U svakom slucaju na hb klik imas mogucnost iz placenih racuna da udjes i da ti to bude sablon( tipa struja) mijenjas iznos i poziv na broj. Nije puno ali eto makar ziro racun da ne gatas. Takodje ako uneses tacan zr tamo lijevo dje je korisnik ce ti izaci ime epcg, telekom itd. Ako ne prikazace ti gresku
f6
Zna li ko koje sve banke daju POS terminal za fizička lica? Ali da nisu NLB, CKB (nemaju ih već pola god) i Hipotekarna (traže 500€ zalog i 15€ mj održanje)...![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Jeli upoznat neko da kod Nlb banke studentski paket ima dozvoljeno prekoracenje racuna?
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Ne koliko ja znam, jedino ako udjes u minus sa odrzavanjem kad nemas nista i tako to.
rm -rf /
E tako sam i ja mislio, ali po njihovom sajtu ima prekoracenje
Pitaj ih, ja eo 5 6 god nijesam mogao uc
rm -rf /
Raspitacu se pa javljam, sta nisi mogao uc?
^ da, ali nije to problem, nego ovih 500€ zalog. Kako da ne...![]()
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Da li može da se raskine ugovor za telokomom a da se zadrži već postojeća telekom premium kartica (za koju je uslov da ste korisnik telekom usluga)?
Mislim da moze. Pitaj HB
evo doživjeh i to da mi je na izvodu odliv po stavkama veći od zbira :dejection:
nothing comes from violence and nothing ever could
Gledam nesto transfer novca u Erste banku i imam osecaj da su me pokrali danas (jos su bili u haosu, dva saltera nisu radila zbog kvara u sistemu)...
Poslah im sad mail sa racunima i cekam odgovor.
Ako se odlucim da tuzim navedenu banku, dje moram poci da se zalim?!
Hvala
Evo u podgorickoj banci spustili kamate jos dodatno na stambene kredite...
http://www.bankar.me/2016/04/14/soci...redit-do-sada/
Who let the dogs out
Ne mozes odmah da tuzis zbog jedne transakcije. Napisi im prigovor na mail i prilozi dokaze. Ako ne budes zadovoljan zali bankarskom ombudsmanu pri centralnoj banci.
Jedno pitanje vezano za 'proviziju' kod uplata (mislim na uplatnice drzavnim organima i sl.)... koliko ona iznosi kod odredjenih banaka?
Obicno je to 40-50c ali mi se cini (mora se varam) da recimo u NLB nisam platio nista pored iznosa koji sam uplatio.
Zna li neko (bilo iz iskustva ili iz procitanog) koliko iznosi kod koje banke?
Obicno na uplatnice od par stotina euraH, 50c nije nista ali kad se uplacuju glupe takse ministarstvu i sl. pa dodje jedno 30 uplatnica u jednom danu onda je 15e vec bacanje para.
--------------------------
Do Not Disturb.
Ne znam tacno koliko je kod koje, ali placaj uvijek ranije, jer su kasnije vece provizije. Tako mi Olga rekla![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ne kapiram ranije/kasnije opcije. Kad god platim isto je kod odredjene banke, ne povecava se niti smanjuje vremenom. Makar ove o kojima ja pricam.
Do Not Disturb.
Tek sad ukapirah da je 'ranije' bilo za satnicu... Evo zivim odje cijeli zivot i sad saznajem da su jedne provizije do 14h a druge od 14h. Tako diktira CBCG. Slava im.
Do Not Disturb.
U hipotekarnu je posle 13h razlicita tarifa tj veca
f6
NLB eBanking uvijek isto - 0.22 za externa, a unutarbankrska 0 eur
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
Ne znam za eBanking... Mene zanima fizicko uplacivanje na racun nasih dragih drzavnih organa... NLB 50c, fixno.
Do Not Disturb.
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks