Za hranu![]()
Sent from my s7 edge using Tapatalk
Za hranu![]()
provjerih.. Da, postavili su nekoliko postolja na metalnim gredama i plasticnim osnovama poda nad Marezom sa vise stolova i garnitura, rasirili su i povecali prostor vani uopste ... Uredili su ex terasu koja je sad kao dio zgradice, nesto u stilu vinskog bara u modernijoj varijanti... Vani su izgradili (kod ex mostica) spoljni bar u cvrstoj formi. Nisu prokopali i ocistili kanal Mareze nazalost, pa ko zna kako ce biti kad opet Mareza naidje pod kisom... Skinuli su zeleni obalni pojas i zaravnili vecu parcelu, tj. jos ravnaju, podigli betonske zidove uz vodu, i koliko cuh radice veliku halu za vjencanja u tom dijelu...
Ja sam vise za zelenilo Mareze, pa i kad sjednem, vise volim da mi je pogled ka staroj Marezi ... Preko puta njih jos (srecom) nista nije taknuto..
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 13-04-16 at 22:43.
Ćevabdžinica 'Fantastiko' preko puta 'Mec auta' u zgradi Zetagradnje na Koniku.
Čisto, radnice ljubazne, juneće i pileće meso, sve za 10-ku.
Probasmo ćevape, rado ćemo im se vratiti...
Sell the Vatican, Feed the World!
Top je tu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Bile juče do Virpazara, ukrcasmo se na onu palubu s namjerom da popijemo kafu i da se malo fotosinteziramo...
Od toliko Podgoričkog mudrovanja i odmaranja od ovozemaljskih 'problema' se i ogladnjelo, pa smo naručile i nešto da čalabrcnemo...
Ova hrskava piletina je bila sasvim ok i ukusom i porcijom, cijena je diskutabilna (tj.kako za koga - 5,60e).
Čorba korektna (2,50e),
ali mali pjat grilovanog povrća od cca 5e, je prećeran ( kao i porcija pomfrita 2,00 eura!)
4 komada patlidžana, 2 komada tikvica, 4,5 izuzetno tankih parčića paprike (skvrčile se poslije grilovanja, na fotografiji izgledaju pristojno) i dva koluta paradajza..Sve to pobačano na list zelene salate...
Miješalo smo grešno i bezgrešno..
![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
Stari dobri...
Ja mislim da ga do dan danas ne probah, vazda sam picu malu uzimao pa ono navika i..
rm -rf /
probaj sendvic govedji![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja u Bonguiorno jedem samo zbog ostrih nozeva. A sto je ino brate, ona ljepota, vazda ostre nozeve imaju, vec godinama, milina ti koristit pribor.
A jede se dobro u Ahh ribu, tamo zadnje pola godine objedujem kad god sam u prilici...
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
reze li dlake?
nothing comes from violence and nothing ever could
Brije![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Bilo nas 20 na neki rucak u Knjaz na Marezu...Hrana bas ukusna, cijene tu i tamo, ali predobro servirano...
Nego zasto pisem ovo...Kuver!
Kad mi neko kuver naplati, takav animozitet prema tom mjestu formiram da je to sprdnja...
Evo, s tog rucka, 20 ljudi x 1.5e po osobi za kuver... 30e, sto je bas sramota...
naplacuje se kuver na puno mjesta i to odavno , ali vala mi se to ne svidja nikako
Last edited by bozoR; 18-04-16 at 21:29.
this time next year...
Kuver i meni na zivce ide, pogotovo na mjesta koja ne bi trebala da ga naplacuju.
rm -rf /
Cuj 1.5 eur! Ajde 50 centi . Mi smo se nakon duze vremena podsjetili dobre hrane u Pod Volat. Nema kuveraJa tamo jednostavno mpram pojesti cevape. Svaki put pokusam nesto drugo, ali...Teleca corba sjajna. A tek domace lepinje i jos su ih povecali. Sve to se zacini jednom turskom kafom. Ambijent sad u proljece super. Pod onim zelenilom.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Ja tamo zanjih puta vazda kolko sam bio sam porucivao malu gurmansku pljeskavicu.
Kako mi fino padne,i kolicinom i ukusom...
Zalije se kokiskom i iiiiidemo...sedmo nebo!
Pod Volan
Pod Volan![]()
Ne razumijes ti to tackice
Ja sam se za dorucak u zadnje vrijeme navadio na Bonelu u centru.
Peciva i salate su im predobri.
Imaju neke mnogo dobre tortilje sa povrcem i piletinom.
Sto se salata tice,izdvojio bih rizu sa tunejvinom, al generalno su sve preukusne.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks