Ok je to, smijem se izboru riječi obzirom na gomilu fora sa Kimijem i votkom. Jasno je da ga nije mogao izbeći jednom kad je Kvijat samoubilački i mentalno (ne mogu se sad sjetit šta mu je sve rekao) uletio :-)
Kimi je isao previse lijevo i Vettel nije mogao da izbjegne udes.
TAKUMI
Ok je to, smijem se izboru riječi obzirom na gomilu fora sa Kimijem i votkom. Jasno je da ga nije mogao izbeći jednom kad je Kvijat samoubilački i mentalno (ne mogu se sad sjetit šta mu je sve rekao) uletio :-)
...I’ll always be that kid
With the rolled up socks...
Kvyat ih je obrijao odje ka malu djecu. "Mad man" macku o rep.
RBR ima miljama najbolju sasiju i 2 mlada vozaca koji imaju kohones.
TAKUMI
Jes pretjerao Vettel sa kritikama al neka je.
Makar pokazuje da mu je i te kako stalo, a to Ferrariju bas treba...pogotovo zbog toga sto im je drugi vozac Kimi kojeg boli ona stvar za sve sto se desava....
Vettel bi gotovo sigurno odradio isti manevar da je bio na mjestu Kvjata.
Najkomicnija situacija je bila na dodjelu pehara. Ladno nije imao pojma da je vozio sa ostecenim prednjim krilom...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Vettel: You came like a torpedo."
Kvyat: "I was racing, but... he he heee hee heeee"
ne znam....ali ocekivao bih da se izbor guma mercedesa i ferrarija bio obrnut
https://twitter.com/pirellisport/sta...010048/photo/1
http://f1-serbia.com/najnovije/wolff...motorom-u-kini Wolff: Ferrari je bio konzervativan sa motorom u Kini
LPGTECH 067 854 548
Ja se slazem sa njim.
TAKUMI
Ferrari je ove godine sklopio opasnu masinu,a Merc mi je skroz cudan...
Kimi je Hamiltona presisao,a Nico nije uspio bas toliko da odmakne Seb-u.
Da li je moguce da je Benz dostigao vrhunac razvoja svog bolida?
Citam izjavu one budaletine Hornera:Ferrari bi nas se trebao pripaziti-a Seb ostetio bolid,isao u box,probijao se sa zacelja i prestigao onog vanzemaljca Kvjata![]()
Ja ne mogu docekat da odrade jedan vikend onako bez raznoraznih malera, problema sa motorom, losih kvalifikacija, nezeljenih kontakata, slomljenih prednjih krila...zelim samo jedan onako savrsen vikend pa da vidim koliko mogu.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
pa nije ni ferrari bio bez ostecenja...vise su bila vidljiva ostecenja kod seba nego kod luisa... a eto i ranije su tobos vozili cuvajuci kocnice i ko zna sto pa su svakoga drali...mislim da se ferrari primakao...i sto je bitnije ima bolju formu za trku..jedino sto kbalifikacije zezaju...i naravno svaki vikend neki novi problem
Lujo je unistio dasku.
TAKUMI
f1 tweet
MOST WINS WITHOUT BEING WORLD CHAMPION: Nico Rosberg: 17
FEWEST WINS AS A WORLD CHAMPION: Keke Rosberg: 1 (1982)
Nika je blizu da postane to.
TAKUMI
posle tri trke je rano reci da je blizu...jedno odustajanje njegovo i eto ih svi opet tu
Hamilton mi djeluje nekako neozbiljno, kao da se opustio ili ima opet ljubavne jade sa Nikol, jer kad se sa njom svadja, prospi mu svu voznju
http://auto.blog.rs/blog/auto/sport/...umaher-ni-sena
hohohoho
Huan Manuel FandjooO!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Auuuu LOLČINA.
TAKUMI
ja sam od tebe ocekivao drugaciji odgovor...nesto tipa da nekom matematickom formulom da opovrgnes ovu teoriju![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks