A zasto ljudi iz CG na portalima navijaju da se covjek likvidira? Vidjeh sad da i g. mexico nesto slicno zakljuci...
Hvala Lepo
Uh gledam tu scenu i mnogo dobra. Zamisljam samo da je Laza Ristoski glumi koliko bi genijalna bila!![]()
A zasto ljudi iz CG na portalima navijaju da se covjek likvidira? Vidjeh sad da i g. mexico nesto slicno zakljuci...
Hvala Lepo
Zato sto mislim da onaj ko uzme automatsku pusku i podje da smisljeno ubije dvoje neduznih ljudi, a zatim pri bjekstvu puca na policiju, ne zasluzuje da zivi. U najboljem slucaju dobice maksimalnu kaznu od 40 godina, u sto sumnjam, jer ce se vjerovatno pozvati na neuracinjivost, a poslije odlezane polovine kazne ima sanse da bude pomilovan i eto opet ludaka na ulice. A u tim razvijenim zemljama gradjani nemaju tu zelju da neko ovakav bude likvidiran od strane policije? Pogotovo u USA? Majo...
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Kakva zelja? Sta obican narod ima s tim da bi zelio da se neko likvidira? Osnovno je da obavijeste gradjane otkud covjeku automatska puska ili bilo kakvo oruzje i da ga sluzba bezbjednosti lisi slobode i privede zakonu.
?????????? Sta imate Vi sa ovim prognozama uopste? Vi bi trazili linch za nekog jer imate vasu projekciju nekih narednih desavanja?U najboljem slucaju dobice maksimalnu kaznu od 40 godina, u sto sumnjam, jer ce se vjerovatno pozvati na neuracinjivost, a poslije odlezane polovine kazne ima sanse da bude pomilovan i eto opet ludaka na ulice.
Plasite me...
Ko zna sta je tek ovaj covjek projektovao pa je napravio linc onima za koje je bio zainteresovan.
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 21-04-16 at 14:13.
Stvarno zasto narod navija da ga sajovci ubiju? pa sta ako mu je kvrcnulo malo i ako je zbog toga izvrsio dvostruko svirepo ubistvo sa predumisljajem na dvije lokacije i to ispred djece ubijenih i plus planira da ubije jos 3 ljudi? pa sta ako je pucao na policiju i ukrao njihovo auto pod prijetnjom pistoljem!? pa sta?!
Budimo ljudi!
Pravda za Gorana!
Izdrzi Gorane!
GO RA NE GO RA NE GO RA NE !!!
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Lucke ako je on nasao za shodno da presudi njima ko smo mi da sudimo njemu? Zalud vrijeme prolazi i ratovi odje bi svi ubijali.
Neko na komentare rece da je likvidiran?
Pravda - zakon.. Kakav sud rulje bre? U kojem vijeku se zivi? Sta bi tek radili svima onima koje politicki i imovinski i u ko zna kojem projektovanom smislu drze za krivce svojih nevolja u sopstvenom zivotu?
Zakon je civilizacija.
p.s. jel to mozda kazete da je nestalo onih suzavaca i gumenih metaka ili...?
Hvala Lepo
Majo, pade mi na pamet jedna prica za jednog podgoricanina. Kad je otisao u Plav da upozna porodicu svoje buduce zene, da bi pokazao koliko je on "gradski momak" vidjevsi konja pored kuce upita domacina "A koja je ovo zivotinja?" Mogu Vam reci da mi cesto padne na pamet ta prica kad citam to sto pisete.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
TAKO JE MAJO !!!
AJMO SVIIII !!!!
GO RA NE !!! GO RA NE !!!! GO RA NE !!!!
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Mene samo plasite sa Vasim "ljudskim" komentarima o bilo cemu...
Hvala Lepo
Ne valja prizivat niciju smrt, i navijat za to. Da se najezis.
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Clanovima partija koje smatraju da je ljudski krasti sigurno je i ljudski ubiti. Skola.
Sad ozbiljno.... Iskreno apsolutno mi nije ni bitno oce li ga uhvatiti zivog ili ce ga ubiti u razmjeni vatre ili ce izvrsiti samoubistvo.
Bitno mi je samo da ne seta vise slobodno ulicama jer je opasnost po gradjane i da bude kaznjen za ovvo sto je uradio. Na koji ce nacin od ova tri gore biti na kraju apsolutno mi nije bitno......
Najlakse po njega bi bilo da ga ubiju ili da izvrsi saoubistvo i pravda ne bi bila zadovoljena....
kad bi ga roknuli 40 godina u tvorza tojest do smrti jer vec ima preko 50 godina koliko vidjeh pa racunam da bi preminuo u zatvoru, to bi ga mozda najvise pogodilo i kaznilo, a jos zatvorenici su tezi nego zatvor......
Samo ti...
U mome srcu si...
Zvezdo ljubavi!
Gledajte vi da se udaljite od Balkana sto je moguce vise... Sta sve citamo od slobodnih gradjana, za ocekivati je svasta.
Isprojektuju sopstvenu istinu, pravdu po svom kalupu i to je to... urnisase bilo koga dok su rekli bilo ciju skracenicu partije...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 21-04-16 at 15:01.
Овдје се ради о опасном лицу које својим дјеловањем и даље угрожава животе људи.
Наравно да специјална полиција има разрађене методе како да дјелује у оваквим ситуацијама и нормално да ће га одбијање да се преда и оружани отпор коштати живота.
Нико ни у лудилу не би покушавао хапшење.Сад је све питање времена.
Ја не навијам већ констатујем, ако се преда нека га ухапсе и нек му суде, ако се не преда нек га у складу са законом отклоне као пријетњу.
Last edited by BAR; 21-04-16 at 15:23.
Црногорце је одржало црногорско срце.
Taj prijatelja nema sad... ka vazda svakoga covjeka, djavo ga ostavio na prvi sekund kad ga je poslusa i pocinio taj zlocin.
Tu narod, generalno, nije mnogo bistar. Misle da rijeci koje izgovaraju ne znace nista...
http://www.vijesti.me/vijesti/nik-vu...za-ruku-884694
„Kada sam bio mali nijesam vjerovao da imam nadu, da ću da se oženim, da imam djecu. Danas sam shvatio da Bog može od vaših slomljenih komada da napravi čudo kada date slomljenim komadima šansu. Ne mogu da zagrlim djecu, ali kada moj stariji sin, koji je visočiji od mene, plače on mene zagrli. Ne moram da držim ženu za ruku, ja treba da držim njeno srce. I to je važnije“, kazao je Vujičić.
![]()
Ovaj covjek je cudo pa sad je bio odje u moj grad, dje on sve stize.
A tu gledaj bre u novine sve izlaze mrtvi bikci dvokrilni, i josh ljepotani, ali budale. A to ti je sve ka da si dobio nista, no muku tesku u zivot.
Last edited by Ego_and_his_own; 21-04-16 at 15:37.
Silovao bebu..KRVAVA OSVETA: Otac odsekao ruke mladiću koji mu je silovao ćerku (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)
http://www.telegraf.rs/zanimljivosti...uci-foto-video
Trebalo je da ga cijelog isjecka.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
Sto toljaga po tudjoj guzici ne bole. Ne znam da li imas porodicu, i da li si dozivjela da ti neko ma ovaj ili slican nacin strada (nadam se da nisi). Zivis nedje u bijeli svijet i solis nama pamet. Ajde postedi nas te tvoje filozofije. I srecan ti put "gospodjo ministarko"
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
CG je puna Pegli iz Marcelovih pjesama pa tako i ovaj forum.
Pegla Pegla je spreman na sve da udje u tim
Da ga shvate ozbiljno bas svi Da i on bude jedan od njih, jer
Pegla ne zeli da gleda kako tone mu zemlja i da na to bude jebeno tih
Iskrivice od batina svakog ko je kriv
Zatvorio se u kuću: I protojerej Janjić pregovara sa Dragićevićem
Komentari (26)A A A
Autor: CdM, Dnevne novine
Goran Dragićević, osumnjičeni da je preksinoć u Pljevljima ubio bivšu suprugu Slobodanku (39) i njenog muža Radoša Terzića (56), zabarikadiran je u kući u naselju Guke u tom gradu. Kako javlja novinar Dnevnih novina, koji je na licu mjesta, protojerej Saša Janjić stigao je da pregovara sa osumnjičenim koji je poznat kao veliki vjernik. Sa Dragićevićem pregovara i Specijalna antiteroristička jedinica, a u jednom momentu došlo je do razmjene vatre. Specijalci nijesu povrijeđeni, ali se ne zna da li je osumnjičeni ranjen....
Mogli su to preskociti jer je pokazao kakav je vjernik
nije ni vjernik, a nije ni poremecen nego bezobrazan.
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks