Ali pazi ti, ODUZIMAJU zbog stakla.
TAKUMI
ovo ti je ona prava ,, komso ,, akcija. ima policajac komsa krimosa u pokusaju koji se stalno na njega vadi da me ne skidaju folije. e sad komso kaze brate akcija je nema sanse direkno naredi ministar.
f6
Ne vjerujem da se oduzimaju kola no ka nasa novinarska posla, pumpaju sve zivo. Jes, sve se zbog folija uzimaju kola. Drugo je ako ima sumnje da se lice bavi kriminalnim aktivnostima, a tu sumnju sigurno nece bacat ebene folije.
Ne pumpaju no ti ih parkiraju radi dodatnih provjera... imaju pravo...
to ti je ono kulturno uvaljivanje patke wannabee krimosima... i po mjesec dana ti moze trajat provjera legalnosti, da se niedje ne potrazuje, porijeklo ,porijeklo ti para za pojedine itd
A u ove DN kad pročitaš bilo sto vezano za automobile kao da gledaš Need for Speed xxx, čisti auto sex!
Prije neku godinu, skupljali se trkači na Maljevik(Sutomore) i po onoj pravini se "trkali", u DN to opisano kao track day po svijetu- to tjunirana auta, to hostese u minice, to zastave za strat-finish, to se gube obrazi, gube se auta posle trke, nervni slomovi, to policija, racija, blokade(a došla patrolna mk5 sdi sa rotacijom samo na lijevu stranu) , ma NFS 1/1.
A znate vec na šta to liči po Cg, da ne trosim papir...
Moraju imat osnovanu sumnju, ne vjerujem da je njima ovo palo na pamet da rade u izbornoj godini no je vjerovatno stigla direktiva. Na sta bi to licilo da svako auto oduzimaju.
Znaci da ne zalim sto sam morao da ih skidam prekjuce
Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
a ka njihove akcije 2-3dana. a sto se oduzimanja tice dako naprave razliku izmedju nekog covjeka od 50godina i krimosa iz zagorica.
mada ostajem pri tome da su folije dobra stvar
f6
Skidanjem folija sigurno neće doprinijeti da se smanji stopa kriminala...
Ako skidaju neka skidaju, ali da važi za sve...
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Ja razmisljam da ih stavim...30-40%. Ljeka bi bio masu seksi.
TAKUMI
Sad mi javise da provjereno valjda uzimaju svako auto, unfuckingbeliveable. E nema toga majcinog sina da bi mu preda kljuceve od auta milom zbog folija popisanih, ali da ne bi dolazio u tu situaciju odoh da ih skinem odma. Prednje naravno samo.
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
Nema tih gaca da bi mi povezli auto. Lijepo na licu mjesta bih ja to ogulio i eto
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
ih prije 2 god se meni bio nameračio na tehnički, da veli prvo makneš folije pozadi...reko kolega relax, to su zavjese, fabrika...
Kako mi je milo zbog trojkaca i dvojkaca mafijaskih.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Renault
Sto sprecava kriminalca da kupi fabricki zatamljena stakla, ili da pred krivicno dijelo stavi foliju itd itd....
ne moze se tako sa njima, mogu da rade sta oce.
ako naletis na glupog ciku ne znaci da su svi ostali gloopi.
mnogo muke i jada onome ko im je trn u oku
ne znam sto ce nekome da ga patrola ceka na 20m od kuce da ga smara i kaznjava.
ne znam sto ce nekome da mu patrola posalje interventnu da ga istresaju iz gaca u sred centra.
...da mu oduzmu auto na 30 dana zbog "provjere".
ljepse je sve fino sa njima, ponekad im se kupi pivo, kola itd..donese im se par pica ili hamburgera.
ako su dzukele, okrene se broj da se zavrsi prolaz i eto.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks