O ljekarskom sa pomorce pricamo, da.
Podigli su ga 'samo' 100% od originalne cijene, sitnica. Kao i vecinu drugih dazbina.
Za pomorce ljekarsko.
O ljekarskom sa pomorce pricamo, da.
Podigli su ga 'samo' 100% od originalne cijene, sitnica. Kao i vecinu drugih dazbina.
--------------------------
Do Not Disturb.
Koja je ladovina onaj sekretar u Lucku, onaj ce covjek 100 godina.
Ne sprdajte se da ne pregledaju nista na ljekarsko, meni je doktorica pregledala zube, rekla je da joj je to bitno, i procitao sam joj tri slova sa jednog oka i dva broja sa drugog, i ispricali se malo o opstoj situaciji u drzavi
Jos jedna nemila scena na danasnji krasni dan...
Svinja neka debela prilazi dvici na parkingu sa limenkom koka kole u ruci... Pije na eks i podriguje na sav glas. Ostavlja praznu limenku pored auta (na stubicu) i krece da dimi dvicom sa parkinga da jos nedje napravi svinjac... Zelio bih da vjerujem da ce se evolucija pobrinut' da ovakvi nikad ne prave djecu i da sto manje interaktuju sa okolinom uopste. A obicno je sasvim suprotan slucaj. Zemljo indjijo.
Do Not Disturb.
Nije grad za svakoga.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Da ne pričamo da je glavni sponzor emisije Aliance,te da je objektivnost izvjestavanja,blago receno,sumnjiva.
Sent from China
James Tiberius Kirk
Kad se ubazdim na zapršku, iako se bolje pazim, no od trudnoće...
Sell the Vatican, Feed the World!
Danas se zadesih u Upravu za kadrove i vjerovatno je bilo polaganje državnog. Među ovima što polažu bješe izvjesna Nikol, simpatična a zapade mi za oko jer je bila baš u tremi ogromnoj. Iz dalje priče saznam da je naša cura, tj. porijeklo iz Kotora ali da je rođena i da je živjela u Rim. Sticajem okolnosti se skoro preselila u Cg i riješila da polaže državni, po 3x (treći put ej!). Vjerujte mi, ne dođe mi ništa, niti sam toliki kontakt ostvario sa njom da bi je sažaljevao ali me je srce zaboljelo. Reče mi da je još od malena žudjela i željela da se vrati u svoju domovinu Crnu Goru. A kako ima poteškoća da sklopi rečenicu na našem, po treći put polaže stručni/državni. Znači bukvalno muzu curu koja je došla iz jedne zemlje za koju smo mi jedan obični isprdak, cura koja žudi za Crnom Gorom.
Srce me je zaboljelo kunem vam se. O zemljo na ku*ac te nabijem!!!!!
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
pazi slučajnosti, znam je
I odma da ti kazem, udata je
Last edited by goozica; 19-04-16 at 20:59.
nothing comes from violence and nothing ever could
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
ne sprdaj se, a čujš kako joj muž pjeva i svira, sve bi zaboravio![]()
Mišljah reći će: Nikol na ***** te nabijem, kad on penetrira našu milu dragu. Odmah bih te deportovao...
ljepši je on od nje, vjeruj mi
Ako jos koju progovoris za toga djuvegijuu, tacno ce ti Zedd trazit da mu nabavis broj telefona njegov![]()
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
Em shto je udata, em shto pricha odlichno crnogorski, a i neka mi rodjaka dodje...
Sent from tapatalk
#fakenews
ada, kad vidim bilo kakvu, momentalno planem.
i da, odlicno govori naski![]()
Jesu to digli? Bilo je 220eur u city kvart. Ali te odrade max. Pluca, krv, droge, prenosive bolesti, paraziti...
A vidjeces na brod... Ne smijes da se razbolis.. Kaze mi buraz, pozalis se da ti je lose, shinu ti inekciju i trcis ne osjecas nista dok uvece ne legnes.
Ako se razbolis i ne mozes raditi 50$ dan im placas
One Ring to Rule them all...
Žablji glas Fila Kolinsa.
Neopravdano bezobrazna skupoća ....
Ovaj penal je bucao Staniju.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Što se mene tiče, penal je svaki koji bi bucao Staniju...
Ako nije problem obrazloži?
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Stvarno @KRKNA stanija je dobra za otres ili kako se kulturno a ne vulgarno izrazit, a za nesto drugo bilo sto osim ovo prvo tu se slazem sa tobom
+ mislim da je skupa za odrzavanje, bolje vozit RR
Sent from my iPhone using Tapatalk
YOU HATE ME BECAUSE I KNOW YOUR TRUTHS
MY KNOWING THIS MAKES YOU MORE PATHETIC, SORRY :devilish:
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks