Ja inace imam 2 tomsonova orginalna CD-a, kad god idem u hrvatsku navijem i nikad problema na granicu. Volim njegov rad![]()
Ja inace imam 2 tomsonova orginalna CD-a, kad god idem u hrvatsku navijem i nikad problema na granicu. Volim njegov rad![]()
One Ring to Rule them all...
A da Rakune, ja ih pominjem odavno.. Čuš, kad ih "već" pomenu?? Eto ti samo na prošlih par strana Croata koliko voliš, odnosno NE voliš.
Gandalfe, kad ideš za CRO, ideš li sa NK tablicama?![]()
Last edited by Raquel; 19-04-16 at 20:23.
Samo oni koji se usude uvelike podbaciti, mogu uspjeti u velikoj mjeri.
moja trećina je od croata, ne budi hejter
nothing comes from violence and nothing ever could
NK tablice i Marko Perković.
Svaka bi te Croatica za zeta poželjela.
Ja nikad problema nisam imao u CRO sa NK tablicama...
Sve bude ok ako i samo ako im na granici ne puštim onu pjesmu "idem preko zemlje srbije".
Drug je to uradio, pa su mu išarali auto u sred Zagreba.
A ja ga lagano parkiram u sred Straduna, još se ponašaju prema meni kao da sam njihov..najmanje ih mrzim.
Sent from my Tiptetrapak using Tapatalk
E pa lijepo.. A kojim redom ih mrziš, ove EX-YUovce?
Ne boli tebe briga, i to ti je dupli nick.
Da su toliko strogi, odmah bi te banovali samom tom činjenicom.
Što CGrce najviše, ako nije tajna?
A moderatorima poručujem da nas ne diraju.. sve je ovo poteklo "Iz raznih novina"![]()
novakb147,
postoje CdM okupljanja u "emisiji" Sve i svašta, pa pogledaj.. Kad je već CdM Partija prevaziđena, kako Maja, koja ju je i osmislila, reče.
Hari,
Rada Manojlović reče jednom prilikom: Nije moje da mislim, ja sam pjevačica - moje je da pjevam.
E pa nije ni moje da mislim o postupcima Moderacije. To sam već neke forumaše koji su tražili moje mišljenje oko nekih vaših djela, obavijestila. Bez ljutnje itd isl..
Jedino mi nije jasno što vam/nam uteče starwalker a bez bana bijaše. Mnogo je volio ovu kafanicu. Dupli nick?
E dobro..
""Pojas za sve": Pojačane policijske kontrole, vežite se"
Ko jos obavjestava gradjane da ne rade nesto sto ne bi smijeli dok traje kontrola, pa ono posle toga nastavite po starom ? Umjesto da ne znamo za ovo, pa ko se ne veze neka ga kazne, oni ih upozoravaju.
Dje je tema za izbore u Srbiji? Mogu li Dveri do pobede?
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Nije fer tako sprovodit presiju nad svojim narodom, onda bi u pravu bili ovi sto tvrde da saobracajna policija sluzi za punjenje budzeta.
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Yes, I'm in need of something
But it's something you ain't got
ovo me nesto asociralo na prekog
http://www.kolektiv.me/67713/znate-l...-iz-prodavnica
http://www.telegraf.rs/vesti/2106765...mrti-pevacice/
Sad ce tacno da poture nekog nesrecnika da ispadne kako su resili slucaj i to bas pred izbore. Vucic juce kaze da ce uhapsiti ubicu u roku od 48 sati i evo sad se odjednom pojavljuje neka skitnica, nasli su savrsenu zrtvu. A od one nakaradne familije muza niko nije prosao poligraf, davali kontradiktorne izjave, iznosili stvari na neke analize i sad ce ispasti da je ubio neki pijani klosar. Tako su poturili i nekog dilera kad pregazise momka na mostu. A sta i ocekivati od policije ciji je ministar priucena podguzna muva.
ne samo to, tj u petak ce bit uhapsen tipa, nego ce onda opozicija da upre koristite hvatanje ubice u izborne svrhe itd a onda dodje Vucic- cek hocete da kazete da treba da pustimo ubicu da seta okolo hahaah i samo spinovanje..
f6
Vucic je sposoban.. Otvara fabrike, rjesava zlocine, spasava Srbiju...
Srbija ga ne zasluzuje
vrlo dramatican covek. mislim da pravi dramu i kad se tusira. da ne pominjem sta drugo.
Sjajan je... Ja bih ga glasao.. Razmisljao sam se da li bi uzeo dvojno da ga podrzim na izborima, ali nemodh kad...
Zamisli sex sa Vucicem :
Postovana gradjanko,
Vec dugo vremena spremamo se na ovaj divni chin. Buducnost Srbije je u tvojim guzovima i mojim preponama. Ali ne ocajavaj, bice tesko i bolece, ali fabrika vazelina iz Donje Surdulice, proizvela je domaci vazelin. Moramo se zrtvovati i istrpeti, kako bi dobili rezultate.
Dalje gradjanko, mogu obecati da od ovih 5santima nema bolji, domaci zlatiborac.
U nove pobede, napred Srbijo
Last edited by Gandalf_White; 21-04-16 at 11:41.
Uh, procitah ovo kao sto bi on govorio. Jeza me prodje
Pregovaraju? Ovo treba po kratkom postupku
http://www.vijesti.me/vijesti/drama-...e-preda-884645
Last edited by mexiko; 21-04-16 at 13:45.
- Smrt fasizmu baba
- I tebi sinko, i tebi
u jednom momentu došlo je do razmjene vatre između jedinice i Dragićevića. Specijalci nijesu povrijeđeni, ali se ne zna da li je osumnjičeni ranjen.
Samo ti...
U mome srcu si...
Jedna jedina, nepobjediva -
Zvezdo ljubavi!
Koliko taj uopste ima metaka, puca eo dva dana. Na kraju ce ga izjebat matematika.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks