Ako morate brzu hranu uzmes pilece bijelo, lepinju ne jedite i eto.
    Inace ja nijesam zastupnik 100% clean ishrane bez ako je mozete, pojedem slatko svakih par dana ali je ostatak on point sto bi rekli i tacno mi je sve uracunato jer volim kad znam koliko cega jedem, kako sve, brojevi matematika i rezultati

Evo sutra idem na put, nekih 7-8 sati voznje. Dorucak tuna, uz put jaja kuvana i vode, uvece kuci pirinac i piletinu i eto ga. E sad sto je vikend i dolazim kuci bice alkohola hahaha ali kao sto rekoh uracunah ga iako unazadjuje to progres ali ko jebe jedan dan, ostatak ishrane je ok samo samo sam neke ugljenje zamijenio alkoholom mrznim ali ne puno
    Last edited by N_L; 22-04-16 at 01:09.
    rm -rf /

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    367
    Thanked in
    214 Posts

Svi vi izgledate perfektno izvajani?

Thanks Thanks Given 
    1,840
    Thanks Thanks Received 
    2,432
    Thanked in
    1,344 Posts

Ljepota li je opalit sad 8.kinder cokoladica

Sent from my s7 edge using Tapatalk

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    18
    Thanked in
    10 Posts

Pored ulaza mi je veliki market... svaki dan prolazim pored ledare sa sladoledima i tek sam juce kupio jedan, i to nakon 2 mjeseca...
    ista stvar sa picom i burecima- barem tri mjeseca ih nijesam jeo iako sma navikao bio 3x nedeljno minumum...
    u prilican sam deficit sa kalorijama bio zadnjih par mjeseci a uopste nijesam osjecao neku veliku glad, treniralo se dobro i rezultati su vidljivi... bas vidljivi, imam cqk i plocice...
    i izvagam se prekjuce nakon jedno 2,5 mjeseca- 94 kila... a imao sam 95... medjutim, razlika je ogromna, pa zakljucujem da sam dobio par kila misicne mase a izgubio salo... pored kal deficita, iako mi svi pricaju da je onda nemoguce dobiti masu...

Page 313 of 402 FirstFirst ... 213263303309310311312313314315316317323363 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)