Jedina svijetla tacka teske kategorije i moj miljenik opet bio brutalan.
Ima li kakav boks nocas i u koliko?
Jedina svijetla tacka teske kategorije i moj miljenik opet bio brutalan.
Odlican je, osvjeznje, ovako treba bokser teske kategorije da boksuje i izgleda, ali nikad mu ovo nece proci protiv Klicka ili Fjurija. Ima da ga distanciraju, da ga smore jedno 10 rundi, jednostavno mu nece dozvoliti da dopre do njih. Jos ne znamo kako reaguje u kasnijim rundama, ovako je Tajson mocan bio na pocetku, sve brzo zavrsavao, pa kad su se pojavili veci i pametniji kao Holifild i Luis sprdali su se s njim. Fjuri ima taj nevjerovatno cudan stil i nikad niko nece znati na cemu je s njim, a Klicko je rodjen da bije ovakve kao sto je Dzosua iako ovaj moze da mu parira visinom i rasponom ruku, ali takticki nikako. Pet puta ga dodirnuti nece. Ali prvo sa Hejom, tu ima sve da prsti.
Last edited by Jakuza; 10-04-16 at 00:01.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Hvala na ljubaznom odgovoru.
Dobar je Joshua, ali fali mu iskustva da bi se bio sa Klickom. Mlad je on. Nije svako Tajson da sa 20sve naslozi. Sve je to tacno, sem ovo oko Holifilda i Luisa. Pomeo bi ih on u ono doba, kasnije to nije bio isti borac, isti fokus. Tajson u naponu snage i na vrhuncu je bio nezaustavljiva masinerija. Ali dobro, glupo je o tome diskutovati.
Joshua me podsjeca na boksere koji su bili nekad mega zvijezde. Dobro izgleda u ringu, brutalan je i mastovit. Nije mu svaki napad isti, nije robotizovan jos.
Ja jedva cekam ovaj event sjutra, da vidim moze li ovaj Veli da ostavi upecatljiv utisak. Nijesu mu dali bezazlenog borca.
Kad boksuje Joshua?
aj popij casu jaja
Haahhahahah bilo vec..
aj popij casu jaja
Jos po ure boksuje pakjao valjda
http://www.gofirstrow.eu/watch/42732...--prelims.html
pocinje u 16:30
Dobar dos santos.
Miha, kako bi uživo gledat?
Prejak trip.. Odlicno su hrvati organizovali,osjecao sam se kao da sam u USA unutar dvorane..
Sam event je bio solidan sto se tice borbi..Dos Santos me odusevio onakvom brzinom na onoj kilazi i preiskusno odradio staticnog Rothwella..Volio bih da napravi sad neku seriju i ubrzo da dobije sansu za pojas..
Derrick Lewis (Black Beast) mi se svidio..Prosuo Gonzagu bas dobro, mislim da moze postati buduci "Roy Nelson" HW divizije
ne mogu iscekat ovo manje od 10 dana da vidim povratak GOAT-a u oktagon..Mislim da se promo tog eventa u Zagrebu pustio na video bim jedno 1000x
UFC 197: Jones vs. Saint Preux 23.04.2016.
Main Card Weight class Light Heavyweight Jon Jones vs. Ovince Saint Preux Flyweight Demetrious Johnson (c) vs. Henry Cejudo Lightweight Anthony Pettis vs. Edson Barboza Middleweight Robert Whittaker vs. Rafael Natal Featherweight Yair Rodríguez vs. Andre Fili Preliminary Card (Fox Sports 1) Flyweight Sergio Pettis vs. Chris Kelades Welterweight Danny Roberts vs. Dominique Steele Women's Strawweight Carla Esparza vs. Juliana Lima Lightweight Glaico França vs. James Vick Preliminary Card (UFC Fight Pass) Heavyweight Walt Harris vs. Cody East Light Heavyweight Marcos Rogério de Lima vs. Clint Hester Lightweight Efrain Escudero vs. Kevin Lee
Sto se izdesava danas jbt..Prvo McGregor na twitter objavljuje da ide u penziju, a sad ga Dana povlaci sa UFC 200.. Kaze da ga je povukao jer nije radio promociju ali da ne zna zavrsava li karijeru ili ne..
Haha.ludilo.Možda se dogovorio sa Diazom, pošto je i ovaj rekao da je završio posao i da se povlači.Oće da imaju meč na UFC 200 i da zarade brdo para 100%,pa provociraju organizaciju.Ili je neki veći problem (zdravstveni kod Mecgregora) ko zna...
Do tada, osim UFC 197, stiže odličan event:
UFC 198: Werdum vs. Miocic May 14, 2016 at Arena da Baixada in Curitiba, Brazil
Weight class Heavyweight Fabrício Werdum (c) vs. Stipe Miočić Middleweight Ronaldo Souza vs. Vitor Belfort Middleweight Anderson Silva vs. Uriah Hall Catchweight (140 lbs) Cris Cyborg vs. Leslie Smith Light Heavyweight Maurício Rua vs. Corey Anderson Welterweight Demian Maia vs. Matt Brown Welterweight Warlley Alves vs. Bryan Barberena Middleweight Thiago Santos vs. Nate Marquardt Bantamweight John Lineker vs. Rob Font Lightweight Francisco Trinaldo vs. Yancy Medeiros Welterweight Sérgio Moraes vs. Kamaru Usman Featherweight Renato Moicano vs. Zubaira Tukhugov Light Heavyweight Patrick Cummins vs. Antônio Rogério Nogueira
i naravno 11.06.2016. za WBC pojas lake kategorije
Dejan Zlaticanin(21-0-0, 14 KO, 31 god) vs Emiliano Marsili (32-0-1, 14 KO,39 god)
Intervju Zlatičanina:
http://www.vijesti.me/sport/zlatican...rsilija-884408
+
Povratak Fedora (još nije potvrđeno,mada je odrađeno sučeljavanje):
EFN 17. juna , St. Petersburg Rusija
Fedor vs Fabio Maldonaldo
Last edited by makelele; 20-04-16 at 07:45.
Ozgleda da je problem oko novca. Mcgregor poletio opasno..pa mu mozda falila i paznja posle ovog sto se desavalo. Jbg..ko zna sta tu sve postoji..
Glavne borbe na ovaj event su top..Obratite paznju na Yair Rodrigueza, ogroman potencijal i bas zanimljiv stil borbe ima (neka mjesavina Jonesa i Condita)
Pettis protiv Barboze takodje intrigantan matchup jer je Showtime svezao dva poraza, treci bi ga znacajno udaljio od elite LW (Dos Anjos,Khabib,Alvarez pa i Conor McGregor)
-------------------------------------
Dana tvrdi da nije oko novca problem i da nije bilo svadja sa Conorom nego da je jednostavno odbio da se pojavi na konferenciji sad u Vegasu..Valjda je na Islandu i tamo trenira..Ima navodno jos fore da se predomisli oce li ucestvovat na ufc 200, a do petka mora da obavijesti da li se zaista penzionise da bi borba izmedju Alda i Edgara bila za pojas,ili ne..
Oglasio se Connor.
Ukratko nece vise da radi nikakve promocije osim samo one glavne press konferencije.Smatra da ga to odvlaci od treninga i zbog toga ne napreduje od silnih promocija.
Nije se povukao i spreman je da se bori na UFC200 ako Dana prihvati da ne radi promocije koje je prije radio
Podgorica Podgoricanima!
Yair, buduci FW champkakav flying kick KO
Last edited by miha; 24-04-16 at 03:47.
Dobro je za Jonesa što se povrijedi Cormier.Ne znam kako bi proša...
UFC Fight Night: Overeem vs. Arlovski
May 8, 2016Ahoy Rotterdam, Rotterdam, South Holland, Netherlands
Heavyweight Alistair Overeem vs. Andrei Arlovski Heavyweight Antônio Silva vs. Stefan Struve Welterweight Albert Tumenov vs. Gunnar Nelson Women's Bantamweight Germaine de Randamie vs. Anna Elmose Light Heavyweight Nikita Krylov vs. Francimar Barroso Women's Strawweight Karolina Kowalkiewicz vs. Heather Jo Clark Preliminary Card (Fox Sports 1) Lightweight Rustam Khabilov vs. Chris Wade Middleweight Magnus Cedenblad vs. Garreth McLellan Lightweight Nick Hein vs. Jon Tuck Lightweight Yan Cabral vs. Reza Madadi Preliminary Card (UFC Fight Pass) Flyweight Kyoji Horiguchi vs. Neil Seery Welterweight Leon Edwards vs. Dominic Waters Flyweight Yuta Sasaki vs. Willie Gates
UFC 200 Jones vs Cormier ?
UFC 200, 9. jula
Las Vegas, Nevada
Daniel Cormier (17-1) vs. Jon Jones (22-1)
Jose Aldo (25 - 2) vs. Frankie Edgar (20 - 4 - 1)
Miesha Tate (18 - 5) vs. Amanda Nunes (12 - 4)
Travis Browne (18 - 3 - 1) vs. Cain Velasquez (13 - 2)
Kelvin Gastelum (11 - 1) vs. Johny Hendricks (17 - 4)
Derek Brunson (15 - 3) vs. Gegard Mousasi (38 - 6 - 2)
Joe Lauzon (24 - 10) vs. Diego Sanchez (25 - 8)
Enrique Marin (8 - 3) vs. Sage Northcutt (7 - 1)
Takanori Gomi (34 - 9) vs. Jim Miller (25 - 6)
Julianna Pena (7 - 2) vs. Cat Zingano (9 - 1)
Last edited by makelele; 27-04-16 at 15:25.
Jones-Cormier 2 , na najvecoj pozornici![]()
Nije izgledao slabo nego suvise oprezno. Vise je tu faktora..Najveci je odsustvo iz oktagona od 15 mjeseci, a tu su protivnik sa jakim KO power i koji nema sta da izgubi + se Jones nije spremao za njega nego DCa (ovo je jedini put u karijeri da prihvati short notice fight) ..Kad se to sve spoji i doda na cinjenicu da Bones nema poraza u karijeri onda mora biti extra oprezan pa i da je najgori LHW borac u pitanju, ne moze uc u oktagon i odma krenut agresivno.. Sam je rekao da je tokom borbe sa OSP mislio na Cormiera..
I pored svega ovog recenog Jones je izdominirao nad OSP, ali nije pruzio performance na kakav smo navikli od njega..Protiv DC ce toliko bolje da izgleda da ce to biti bruka..Skinuo je ring rust, zna ga kao protivnika jer ga je vec lagano dobio + motivisan da vrati ono sto je njegovo tj. pojas
svakako me strah od DC-a, jak je mnogo, ali dako ga jones ponovo izmlati..![]()
Mislim da DC ne moze da dobije jer je Jones jednostavno prevelik za njega.. Razlika u reachu je preko 10 incha, masu je to..Eto juce na faceoffs se dati vidjet koliko je DC neznatan u odnosu na JJ
Last edited by miha; 28-04-16 at 16:00.
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks