U konkretnom slucaju jesu - nijesmo mi nikad bili dio Srije niti cemo (zar)!
A u mnogim drugim tekstovima je bilo raznija naklapanja i igara rijeci koje se mogu vise nego dvojako tumaciti... tipa "as Montenegro continues to forge its identity"... misli se na kovati/stvarati, ali svi znamo drugo znacenje na koje se aludiralo...
Kako da ne...
TAKUMI
sto je ovo...sve se u Deltu trpa. Sajam automobila u garazu Delte, u onaj picvajz visine 2.2 m. ako mi je jasno kako neki brendovi tamo mogu izglagat.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Prosli jos 2/3 ova 2 su ovdje zastali.
Na pocetak kod telenora idu 2/3 kola 40/50km kao penzioneri i ja ih prodjem mislim proletim.kad zena (crveno vozilo) se ukljucuje 5 na sat iz ove trake njene dje je bila parkirana do trake za lijevo za mimi/venom itd. trebalo joj je 2min. i sad ja kocim polako jer se iza bio neki napalio pa reko da me ne naguzi i ukocih njoj u branik i zena nista lagano nastavlja da ide 1km te sam morao trecom trakom da skrecem lijevo...
Nadam se da ste sve shvatili jer zurim da operem kola idem u lajf.Cucemo se lejter.
![]()
James Tiberius Kirk
Ovih Jaguara milion u NK ima![]()
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Koliko puta ste citali/gledali test voznju nekog modela? Rijetko se pomene lokacija, ipak se radi o automobilu/motociklu/kamionu/... Da, ponegdje pomenu, al' usput, najcesce ako je u testnoj ruti ukljucena kakva pista. Zapazio sam da je premijera Toyote Land Cruiser bila u Irskoj jer je vecina pisala o vulkanu u kontestu fotografija. Krivine, losa podloga, da, sportski SUV je u pitanju. Jaguar, tacno, neko mjesto koje ,,mirise'' na aristokratiju. To je ono poznato, ,,smjestili su nas luksuzno the zaboravismo koje to bijase mane automobilu''.
Sad sam čuo nešto na televizor.
"Volan ne čini čovjeka."
Tako da, pamet u glavu!
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
Podgorička uniformisana policija pokrenula je juče akciju kontrole automobila sa zatamnjenim staklima. Tako je već prvog dana 15-ak takvih vozila isključeno iz saobraćaja, saznaju Dnevne novine.
Nezvanično, riječ je o akciji koja će se u narednom periodu intenzivno sprovoditi na teritoriji glavnog grada, jer su policajci na terenu uočili sve više automobila sa folijama za zatamnjivanje. Takva auta uglavnom voze pripadnici kriminalnog miljea i druge bezbjednosno interesantne osobe i njihovi pomagači. Kako je korišćenje vozila sa folijama zabranjeno Zakonom o bezbjednosti saobraćaja, tako su sva vozila upućena na vanredni tehnički pregled i zatraženo je da se sa njih skinu zatamnjivači stakla. Istovremeno, vozačima su napisane i prekršajne prijave.
"Shodno bezbjednosnim procjenama, neka vozila će biti i privremeno oduzeta radi provjera njihovog porijekla i mogućnosti da su korišćena u nekim krivičnim djelima. Ta procedura provjera kroz Interpolove baze podataka može i potrajati" kazao je sagovornik DN.
J.M.
Ima li ko tekst iz zakona dje pise da su zabranjene tamne folije?
Sent from China
James Tiberius Kirk
Zadnje folije ne smiju da diraju, te mogu biti i 100% tamne. E vec prednje ne smiju bit ni 10%, mada su me zaustavljali i pustali me. Valjda misle tonirano
Sent from my iPhone 6S using Tapatalk
I opet oni prave akciju zbog pripadnika krim miljea i tih istih njihovih policajaca...
f6
Posto pored mene zivi ministar Sucur. Vise ne vozi s3 nego astru kao policajsku i bila je zatamljena do juce. Juce je vidjeh bez folija. Je li moguce da su i njemu makli iako je PG*CG
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Cek neka meni neko objasni ako je 10% max zatamljenog cime ciko policajac utvrdjuje % zatamljenja ?
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Odokativno.
TAKUMI
Imas temu sa zakonom i pravilnicima:
https://forum.cdm.me/showthread.php?...aja-pravilnici
ali dobro:
PRAVILNIK O BLIŽIM USLOVIMA KOJE MORAJU DA ISPUNJAVAJU VOZILA U SAOBRAĆAJU NA PUTEVIMA
Vjetrobran
Član 68
...
Vjetrobran i bočna stakla u ravni vozača ne mogu da budu naknadno zatamnjena.
Ostala stakla na vozilu mogu da budu zatamnjena bez ograničenja ukupne vrijednosti prigušenja svijetla pri čemu na vozilu moraju biti ugrađena dva bočna retrovizora.
Odredba stava 3 ovog člana ne odnosi se na vozila u svojini Ministarstva unutrašnjih poslova, Agencije za nacionalnu bezbjednost i Vojno-obavještajne službe vojske Crne Gore.
Ako im se ucini sumnjivo, zagrebu ti kljucem po foliji da provjere je li ili nije :P
Pa znam ja da je odokativno no kako neko moze odokativno da te kazni ?
To je isto kao da ti neko napise prekoracenje brzine a da nema radar nego kaze odkativno da si vozio toliko i toliko km/h
Sent from my SM-A700F using Tapatalk
Lezalo po zatvora, na sve spremno, sve probalo, na sve nauceno.
Ne kazni te odokativno, no te salje na vandredni tehnicki pregled![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks