Znam ja to. Ali zamisli sad ti regularan milion %. I imas tamu na staklima koju je neko prije tebe stavio. Ti kupio auto koje je jos registrovano. I vozis. I kazu ti oduzimanje vozila.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Meni je 40% pa se sve vidi.
Na prof. Folije do 80% se vidi ko vozi itd.
ja nisam mnogo zbog riba da vidi narod da su samo najbolje sa;mnom
AJ OVIM MAFIJASIMA ODUZELI OVA KOLA
kad vidim kako zatamnjuju kola dodje mi da se parkiram nego nmg idem po neke ribe pa da ne cekaju.
Svirate... Evo jedan vas kontravrzni podgoricanin nije dao policiji da mu vozi auto, jer je kontaktirao advokata i pitao ih imate li nalog? Nemamo! Ok, ostalo auto na sred puta dok nisu dobili nalog od tužioca, sad će tuzioc za svakoga da se cima baš - ne znamo svoja orava i obaveze.
A da te mogu poslat na vanredni, to mogu, al ga ti voziš do tamo.
Opet se vracamo na sviranje qrcu ovjde i na ulici, jer sto rece ACS stoji da su folije korisna stvar, a kriminal se folijama ne reguliše garantovano.
Eto makoh folije pa nek se jebu sad. Ako nekog nije muka i ima vremena da nadje samo onaj clanak iz zakonika dje pise da je dozvoljeno zatamnjivanje zadnjih stakala, cisto da imam kopiju sa sobom u kola.
ljudi set kvacila od pezoa 106. valjda je tojotin. nidje ga nema u pg
f6
mene zanimaju pravila kruznog ako ko moze da mi objasni ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Posto su ti gume 1956515?![]()
streasne imam za tebe 68 eura
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Cime cu skinut ovo ljepilo od folija sto je ostalo? Ne mogu mi se prozori otvorit sad...
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
acetonom probaj
She is only here to annoy herself!
Nemoj acetonom slabo se mice bas. Vidio sam da skidaju samo vodom. Pogledaj koji tutorial na yt. Ako ne bude moglo skini onda onim medicinskim benzinom
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Nemoj acetonom nego alkoholom
I am so post-rock I shit sad birds.
Benzinom znam da provjereno moze ali taj smrad necu moc izvjetrit danima. Vodom ne moze barem nisu mogli momci ovamo dje perem kola.
Ja sam skidao nekom pjenom u spreju kojom inace tretoram prozore, kupljena od ovim sto snabdijevaju perionoce, al i sa njom nisam 100% riješio.
Alkoholom sam ja skidao, dosta lagano.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Koliko %?
Pa cuh ozb sa nitro razredjivacem da se ovo sredjuje samo me strah da mi na kozu ne kapne
Stavljanje je pjesma pri skidanju.
Ne znam kako je na ostale folije, ja sam ih radio u Laviglass i kad se skinu ostane veoma veoma jak sloj ljepila na staklo, nema sanse da oce da mrdnu podizaci ( valjda zato sto su kvalitetne, sta li )
20 eura mi je prekjuce uzeo covjek za skidanje, i namucio se puna 2 sata, sve malo po malo nitrom nakvasi pa struze nozem od skalpela. Skinuo ih je odlicno, ne poznaje se ni tackica, ali me isto dobro zakla. No ja sam kriv sto ne pitah koliko kosta prije no sto je krenuo da radi...
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Hahah sprdas li se. A i ja cu probat sad sam nitrom ako ne budem ima zivaca, za svaki slucaj mi posalji br tog coeka ako nije problem, staklo ni da mrdne, bojim se podizace da ne izgorim. Je li za prednje samo 20 ili komplet?
Dje ste laboranti kaj se dela))))
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks